NBA

31 feliratkozó

8 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 236 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
A Knicks győzelmi szériája immár 9-nél jár. A playoffban.
iktriad
Remélem nyugatról megcsapja őket bármelyik jön....
dande2
Remélem megnyerik. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 131 — Így remélem megfelelek nektek.....
iktriad
Remélem nyugatról megcsapja őket bármelyik jön....
8 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 562 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
8 napja
Stez SMU Mustangs 48 619 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte a Spurs.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.
Stez
Van ennél nagyobb bajs. Gáncsolás, hajhúzás, Hartentein féle tackleök ami nflbe való, Caruso féle csapkodás. Lehet fizikálisan játszani, de az nem az alatomosságot jelenti, amikor kigáncsolnak, szándékosan rálépnek a lábadra és társai. Arról nem beszélve, amit egyik oldalon befújnak azt másik oldalon nem. OKC, Minny példának.. a bírók megszokták hogy védekeznek, így nekik van egy mérce hogy ez belefér mert ilyenek, de ha ezt az ellenfél csinálja akkor jönnek a faultok, mert nem ezt szokták meg a mittomén Sunstól. Ez a kettős mérce nagyobb probléma. Legyen fizikális, üssék vágják egymást, de akkor engedjék mindenkinek. Ez nagyobb gond jelenleg szerintem.
remontada
Hat igen, amit Hartenstein csinalt Wembyn ezen a masodik meccsen, az eleg eros volt. Szerintem nagyjabol 12 faultnal allhatott volna meg, ha fujnak mindent. Mondjak, hogy tok jo, engedjuk a fizikalis jatekot, csak azert arrol keves szo esik, hogy az OKC nehany ilyen takaritoja nem csak fizikalis, hanem azert sok esetben mar dirty is. Hartenstein peldaul nalam most ezen a meccsen mar ez a kategoria volt nem egyszer. Ezt mar biztosan nem engednem.

8 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 862 — Saturday Night Lights
Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte az OKC.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.
Stez

Negritis, a vajda
Benny Hillt alá.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
remontada San Francisco 49ers 1 409
Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte a Spurs.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.
Stez
Van ennél nagyobb bajs. Gáncsolás, hajhúzás, Hartentein féle tackleök ami nflbe való, Caruso féle csapkodás. Lehet fizikálisan játszani, de az nem az alatomosságot jelenti, amikor kigáncsolnak, szándékosan rálépnek a lábadra és társai. Arról nem beszélve, amit egyik oldalon befújnak azt másik oldalon nem. OKC, Minny példának.. a bírók megszokták hogy védekeznek, így nekik van egy mérce hogy ez belefér mert ilyenek, de ha ezt az ellenfél csinálja akkor jönnek a faultok, mert nem ezt szokták meg a mittomén Sunstól. Ez a kettős mérce nagyobb probléma. Legyen fizikális, üssék vágják egymást, de akkor engedjék mindenkinek. Ez nagyobb gond jelenleg szerintem.

Szerkesztette: remontada
8 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 470 — The Mathematician
Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte az OKC.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.
Stez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 napja

Szerkesztette: Stez

9 napja
Hartenstein vajon az NFL-be keszul? Olyan szepen fogta a Karjanal fogva Wemby-t egesz este, mintha egy OL jatekos lenne.😂
Toto21
Cserébe dobott 2 büntetőt..
9 napja
Toto21 Chicago Bears 8 416
Hartenstein vajon az NFL-be keszul? Olyan szepen fogta a Karjanal fogva Wemby-t egesz este, mintha egy OL jatekos lenne.😂
9 napja
fake.id 1 903 — sixseveeeeeen
kastély két meccs alatt jár 20!!! labdaeladásnál. kéne fox nagyon a spursnek

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
9 napja
Toca Minnesota Vikings 20 653 — Vikings fan
Nyilvan pont nem megy az amazon payment hogy elofizessek 😀
9 napja
Kidd out
9 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 681 — Amerikai sportok rajongója
Ezt nagyon bánhatja a Cleveland, innen nem lehetne veszíteni még a Brunson mágia ellenére sem.
10 napja
fake.id 1 903 — sixseveeeeeen
-22-ről visszajönni. Ennek a Knicksnek ott a helye a döntőben idén.
iktriad
ott milyen sidetalk videók lennének 💀

hey kd! don't you regret not coming to the kniiiiicks???

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 napja
Közben Ben Simmons horgászbajnok lett.
Dzsokijuing
Csak vitte valamire😃
10 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 862 — Saturday Night Lights
Közben Ben Simmons horgászbajnok lett.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 napja
iktriad
Lehet ezt nézni fordítva is. Cavs elbaszta. Ha -22 pontig nézzük akkor döntőben ez sima zakó lett volna.
10 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 562 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
10 napja
És keleten is hosszabbítás az 1. meccsen. Honnan jött vissza a Knicks?
10 napja
@csszaniszlo
🚨 Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs, 1. meccs 🏀📺

12:45 Sport1 | 18:52 Sport2

@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Az a baj, utolag mar nem nagyon izgat. Megneztem az összefoglalot. Tudom az eredmenyt. Nem tudom igy minek erdemes leadni...
Toto21
eloben nezted volna?
YoungZeeZee
igen felkeltem 2:30-kor, mert a műsorújság azt írta élő NBA lesz a Sport 1-en...
Toto21
A Fórumban bízz ne a szennylapokban!
Toca
melyik musorujsag?
a sport tvn annyi van h rajatsza 2.kor.
de ha jol tudom szept ota tudni lehet miket nem adnak eloben es el is mondtak a hetvegi musorban is
YoungZeeZee
port.hu-n tegnao 2-tol elo nba volt irva. Szoval hiaba mondtak el, igy megteveszto volt.

De amugy ritka gaz szerintem, hogy elodointokig adjak az idenyt, utana csk felvetelrol. Oke, nem az o hibajuk, sejtem, de azert gaz.
Stez
egyáltalán nem az ő hibájuk
az NBA így adta el a jogokat az amazonnnak

de amúgy nemcsak a port.hu-n van így, hanem ha itt rámész hogy korábbi műsorok:
 www.sport1tv.hu/tv-musor/
nba élő
csak ugye rájátszás 2. forduló mer korábban beírták, gondolom a spurs-wolves 7. meccset várták ide
Negritis, a vajda
pont ezt irtam h masodik kort irtak. mondjuk 3rd partytol nem varok sokat mint port.hu.
YoungZeeZee
A port.hu pontosan azt teszi ki, amit kapnak a csatornatol. Lehet mondani, hogy playoff 2. kor volt irva, de akkor is a Sport Tv kommunikalta ezt rosszul, mas oldalakon is elo volt irva.

De tok lenyegtelen mostmar.

10 napja
YoungZeeZee 9 740
@csszaniszlo

@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Az a baj, utolag mar nem nagyon izgat. Megneztem az összefoglalot. Tudom az eredmenyt. Nem tudom igy minek erdemes leadni...
Toto21
eloben nezted volna?
YoungZeeZee
igen felkeltem 2:30-kor, mert a műsorújság azt írta élő NBA lesz a Sport 1-en...
Toto21
Toca
melyik musorujsag?
de ha jol tudom szept ota tudni lehet miket nem adnak eloben es el is mondtak a hetvegi musorban is
YoungZeeZee
port.hu-n tegnao 2-tol elo nba volt irva. Szoval hiaba mondtak el, igy megteveszto volt.

De amugy ritka gaz szerintem, hogy elodointokig adjak az idenyt, utana csk felvetelrol. Oke, nem az o hibajuk, sejtem, de azert gaz.
Stez

nba élő
csak ugye rájátszás 2. forduló mer korábban beírták, gondolom a spurs-wolves 7. meccset várták ide
Negritis, a vajda
pont ezt irtam h masodik kort irtak. mondjuk 3rd partytol nem varok sokat mint port.hu.
10 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 470 — The Mathematician
@csszaniszlo

@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
eloben nezted volna?
YoungZeeZee
Toto21
Toca
melyik musorujsag?
YoungZeeZee

Stez

nba élő

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 napja
@csszaniszlo

@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
eloben nezted volna?
YoungZeeZee
Toto21
Toca
melyik musorujsag?
YoungZeeZee

10 napja
Toto21 Chicago Bears 8 416
@csszaniszlo

@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
eloben nezted volna?
YoungZeeZee
Toto21
Toca
melyik musorujsag?
YoungZeeZee
Nem vagyok akkora NBA fan, hogy a müsorokat nezzem. A rajatszas izgalmasabb meccseit nezem csak. Egyebkent a TV müsorujsag irta ki, hogy hajnalban elö NBA meccs lesz.

Söt a Boksz meccs alatt is NBA: meccs volt. Ugyhogy erröl ennyit.