NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 14 éve
hehe, jogosAz attól is függ, hogy ki, honnan jön haza.vadibandiÚjra Magyarországon...ujra ITTHON!!!M_ViCkvan aki ezt gyűlölködőbe írná 😀konqueror
több mint 14 éve
Az attól is függ, hogy ki, honnan jön haza.Újra Magyarországon...ujra ITTHON!!!M_ViCkvan aki ezt gyűlölködőbe írná 😀konqueror
több mint 14 éve
Újra Magyarországon...ujra ITTHON!!!M_ViCkvan aki ezt gyűlölködőbe írná 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Újra Magyarországon...ujra ITTHON!!!
több mint 14 éve
Királyos volt a gólyatábor, nem volt akkora durva mint hittem, persze így is minden este leittam magam rendesen. Egész pöpec a csoportom is, nem lesz rossz ez az egyetem talán.
több mint 14 éve
én a munkát szeretem, órákik tudok ülni és nézni ahogy csinálják 😀OrkHú ezzel én is így vagyok, akkor jó karra jöttem 😊
több mint 14 éve
én a munkát szeretem, órákik tudok ülni és nézni ahogy csinálják 😀
több mint 14 éve
Csak még nem próbálta 😀senki csak suli után nem nagyon van jobb dolgom mert tanulni nem szeretek 😊tanulni csak tenorx szeretkonqueror
kristof
több mint 14 éve
suliba lesz amatőr fiú kosárcsapat :cool: fuckyeah lesz edzés így nem kell mindig itthon a gép felett görnyedni suli után 😀H.S.M.
és ami még nem volt velem: úgy ismertek fel h kristof a fórumról 😀 (steelers jr, freshman a sulinkban)kristof
több mint 14 éve
senki csak suli után nem nagyon van jobb dolgom mert tanulni nem szeretek 😊tanulni csak tenorx szeret
kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
senki csak suli után nem nagyon van jobb dolgom mert tanulni nem szeretek 😊suliba lesz amatőr fiú kosárcsapat :cool: fuckyeah lesz edzés így nem kell mindig itthon a gép felett görnyedni suli után 😀most pl ki kényszerít?
és ami még nem volt velem: úgy ismertek fel h kristof a fórumról 😀 (steelers jr, freshman a sulinkban)kristof
aki igazán hardcore fórumozó, az horowitz néven ismerne rád 😉konqueror
mondta am h csak olvasni szokta, de psszt nehogy megtudják azok akik még nemtudják 😀
több mint 14 éve
suliba lesz amatőr fiú kosárcsapat :cool: fuckyeah lesz edzés így nem kell mindig itthon a gép felett görnyedni suli után 😀most pl ki kényszerít?
aki igazán hardcore fórumozó, az horowitz néven ismerne rád 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
suliba lesz amatőr fiú kosárcsapat :cool: fuckyeah lesz edzés így nem kell mindig itthon a gép felett görnyedni suli után 😀és ami még nem volt velem: úgy ismertek fel h kristof a fórumról 😀 (steelers jr, freshman a sulinkban)
több mint 14 éve
kerestem neten képeket, hogy megmutassam mégis milyen polok voltak, de nem igazan találtam, de az enyémet letudom fotozni, ha érdekel vkithttp://kephost.hu/share-E654_4C7E1438.htmlelnéztem én is a közeli aldiba, sajnos ilyen pont nem volt pedig ez elégg fasza 😀
Az aldiban lehetett pár napig venni,nagyon faintos(a pólóra gondolok) :cool: Van alsógatyám is de azt inkább nem rakom fel 😀Cowboykarcsi
ellenben volt 3 másik, 'no opinion 😐', 'no catastrophy today 😊' és 'you fry it, i'll eat it' feliratokkal
végül az elsőt megvettem :cool:miilann
ellenben összefutottam egy ilyen pólóval
eléggé must have, szal kérdés h esetleg itthon találkozott e már ilyennel valaki, vagy kutakodjak a neten külföldi webshopokba?
ha más nem, talán megcsináltatom vmi pólónyomtatósnál, bár nem tudom mennyire jó minőségbe tudják megcsinálni és mennyiért szal segítséget/infot örömmel fogadok 😊
szerk.: ha vkit érdekel vannak egyéb nike wtfes pólók is
nike wtf
rooney
R10
összes 1
összes 2
child please!
több mint 14 éve
megvolt a GT After... hát mit mondjak... KÁNAÁN...BGF én így szeretlek 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://kephost.hu/share-E654_4C7E1438.htmlelnéztem én is a közeli aldiba, sajnos ilyen pont nem volt pedig ez elégg fasza 😀
Az aldiban lehetett pár napig venni,nagyon faintos(a pólóra gondolok) :cool: Van alsógatyám is de azt inkább nem rakom fel 😀Cowboykarcsi
ellenben volt 3 másik, 'no opinion 😐', 'no catastrophy today 😊' és 'you fry it, i'll eat it' feliratokkal
végül az elsőt megvettem :cool:
child please!
több mint 14 éve
Repülővel kicsit körözni kell felette, gyalog meg futni egy cseppet, de tömegközlekedéssel pont jó.gyalog vagy repülővel?Szegecsha a BME közelében van, lesz kivel meccset nézned 😀Szobi22😀 12 percre vagyunk kb.tenorx
több mint 14 éve
gyalog vagy repülővel?😀 12 percre vagyunk kb.tenorxMost rendeltük 😊 Ja és mivel 4en vagyunk geci olcsó is lesz, havi 2k alatt lesz /fő 😀tenorxha a BME közelében van, lesz kivel meccset nézned 😀Szobi22
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nekem a Balaton a Riviéra... (L)újra itthon, csak Viccek-t olvastam vissza 😊
több mint 14 éve
vagy: legen - wait for it - dary
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
😀 12 percre vagyunk kb.ha a BME közelében van, lesz kivel meccset nézned 😀Szobi22jóféle albérlet lehet ahol ilyen van 😀kristofMost rendeltük 😊 Ja és mivel 4en vagyunk geci olcsó is lesz, havi 2k alatt lesz /fő 😀tenorx