NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
122
11
19:00
RedZone week 12
60
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
54
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
48
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Akkor inkább megpróbálom lecsapni. Nagyon kedves. 😛 Mi van Asbee, be vagy gyulladva a ma esti meccs miatt? 😛Csapd le, vagy gruppen 😀 Csak utóbbinál figyelj h a te segged legyen a falnál 😂AsbeeSzóval valami pasi van a dologban 😛Rataxes😂 Egy ilyen beszólást Höritől vártam. 😂 😛
Igen, van a lánynak pasija sajnos. 😂 😕Vrijbloed
több mint 13 éve
Csapd le, vagy gruppen 😀 Csak utóbbinál figyelj h a te segged legyen a falnál 😂😂 Egy ilyen beszólást Höritől vártam. 😂 😛Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:VrijbloedSzóval valami pasi van a dologban 😛Rataxes
Igen, van a lánynak pasija sajnos. 😂 😕Vrijbloed
több mint 13 éve
😂 Egy ilyen beszólást Höritől vártam. 😂 😛Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:VrijbloedSzóval valami pasi van a dologban 😛Rataxes
Igen, van a lánynak pasija sajnos. 😂 😕
több mint 13 éve
Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:VrijbloedSzóval valami pasi van a dologban 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Épp ezt írom, hogy nem nő. Azt leírtam volna. Csak jó volt a tegnapi nap, ennyi. 😊Nincs különösebb oka, csak úgy. 😂 😊VrijbloedÉs hogy hívják ezt a nem különösebben okot? 😛 😀Cowboykarcsi
Ha nő van, majd beírom. 😀 Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:
több mint 13 éve
Nincs különösebb oka, csak úgy. 😂 😊VrijbloedÉs hogy hívják ezt a nem különösebben okot? 😛 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nincs különösebb oka, csak úgy. 😂 😊
több mint 13 éve
Egész Mos Eisley-ben mindenkinek ilyen van:Utazz inkább a a Hoth-ra, ott még nem annyira elterjedt. 😊
több mint 13 éve
tudom hogy draga volt, de meg kellett rendelnem, most tukon ulve varok hogy megerkezzen 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A tegnapi nap után rájöttem, hogy lehet itt olcsón (ingyen) inni - pub quizekre kell járni, tegnap megnyertem egyet és kaptam egy rekesz piát, amit nem vihettem viszont ki a bár területéről, el kellett fogyasztani még aznap este 😊
több mint 13 éve
bogjosi
1 494
Heti 3 zhmból meglett a motorok meg a hőág2, ma tudtam le a harmadikat, köv héten csak egy rajzleadás...azt hiszem bontok egy sört! végre NYUGALOM!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Igen-igen, király volt a 110 csuklyára 😀 meg 140-t megtartani, és még arra a tyúkra sem gondolok aki miatt bánatos voltam délután.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Csak a hülye emberek hülyék. Ne általánosítsunk. Ezen az oldalon meglepően sok nemhülye ember van, egész jó az arány egyébiránt.Hát mert az emberek hülyék 😛fetomyMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮fetomyMost, hogy így mondod máshol sem. De egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem, még ötletem sincs...Sobri Jóska
több mint 13 éve
Hát mert az emberek hülyék 😛Most, hogy így mondod máshol sem. De egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem, még ötletem sincs...Sobri JóskaPersze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.Sobri JóskaMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮fetomy
több mint 13 éve
Most, hogy így mondod máshol sem. De egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem, még ötletem sincs...Persze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.Sobri JóskaMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮fetomy
több mint 13 éve
Persze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.Sobri JóskaMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮
több mint 13 éve
Persze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Btw Sobri nagyon ritkán ír újabban a Pats-topicba, de akkor ugyanazt. Bevágja a gumicsontot, mi meg jól elrágódunk rajta. nDRo szíves közlése szerint reszeljük a fingot. 😊
Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy
Szívesen látunk íróként is!tomi-tomi
több mint 13 éve
épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Btw Sobri nagyon ritkán ír újabban a Pats-topicba, de akkor ugyanazt. Bevágja a gumicsontot, mi meg jól elrágódunk rajta. nDRo szíves közlése szerint reszeljük a fingot. 😊
Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy
Szívesen látunk íróként is!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Meg voltam győződve róla, hogy a Patsnek drukkolsz! Egyébként kinek is?ZolikaHogy én a PAtsnek? 😀 Sose szerettem őket kb. egy kicsit sem 😊
Egyébként nincs egyetlen csapat akinek nagyon. Talán az Eagles, rajtuk kívül mostanában követem a Bears, Raiders, Cardinals meccseit, de általában 1-1 kedvenc játékosom miatt kezdek szimpatizálni 1-1 csapattal. Meg hát Seattle miatt a Hawks, de az ő játékuk nem igazán tetszik, mióta Alexander távozott :/ (nem is az, hogy szar csapat, hanem általában találok jobb meccset) De amúgy megnézek bárkit, mert az NFL-t magát szeretem elsősorban, annyi, hogy a Steelersnek sose tudnék drukkolni és a Patsnek is szinte csak max a Steelers ellen 😀
több mint 13 éve
BuckeyesHát őszintén szólva az utóbbi időben kezdtem el rendszeresen olvasni több csapat topicját, így amikor ma két meccs között épp unatkoztam (szar NFL, este 6 és reggel 6 között van 1 óra amiben nincs történés :mad: 😀), épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Meg voltam győződve róla, hogy a Patsnek drukkolsz! Egyébként kinek is?Zolika
Egyébként így akkor már értem Brady hogyan lehet kiégett, és miért tuti, hogy nem nyer több SB-t 😀 Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy
több mint 13 éve
Zolika
911
Hát őszintén szólva az utóbbi időben kezdtem el rendszeresen olvasni több csapat topicját, így amikor ma két meccs között épp unatkoztam (szar NFL, este 6 és reggel 6 között van 1 óra amiben nincs történés :mad: 😀), épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Meg voltam győződve róla, hogy a Patsnek drukkolsz! Egyébként kinek is?
Egyébként így akkor már értem Brady hogyan lehet kiégett, és miért tuti, hogy nem nyer több SB-t 😀 Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy
több mint 13 éve
Hát őszintén szólva az utóbbi időben kezdtem el rendszeresen olvasni több csapat topicját, így amikor ma két meccs között épp unatkoztam (szar NFL, este 6 és reggel 6 között van 1 óra amiben nincs történés :mad: 😀), épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Egyébként így akkor már értem Brady hogyan lehet kiégett, és miért tuti, hogy nem nyer több SB-t 😀 Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀
több mint 13 éve
Kb. életemben először néztem be a Pats topicba, de hát ezentúl rendszeres látogatója leszek geccc 😂fetomyHogy tudtad eddig megállni? Illetve, mi kergetett most be?
Egyébként rengeteg szórakoztató dolgot tudunk még elővezetni. Ha nyerünk, akkor csak sima siralom völgyét játszunk. Ha veszítünk, akkor az armageddon az apokalipszis négy lovasával lábunk nyomába sem ér. Ha PO vereség, na az leírhatatlan. Mint éjszaka is volt rá utalás, egy 59-0-ra megnyert meccsen is a franchise sorsát végleg megpecsételő hibát követtünk el.
S ezt a minőséget megbízhatóan, sztenderden szállítjuk! Gyere gyakran, érdemes!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hát igen, kell hozzá egy Sobri Jóska! 😊Hát nem láttok szívesen? 😥(fetomyDehogynem! Csak félek csalódni fogsz a későbbiekben, mert nem mindig vagyunk ilyen szórakoztatóak :cool:gdavid
több mint 13 éve
triangle
1 283
de azért negyedévente-félévente mindig gondoskodunk róla, hogy ne érjen minket utol az eagles meg steelers topic 😀