Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

NBA

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 723 — Vikings fan
19/29 10/17 11/12 59 pont
Na kitalálja ki, hogy ez kinek a számai GSW-Denver elso két meccsén?
több mint 4 éve
Smart dpoy
Negritis
Okos húzás a ligától!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 079 — The Mathematician
Smart dpoy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Ez nem sokon múlt 😕
És még volt, hogy vezettünk a 4. negyedben is, de ez a végjáték továbbra sem megy...
Klaci79
Pedig ez a védekezés alapvetően egyben volt. 21 TO- T csinált a Bucks hazai pályán. A dobás viszont siralmas volt,pláne a végén. 😕

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 137 — no es importante
Már csak az a kérdés volt e valaha nála jobb pass first PG ténylegesen PG méretben
FLZOLI
Nekem ott ért véget az nba fanságom, mikor a New Orleans sikeresen őt is elkótyavetyélte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 079 — The Mathematician
Már csak az a kérdés volt e valaha nála jobb pass first PG ténylegesen PG méretben
FLZOLI
big o, i thomas és west sztem igen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez nem sokon múlt 😕
És még volt, hogy vezettünk a 4. negyedben is, de ez a végjáték továbbra sem megy...
Klaci79
Csak a végébe tekertem bele, de ez a Lavine ennyire segghulye mint az állat.
86-89-nél beleáll a hero triplaba mikor addig dobott 2/8 vagy 2/9-et gratulálok. És őt fogja kimaxolni a Bulls? 🤔🤯
Toca
Hát igen...de sajnos ki más vállalná el...aki még van rajta kívül, szintén megbízhatatlan, főleg hosszútávon.
Klaci79
Volt meg több mint 35 sec hatra 14 a támadóidőn. Szerintem kurva felesleges ellőtt tripla volt. Ha ez 15 secel a vége előtt van azt mondom ok.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Ez nem sokon múlt 😕
Klaci79
86-89-nél beleáll a hero triplaba mikor addig dobott 2/8 vagy 2/9-et gratulálok. És őt fogja kimaxolni a Bulls? 🤔🤯
Toca
Hát igen...de sajnos ki más vállalná el...aki még van rajta kívül, szintén megbízhatatlan, főleg hosszútávon.
több mint 4 éve
Ez nem sokon múlt 😕
Klaci79
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 715 — farkas.l.zoltan@gmail.com
CP3 = Point God

iktriad

több mint 4 éve
Ez nem sokon múlt 😕
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 077 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
CP3 = Point God
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 328 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az mekkoooooooooraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dande
Hat ez mi volt bazzzzz
YoungZeeZee
Smart elküldte gyufáért a két Nets játékost 😀
több mint 4 éve
Beteg amit Irving letolt és amit a végén a Celtics is.
Jó kör lesz.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 849
dande
Hat ez mi volt bazzzzz
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 328 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zseniális aki tudja nézze vissza 😀
több mint 4 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 559
Nagyon sok ostoba falt, ezen el is fog menni a meccs.
több mint 4 éve
Viszont az érzelmi túlpörgésnek megvan az a hátránya, hogy nagyon gyorsan bónuszba raktuk a Netset, ezért most folyamatosan dobálják a büntetőket minden apró-cseprő hülye faltért.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 849
A bostoni playoff-hangulatnál nincs jobb.
Kampman
Már most látszik hogy ez párharc epik lesz ha ezt túl èljük....akkor akár...na meglátjuk az első győzelmet tartsuk itthon 😊
dande
en is ezt vartam a legjobban
több mint 4 éve
Kampman
Már most látszik hogy ez párharc epik lesz ha ezt túl èljük....akkor akár...na meglátjuk az első győzelmet tartsuk itthon 😊
több mint 4 éve
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott
Csak annyit szeretnék az idei PO-tól,hogy a Bucks ne söpörjön ki minket. 🙂
Gergőke
Nekem is ugyanez volt PO előtt, hogy a Memphis ne Soporjon, a fiúk már teljesítették is ezt.
csebi
Mondjuk annak realitása nem volt, míg a Bullsnak az a papírforma ha nem lesz sérülés.
Toca
Hat azért a reg mérleg 2-2 volt a szezonban három meccs szoros volt a 4. Meg blowout minny győzelem. Szóval azért nem volt ördögtől való h ez a széria nem sopres lesz sztem…
Sokkal jobb fit ez a wolvesnak mint a suns lett volna.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
No a Philly jól kezdett, remèlem a Celtics se alszik bele, bár örülhetek majd ha 4-3l tovább mennek. 🙂
több mint 4 éve
Csak annyit szeretnék az idei PO-tól,hogy a Bucks ne söpörjön ki minket. 🙂
Gergőke
Pedig sajnos ki fog söpörni...év elején jól nézett ki ez az út, de be kell látni nem vezet igazán sehova se.