Muzikális kulturálódás

15 feliratkozó

1 órája
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 394 — Josh testamentuma
Én eddig azt hittem, hogy nem szeretem a Metallica-t, és hogy a dobosa egy dinamikátlan rakás szar, de megnéztem ezt a koncerfelvételt, és a csávó konkrétan egy zseni- főleg az a dinamika, amit a dal végén lehoz az überbrutál., pedig látszik, hogy rég jjátszotta a dalt, mert tökre nincs mindig képben. A metallica dobosa igenis zseni.

www.youtube.com/watch?v=96nV-x3jfLg
Helmut Zimmer
Ez nem mai cucc. 😊
Örök dilemma lesz a LU dolog, miután átment lusta médiagetzibe 😀

Hát sok kígyót lehet dobálni rá verbálisan, az kétségtelen, de mondjuk a Live Shit Binge & Purge-ig kifogástalan volt a csávó. Kár érte, mert kiváló ügynök volt.. És ezt lehetne hosszan boncolgatni, de minek, fikázni ér, és fikázni meg lehet is, ha akar az ember 😊
kishaszi
Jajj nem akartam fikázni Larsot.
Én most jöttem rá, hogy Lars a tökéletes Metallica dobos, és Kirk a tökéletes Metallica gitáros.
Figyucsak:
 www.youtube.com/watch?v=tLkEQxqgdS4
egy milliméter lógás nincs. Én most nem megyek bele a 32ek világába, mert nem vagyok dobos- de ez tökéletes már ami a riffelést illeti.

nomost, akkor ehhez képest tekintsük meg a Metallicát, és James Hetfieldet, aki itt még nem annyira öreg.
a nevetés után 4:34-től Lombardó kurvára megvicceli őket, és szét is zuhan Hetfield gitátozása is. Lógnak a fiúk a dobon, mint a kulcstartón a plüss figurák.

Szóval, lehet ezért sem lehetett a Metallicában Hetfield mellett egy igazi downstroke király , és egy igazi dobisten.

😀 Mondjuk én tényleg utálom a Metallicát, szóval velem nem kell foglalkozni.
Helmut Zimmer
Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀
kishaszi
ja96 óta 😛
1 órája
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 516 — Steelers fan
Én eddig azt hittem, hogy nem szeretem a Metallica-t, és hogy a dobosa egy dinamikátlan rakás szar, de megnéztem ezt a koncerfelvételt, és a csávó konkrétan egy zseni- főleg az a dinamika, amit a dal végén lehoz az überbrutál., pedig látszik, hogy rég jjátszotta a dalt, mert tökre nincs mindig képben. A metallica dobosa igenis zseni.

Helmut Zimmer
Ez nem mai cucc. 😊

Hát sok kígyót lehet dobálni rá verbálisan, az kétségtelen, de mondjuk a Live Shit Binge & Purge-ig kifogástalan volt a csávó. Kár érte, mert kiváló ügynök volt.. És ezt lehetne hosszan boncolgatni, de minek, fikázni ér, és fikázni meg lehet is, ha akar az ember 😊
kishaszi
Én most jöttem rá, hogy Lars a tökéletes Metallica dobos, és Kirk a tökéletes Metallica gitáros.
Figyucsak:
egy milliméter lógás nincs. Én most nem megyek bele a 32ek világába, mert nem vagyok dobos- de ez tökéletes már ami a riffelést illeti.

nomost, akkor ehhez képest tekintsük meg a Metallicát, és James Hetfieldet, aki itt még nem annyira öreg.
a nevetés után 4:34-től Lombardó kurvára megvicceli őket, és szét is zuhan Hetfield gitátozása is. Lógnak a fiúk a dobon, mint a kulcstartón a plüss figurák.

Szóval, lehet ezért sem lehetett a Metallicában Hetfield mellett egy igazi downstroke király , és egy igazi dobisten.

Helmut Zimmer
Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 órája

Helmut Zimmer
Ez nem mai cucc. 😊

kishaszi
Figyucsak:

6 órája

Helmut Zimmer
Ez nem mai cucc. 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
7 órája
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 862 — StuG Life

Helmut Zimmer
LOL mekkora geci HSZ 😀

amúgy sztem Lars tényleg zseni, St. Anger album dobolása legjobb ever, I will die on this hill

8 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 478 — Saturday Night Lights
 jo.444.hu/2024/12/17/isten-lepillantott-a-zeneakademiara

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 órája

2 napja
gyeek LSU Tigers 8 200 — Faith, Fight, Fold
ebbe a héten futottam bele, nemtom másnak hogy tetszik de számomra meglepően jó volt 😀

Negritis, a vajda
Vótmá.
gyeek
bocs, fel se tűnt
mondjuk azért se mer ugye nincs autoembed youtubera 😊
Negritis, a vajda
Ja vágom, meg az se célravezető ha nem írja oda az ember mit is kínál.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 645 — The Mathematician
ebbe a héten futottam bele, nemtom másnak hogy tetszik de számomra meglepően jó volt 😀

Negritis, a vajda
Vótmá.
gyeek
bocs, fel se tűnt
mondjuk azért se mer ugye nincs autoembed youtubera 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
ozibozi New York Giants 17 415
Waszlavik László
Becsületes nevén; Waszlavik „Gazember, Petőfi, Velorex, Sámán, Szabadcsapat, Ullmann Mónika”, László
😅 A leghosszabb és legbeszédesebb nevű ROCKSÁMÁN MISKOLCON SZÜLETETT 1951.december 16.-án. Vörös diplomás műszaki mérnök.
Elmaradhatatlan alakja és színfoltja volt a nagy ROCK FESZTIVÁLOKNAK.Igazi ellenálló és rockpartizán volt. Isten éltesse sokáig !🤘🥂🍾
2 napja
gyeek LSU Tigers 8 200 — Faith, Fight, Fold

Negritis, a vajda
Vótmá.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 645 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 489
mivel nem láttam, hogy más írta volna: jövőre jön az Avenged Sevenfold a BP Parkba elég megfizethető áron
3 napja
Hayden Pedigo elég jól penget:  youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nP7VmMZzewznZ9K0_o5AxIVwRYRWJ-oP8&si=K4tpjLSxMLasrMt-

Szerkesztette: Dzsokijuing

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 napja
bogjosi New England Patriots 1 543
nah, akkor lássuk azt az új Snoop-Dre albumot, mit tud..

szerk: + ez!

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 napja
Na ez a Testament - Anthrax - Kreator kombó nagyon odabaszott tegnap.
Kis üröm az örömben, hogy véntrotty vagyok és már nem bírom a tömeget, de azért ezt kárpótolt a Flying-V-k, ESP Explorerek hangja. Mindegyik brutál jól szólt, ilyen az amikor a vokál, a dobok (nem ilyen tinglitangli pergődobos zenécskék), a zene en bloc szétcsap, és mindhárom zenekar hatalmas volt.

7 napja
Bébé Philadelphia Eagles 6 512 — rabszolga
Ludovico Einaudira mától lehet venni jegyeket.
7 napja
Most, hogy Trump apó közelít, újra elővettem ezt a csodálatos lemezt, semmit sem vesztett a frissességéből.
Father John Misty - Pure Comedy:  youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_k8nwYczCfvoLONasXdWJtemaws_UiYWX4&si=6_0YywK-NlHJ8Nh0

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
8 napja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 531 — Bowl Winner
Aki még nem látta, erősen végződik az év, jó kis zúzdát kaptunk ettől a collab-tól!

www.youtube.com/watch?v=skXlKxjlUoo

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
9 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 983
72 éves korában visszavonul a koncertezéstől az Iron Maiden dobosa Nicko.

1988 óta hallgatom a Maident és gyűjtöm hivatalos és kalóz dolgaikat. Rengeteg sok minden adtak nekem és most nem csak a dalokra és a közel 20 koncertjükre gondolok, amikor főleg az első sorokban tomboltam. Az ő koncertjeiken nem is tudnám máshol elképzelni magam. Sok más előadót és zenekart szeretek, de nekem a Maiden egy életérzés, a londoni East end-i prolik, akik 50 év óta valami olyat csinálnak, amit senki más. És ebbe csöppent bele 1983-ban egy hajlott hátú, vékonydongájú srác. Más volt mint az elődje, hozott egy egyedülálló stílust, humort, szövegelést, attitűdöt. Még a vaskalapos Harris se tudta mindig kezelni.
1999 óta van ez a 6 fős, mára már klasszikusnak mondható felállás. Ritkábban kiadott albumok, lehengerlő turnék.
Néztük a horvát koncertet a Somewhere… turné első állomásán és nem értettük, hogy mi van Nicko-val. Bakker ez nem öregség. Aztán felvilágosítottak, hogy volt egy stroke-ja. És nem mondták le a koncerteket. Hétről hétre, hónapról hónapra, ahogy haladt a turné egyre jobb volt, a végére mindent leütött, bár lassabban.
Jövőre 50 éves turné, sokan gondoltuk, hogy ebben a felállásban az utolsó. Hát nem, a tegnapi brazil volt az. Elköszönés.
42 év után más dobos, az még a Packersnél is legalább 3 HOF QB.

Ha utáltam a melót, ha a basztattak otthon, ha elpicsázták a Packerst, nekem egy menekülő út volt a Maiden.

Minden jót Nicko, egy-egy szám erejéig azért jelenj meg a zenekarnál és szóljon érted az egyik legjobb szerzeményed, ami nem is Iron Maiden.

www.youtube.com/watch?v=3flxOXH7Pt0

Up The Irons!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 961 — Circus Maximus
Az eddig is remek kis sorozat a legjobb reszhez erkezett el. Amikor (mar megint) a jo embert megajandekozza a Jo sors, vagy Isten, kinek mi:

Állat vagyok, ami enni kér...
14 napja
Amikor mínuszos a reakcióidő. 😊
Ezt a dalt egy hete tettem fel, a részeg államtitkárunk meg ugye tegnap nyomta fullba a kretént.

www.youtube.com/watch?v=o8IqaO4AByg

14 napja
YoungZeeZee 8 593
 www.youtube.com/watch?v=qzPh1Gum5zM
15 napja
bogjosi New England Patriots 1 543
Úgyis közeleg a karácsony 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/469279957_2725671760974198_3583988798304108392_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=8o5CGyf_G40Q7kNvgH1P6x-&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Aoyszidihoshh14FMSWBkpg&oh=00_AYBN1YgJnn0dkGzyWauaylJ8BzZ85QW5U8x3VF2evWZraQ&oe=67678660
6,2 Mio. Aufrufe · 71.043 Reaktionen | Sneaking this into the Christmas playlist 🎄 | There I Ruined It
Sneaking this into the Christmas playlist 🎄.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
23 napja
Ez nem rossz...

www.youtube.com/watch?v=WPleUwNaBOE