NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
4
3
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 14 éve
Ma meccs van. 😀 Rég vártam ennyire meccset mint a Cowboys elleni "visszatérést" 😀FViktor93mióta játszol a Bearsben? 😛
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Ma meccs van. 😀 Rég vártam ennyire meccset mint a Cowboys elleni "visszatérést" 😀
több mint 14 éve
Hálistennek semmi ilyen nem volt,nagyon jól éreztük magunkat :cool:Két hete nem találkoztam barátnőmmel,de annyira nem hogy gyakorlatilag beszélni se beszéltünk egymással(kétszer volt msnezés de hát az lófasz),holnap végre találkozunk,eddig jól bírtam nem volt semmi bajom,de ez az utolsó éjszaka nagyon szar,annyira hiányzik hogy meghalok,egyszerűen széttép ez az érzés és a az idő ólomlábakon jár.Cowboykarcsiegy laza 99-et várok tőled holnap 😊Fucu
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Jó hogy nem felavattad. 😀én még esküvőn se voltam. illetve állítólag egyszer, de kétévesen nem volt akkora buli nekemkonquerorén már fel is vezettem menyasszonyt.Höri
több mint 14 éve
Briareosnak szerintem már meg is volt menyasszony 😛én még esküvőn se voltam. illetve állítólag egyszer, de kétévesen nem volt akkora buli nekemkonquerorén már fel is vezettem menyasszonyt.Höri
több mint 14 éve
késelés volt eddig a legdurvább%-ot mondj, hogy mennyin volt verekedés.Hörién már fel is vezettem menyasszonyt.Hörihadd ne mondjam hány esküvőn voltam eddig és hol 😛JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
szaba
10 542
Ez engem is érdkelne 😀%-ot mondj, hogy mennyin volt verekedés.Hörién már fel is vezettem menyasszonyt.Hörihadd ne mondjam hány esküvőn voltam eddig és hol 😛JJ Tiller
több mint 14 éve
%-ot mondj, hogy mennyin volt verekedés.hadd ne mondjam hány esküvőn voltam eddig és hol 😛JJ Tillerén még esküvőn se voltam. illetve állítólag egyszer, de kétévesen nem volt akkora buli nekemkonquerorén már fel is vezettem menyasszonyt.Höri
több mint 14 éve
hadd ne mondjam hány esküvőn voltam eddig és hol 😛én még esküvőn se voltam. illetve állítólag egyszer, de kétévesen nem volt akkora buli nekemkonquerorén már fel is vezettem menyasszonyt.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
én még esküvőn se voltam. illetve állítólag egyszer, de kétévesen nem volt akkora buli nekemkonquerorén már fel is vezettem menyasszonyt.
több mint 14 éve
én még esküvőn se voltam. illetve állítólag egyszer, de kétévesen nem volt akkora buli nekem
több mint 14 éve
szaba
10 542
Nekem nagyon tetszett. Nem volt ihb party, de maga a hangulat nagyon laza volt, és degeszre zabáltam magam. Nálam ennyi elég szokott lenni 😀Nagyon jó hangulatú esküvőn voltam 😊szabaha fél kettőre hazaértél, akkor nem lehetett valami nagy buliJJ Tiller
több mint 14 éve
kivéve ha pénteken volt.Nagyon jó hangulatú esküvőn voltam 😊szabaha fél kettőre hazaértél, akkor nem lehetett valami nagy buliJJ Tiller
több mint 14 éve
Nagyon jó hangulatú esküvőn voltam 😊szabaha fél kettőre hazaértél, akkor nem lehetett valami nagy buli
---
több mint 14 éve
szaba
10 542
Nagyon jó hangulatú esküvőn voltam 😊
több mint 14 éve
HP a fejfájásra (L) 😀
több mint 14 éve
Hát igazádiból amennyire én tudom, ha BIG4nál dolgozol, akkor tök mindegy melyiknél a négy közül, mert kb ugyanazt biztosítja mind.Oszkó Péter is ott kezdte!ha nem titok, melyik BIG4hoz írtál alá?neuwKPMGbriareos
http://hu.wikipedia.org/wiki/Oszk%C3%B3_P%C3%A9tervadibandi
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Oszkó Péter is ott kezdte!KPMGbriareosúj munkaszerződés aláírvaha nem titok, melyik BIG4hoz írtál alá?neuw
sunshine happines 😊briareos
http://hu.wikipedia.org/wiki/Oszk%C3%B3_P%C3%A9ter
több mint 14 éve
Gratulálok és hajrá!KPMGbriareosúj munkaszerződés aláírvaha nem titok, melyik BIG4hoz írtál alá?neuw
Én jövőre próbálkozom a BIG4oknál (remélhetőleg), bár én könyvvizsgálatra mennék.
több mint 14 éve
Végre alkoholizálás :cool:És nem kell végre streameket keresni, hanem orf-n tudom nézni meccset 😊
több mint 14 éve
KPMGúj munkaszerződés aláírvaha nem titok, melyik BIG4hoz írtál alá?neuw
több mint 14 éve
új munkaszerződés aláírvaha nem titok, melyik BIG4hoz írtál alá?
több mint 14 éve
Új laptop 😊