NBA
31 feliratkozó
8 napja
Remélem megnyerik. 😀A Knicks győzelmi szériája immár 9-nél jár. A playoffban.Remélem nyugatról megcsapja őket bármelyik jön....
iktriad
dande2
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
8 napja
A Knicks győzelmi szériája immár 9-nél jár. A playoffban.Remélem nyugatról megcsapja őket bármelyik jön....
iktriad
8 napja
A Knicks győzelmi szériája immár 9-nél jár. A playoffban.
8 napja
Hat igen, amit Hartenstein csinalt Wembyn ezen a masodik meccsen, az eleg eros volt. Szerintem nagyjabol 12 faultnal allhatott volna meg, ha fujnak mindent. Mondjak, hogy tok jo, engedjuk a fizikalis jatekot, csak azert arrol keves szo esik, hogy az OKC nehany ilyen takaritoja nem csak fizikalis, hanem azert sok esetben mar dirty is. Hartenstein peldaul nalam most ezen a meccsen mar ez a kategoria volt nem egyszer. Ezt mar biztosan nem engednem.Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte a Spurs.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.Van ennél nagyobb bajs. Gáncsolás, hajhúzás, Hartentein féle tackleök ami nflbe való, Caruso féle csapkodás. Lehet fizikálisan játszani, de az nem az alatomosságot jelenti, amikor kigáncsolnak, szándékosan rálépnek a lábadra és társai. Arról nem beszélve, amit egyik oldalon befújnak azt másik oldalon nem. OKC, Minny példának.. a bírók megszokták hogy védekeznek, így nekik van egy mérce hogy ez belefér mert ilyenek, de ha ezt az ellenfél csinálja akkor jönnek a faultok, mert nem ezt szokták meg a mittomén Sunstól. Ez a kettős mérce nagyobb probléma. Legyen fizikális, üssék vágják egymást, de akkor engedjék mindenkinek. Ez nagyobb gond jelenleg szerintem.
Stez
remontada
8 napja
Benny Hillt alá.Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte az OKC.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.
Stez
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte a Spurs.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.Van ennél nagyobb bajs. Gáncsolás, hajhúzás, Hartentein féle tackleök ami nflbe való, Caruso féle csapkodás. Lehet fizikálisan játszani, de az nem az alatomosságot jelenti, amikor kigáncsolnak, szándékosan rálépnek a lábadra és társai. Arról nem beszélve, amit egyik oldalon befújnak azt másik oldalon nem. OKC, Minny példának.. a bírók megszokták hogy védekeznek, így nekik van egy mérce hogy ez belefér mert ilyenek, de ha ezt az ellenfél csinálja akkor jönnek a faultok, mert nem ezt szokták meg a mittomén Sunstól. Ez a kettős mérce nagyobb probléma. Legyen fizikális, üssék vágják egymást, de akkor engedjék mindenkinek. Ez nagyobb gond jelenleg szerintem.
Stez
Szerkesztette: remontada
8 napja
Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte az OKC.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 napja
Azert amit Joe flopolt es tamadot kapott erte a Spurs.. szegyen, ahogy az NBA megy el a foci iranyaba es megy a szineszkedes mindenkitol. En ezert egybol allitanam ki es kapna az egymeccses eltiltast a biro atvereseert, aztan a harmadik ilyen utan hirtelen elfelejtene mindenki, hogy dobalja magat es jatszana rendesen.
Szerkesztette: Stez
9 napja
Hartenstein vajon az NFL-be keszul? Olyan szepen fogta a Karjanal fogva Wemby-t egesz este, mintha egy OL jatekos lenne.😂Cserébe dobott 2 büntetőt..
Toto21
9 napja
Hartenstein vajon az NFL-be keszul? Olyan szepen fogta a Karjanal fogva Wemby-t egesz este, mintha egy OL jatekos lenne.😂
9 napja
kastély két meccs alatt jár 20!!! labdaeladásnál. kéne fox nagyon a spursnek
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
9 napja
Nyilvan pont nem megy az amazon payment hogy elofizessek 😀
9 napja
Kidd out
9 napja
Ezt nagyon bánhatja a Cleveland, innen nem lehetne veszíteni még a Brunson mágia ellenére sem.
10 napja
-22-ről visszajönni. Ennek a Knicksnek ott a helye a döntőben idén.ott milyen sidetalk videók lennének 💀
iktriad
hey kd! don't you regret not coming to the kniiiiicks???
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 napja
Közben Ben Simmons horgászbajnok lett.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 napja
-22-ről visszajönni. Ennek a Knicksnek ott a helye a döntőben idén.Lehet ezt nézni fordítva is. Cavs elbaszta. Ha -22 pontig nézzük akkor döntőben ez sima zakó lett volna.
iktriad
10 napja
-22-ről visszajönni. Ennek a Knicksnek ott a helye a döntőben idén.
10 napja
És keleten is hosszabbítás az 1. meccsen. Honnan jött vissza a Knicks?
10 napja
A port.hu pontosan azt teszi ki, amit kapnak a csatornatol. Lehet mondani, hogy playoff 2. kor volt irva, de akkor is a Sport Tv kommunikalta ezt rosszul, mas oldalakon is elo volt irva.pont ezt irtam h masodik kort irtak. mondjuk 3rd partytol nem varok sokat mint port.hu.egyáltalán nem az ő hibájukport.hu-n tegnao 2-tol elo nba volt irva. Szoval hiaba mondtak el, igy megteveszto volt.melyik musorujsag?A Fórumban bízz ne a szennylapokban!igen felkeltem 2:30-kor, mert a műsorújság azt írta élő NBA lesz a Sport 1-en...eloben nezted volna?@csszaniszloAz a baj, utolag mar nem nagyon izgat. Megneztem az összefoglalot. Tudom az eredmenyt. Nem tudom igy minek erdemes leadni...
🚨 Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs, 1. meccs 🏀📺
12:45 Sport1 | 18:52 Sport2
@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
YoungZeeZee
Toto21
Toca
a sport tvn annyi van h rajatsza 2.kor.
de ha jol tudom szept ota tudni lehet miket nem adnak eloben es el is mondtak a hetvegi musorban is
YoungZeeZee
De amugy ritka gaz szerintem, hogy elodointokig adjak az idenyt, utana csk felvetelrol. Oke, nem az o hibajuk, sejtem, de azert gaz.
Stez
az NBA így adta el a jogokat az amazonnnak
de amúgy nemcsak a port.hu-n van így, hanem ha itt rámész hogy korábbi műsorok:
www.sport1tv.hu/tv-musor/
nba élő
csak ugye rájátszás 2. forduló mer korábban beírták, gondolom a spurs-wolves 7. meccset várták ide
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
De tok lenyegtelen mostmar.
10 napja
YoungZeeZee
9 740
pont ezt irtam h masodik kort irtak. mondjuk 3rd partytol nem varok sokat mint port.hu.egyáltalán nem az ő hibájukport.hu-n tegnao 2-tol elo nba volt irva. Szoval hiaba mondtak el, igy megteveszto volt.melyik musorujsag?A Fórumban bízz ne a szennylapokban!igen felkeltem 2:30-kor, mert a műsorújság azt írta élő NBA lesz a Sport 1-en...eloben nezted volna?@csszaniszloAz a baj, utolag mar nem nagyon izgat. Megneztem az összefoglalot. Tudom az eredmenyt. Nem tudom igy minek erdemes leadni...
@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
YoungZeeZee
Toto21
Toca
de ha jol tudom szept ota tudni lehet miket nem adnak eloben es el is mondtak a hetvegi musorban is
YoungZeeZee
De amugy ritka gaz szerintem, hogy elodointokig adjak az idenyt, utana csk felvetelrol. Oke, nem az o hibajuk, sejtem, de azert gaz.
Stez
nba élő
csak ugye rájátszás 2. forduló mer korábban beírták, gondolom a spurs-wolves 7. meccset várták ide
Negritis, a vajda
10 napja
egyáltalán nem az ő hibájukport.hu-n tegnao 2-tol elo nba volt irva. Szoval hiaba mondtak el, igy megteveszto volt.melyik musorujsag?A Fórumban bízz ne a szennylapokban!igen felkeltem 2:30-kor, mert a műsorújság azt írta élő NBA lesz a Sport 1-en...eloben nezted volna?@csszaniszloAz a baj, utolag mar nem nagyon izgat. Megneztem az összefoglalot. Tudom az eredmenyt. Nem tudom igy minek erdemes leadni...
@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
YoungZeeZee
Toto21
Toca
YoungZeeZee
Stez
nba élő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 napja
port.hu-n tegnao 2-tol elo nba volt irva. Szoval hiaba mondtak el, igy megteveszto volt.melyik musorujsag?A Fórumban bízz ne a szennylapokban!igen felkeltem 2:30-kor, mert a műsorújság azt írta élő NBA lesz a Sport 1-en...eloben nezted volna?@csszaniszloAz a baj, utolag mar nem nagyon izgat. Megneztem az összefoglalot. Tudom az eredmenyt. Nem tudom igy minek erdemes leadni...
@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
YoungZeeZee
Toto21
Toca
YoungZeeZee
10 napja
Nem vagyok akkora NBA fan, hogy a müsorokat nezzem. A rajatszas izgalmasabb meccseit nezem csak. Egyebkent a TV müsorujsag irta ki, hogy hajnalban elö NBA meccs lesz.melyik musorujsag?A Fórumban bízz ne a szennylapokban!igen felkeltem 2:30-kor, mert a műsorújság azt írta élő NBA lesz a Sport 1-en...eloben nezted volna?@csszaniszloAz a baj, utolag mar nem nagyon izgat. Megneztem az összefoglalot. Tudom az eredmenyt. Nem tudom igy minek erdemes leadni...
@bazska
#nbahu
Negritis, a vajda
Toto21
YoungZeeZee
Toto21
Toca
YoungZeeZee
Söt a Boksz meccs alatt is NBA: meccs volt. Ugyhogy erröl ennyit.