NBA

33 feliratkozó

több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
A Suns az gyakorlatilag egészséges, azért is ugrott nagyot most az oddsuk.
Ettől függetlenül Clippers fanként én már most boldog vagyok, amiért Kawhi nélkül is helyt állt a csapat, plusz szerintem van még esély a 3-3, neadjisten továbbjutásra, mert PG nagyon az elemében van.
Giannist kurvára sajnálom, de még nélküle is ennek a Bucsnak kellene az esélyesnek lenni.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Komolytalan PO volt ez amúgy eddig is, de mostmár pláne.
Jughead
Lejcseszter is nyert bajnokságot, amikor az összes nagy betlizett.
availability is ability, fontos a formaidőzítés, azt kell megverni, aki szembe jön, és még sorolhatnám a közhelyeket.
slowmotion
persze csak mind1 hogy egy felülről jövő elbaszott döntés miatt van rottyon az egész liga és last man standing megy
vagy saját hibájukból szarok és fomrán kívüliek a csapatok

és tudom hogy csak iróniából dobtad be a közhelyeket
Negritis
nem iróniából dobtam be a közhelyeket.

nézd, minden nyilván a tavaly legtovább eljutóknak szar volt, hogy ennyivel kevesebbet pihenhettek, ugyanakkor pl szerintem pont ezek azoka a csapatok, amiknek idén nem kellett volna minden meccsre a fullos kezdőt feltolni, mert nem volt ennyire kicsi az előnyük a többiekhez, de legalábbis a rájátszásból várhatóan lemaradó csapatokhoz képest.

a Lakers pl úgy jutott be négy győzelemmel a kilencedik felett (de az ötödik kiemelttel hármas holtversenyben), hogy a két kímélendő embere elég sokat nem játszott sérülés miatt - a meccsek negyedéről hiányoztak mindketten. no de mi értelme volt day 1-tól nyomatni velük, nem egész két hónap pihenés után? D-League-ből hozott pótlással nem tudták volna valahogy átvészelni, aztán amikor kell, akkor nyomni? főleg úgy, hogy volt ugyan eredménykényszer a Lakers-en, de nem akkora, mintha nem nyerték volna meg a tavalyi bajnokságot.

15-12-t nyomtak, ha a két unikornisból egy játszott, 19-8-at, amikor mindkettő, és 8-10 volt a csapat, amikor egyik sem volt. persze nyilván utólag mindenki okos (köztük én is), de ha a szezon első hónapját kiülik, akkor könnyen lehet, hogy ugyanez az eredmény megvan, de mindketten (relatíve) egészségesek maradnak a playoffra.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
Jughead
availability is ability, fontos a formaidőzítés, azt kell megverni, aki szembe jön, és még sorolhatnám a közhelyeket.
slowmotion
persze csak mind1 hogy egy felülről jövő elbaszott döntés miatt van rottyon az egész liga és last man standing megy
vagy saját hibájukból szarok és fomrán kívüliek a csapatok

és tudom hogy csak iróniából dobtad be a közhelyeket

ettől függetlenül mind1 ki a bajnok ugyanúgy teljes értékű mint a 99es spurs a tavalyi lakers, a 94-95s rockets vagy bird, johnosn, ... bármelyik címe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Jughead

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Giannist nagyon sajnálom, mert ez ilyen most vagy soha lehetőség volt neki ezzel a Bucks-szal, hiszen aligha lesz még egy olyan szezon, hogy a legjobb csapatok sztárjai egyaránt lesérülnek.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
Részeg ez a rájátszás.
Amikor Leonard kiesik az ember azt gondolná game over, aztán nem. Amikor Young esik ki aztán főleg azt gondolja az ember erre Giannis sérüléséig sima Hawks vezetés majd blowout W..
Mármint szórakoztató, csak érthetetlen.
dawyd728
Azert azt nem gondoltam volna, hogy Young a Hawksszal, vagy akar Ayton a Sunsszal hamarabb odajut a gyuru kozelebe, mint Doncic.
Stez
Idén el csíptem egy hawks wolves meccset (nem sok NBAt nézek). Feltűnő volt h milyen tudatos ez a hawks és nem csesztek ugyanazt a playt behívni a 4. Negyedben 10szer egymás után mert folyamatosan jöttek a tiszta dobó helyzetek. Elég jó csapat ez sztem az edzővel sincs gond ott.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Részeg ez a rájátszás.
Amikor Leonard kiesik az ember azt gondolná game over, aztán nem. Amikor Young esik ki aztán főleg azt gondolja az ember erre Giannis sérüléséig sima Hawks vezetés majd blowout W..
dawyd728
Azert azt nem gondoltam volna, hogy Young a Hawksszal, vagy akar Ayton a Sunsszal hamarabb odajut a gyuru kozelebe, mint Doncic.

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
dawyd728 4 042
Részeg ez a rájátszás.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Édes istenem ez mi meccs volt.
Utolsó negyed mint egy megye 3 amatőr csapatok meccse…
De nyert a Suns 😊
Toca
Az egész 4. negyedre mehetett volna a Benny Hill theme song, főleg Boogie Cousins palánkra dobásánál. De a lényeg a W.

Nem biztos, hogy az a Suns D, inkább az impotens Clippers O.

Szegény Balmer a meccs végén.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Édes istenem ez mi meccs volt.
Utolsó negyed mint egy megye 3 amatőr csapatok meccse…
De nyert a Suns 😊
több mint 4 éve
Komolyan nem hiszem mar el Simmonst. A gyerek megfoghatatlan iranyitokent, olyan matchup, ami fo fegyvere kellene, hogy legyen, ez a gyoker gyerek meg nem mer, nem is akar betorni, nem mer, nem is akar dobni, amivel konkretan egy hibapontta dolgozta le magat, akinek nincs keresnivaloja a kezdoben iranyitokent.

Mekkora, de mekkora potencial lenne a csavoban, es ennyi. Ezt hozta ki magabol. Siralmas. Neki nem valo az NBA, tok mindegy, hogy nem tud vagy nem akar agressziven jatszani, egy komolytalan jatekossa valt.

Sajnalom,, de csak es kizarolag o tehet rola.
Stez
Egy pszichológus-hajcsárt kellene mellé tenni és akkor még lehetne belőle valami.
Megkapta a nagy pénzt, onnantól már szarik ő mindenre, persze majd még a szabija alatt is dolgozzon...
FLZOLI
A nagy penz elott sem tort be sokkal tobbszor, ugyanez a langyos jatekstilusa volt mar akkor is. Nem gondolnam, hogy a penz miatt fosik bele, szimplan egyaltalan nem az a jatekfelfogasa, hogy agressziv legyen, es tamadjon, betorjon, kihasznalja a testi elonyet.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 631 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Komolyan nem hiszem mar el Simmonst. A gyerek megfoghatatlan iranyitokent, olyan matchup, ami fo fegyvere kellene, hogy legyen, ez a gyoker gyerek meg nem mer, nem is akar betorni, nem mer, nem is akar dobni, amivel konkretan egy hibapontta dolgozta le magat, akinek nincs keresnivaloja a kezdoben iranyitokent.

Mekkora, de mekkora potencial lenne a csavoban, es ennyi. Ezt hozta ki magabol. Siralmas. Neki nem valo az NBA, tok mindegy, hogy nem tud vagy nem akar agressziven jatszani, egy komolytalan jatekossa valt.

Stez
Egy pszichológus-hajcsárt kellene mellé tenni és akkor még lehetne belőle valami.
Megkapta a nagy pénzt, onnantól már szarik ő mindenre, persze majd még a szabija alatt is dolgozzon...

több mint 4 éve

Stez
 www.foxsports.com/stories/nba/ben-simmons-postseason-struggles-philadelphia-76ers-joel-embiid
több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
A 0-2 Clippers eddig verhetetlen 😀
tenorx
A legveszélyesebb eredmény!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
tenorx
ha 0-2re megy az ellenfél akkor nem lesz 3-1 😀

több mint 4 éve
több mint 4 éve
10/40et dob Paul és Booker úgy nehéz nyerni.
Nem volt nagy extra a Clippers csak a Suns sült be mint állat.
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 442 — Big Penix Energy
Hihetetlen lesz ha Clippers a harmadik szériát is 0-2-ről megnyeri. Most ráadásul Leonard nélkül.
zavi27
reméljük Bookert nem zavarja majd nagyon a maszk, mert ma pocsék volt magához képest
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 467 — Amerikai sportok rajongója
Hihetetlen lesz ha Clippers a harmadik szériát is 0-2-ről megnyeri. Most ráadásul Leonard nélkül.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 631 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Pacers nagyot húzott, jó lesz ez
A Mavs Kidd házasság.... Hát ha működik Doncic Kidd kémia működhet.

Durva ez a LAC Leonard nélkül is, Lue bazi jól keveri a lapokat, hiába foghíjas a csapat

több mint 4 éve
Pont erről próbáltam írni
Hype alapján tényleg teljesen fix, de játék és játéktudás alapján ez nagyon közel van..
sapka
sztem messze vannak egymástól de mind1
detroitban meg fogja kapni a labdát hogy alkosson és a fő kérdés úgyis a munkamorálja lesz
Negritis
jó veletek beszélgetni srácok 😊
írok másfél bekezdést majd kétszer fél mondatban megkapom, hogy az nem is úgy van punktum...

Caderől ez egy elég jó írás:  deanondraft.com/2021/06/18/is-cade-cunningham-clearly-the-best-prospect-in-2021/
sapka
Oké részekre reagaltunk, de nem igazán tudom mit vársz 😊.
Konszenzus nélküli 1/1 akiben messze leginkább benne van, hogy FR player legyen.
Detroitban en se vagyok biztos, hogy jelenlegi kerettel fit, de majd alakítanak rajta akkor.
Luka szintet nem várok tőle, mert az top3-5 NBA player jelenleg, de az NCAA szezonjabol is nehéz leszűrni dolgokat, mert hát kb. egyedül csinált mindent.
Nekem ilyen Paul George feelingem van, reméljük fejben erősebb.
több mint 4 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Hype alapján tényleg teljesen fix, de játék és játéktudás alapján ez nagyon közel van..
sapka
detroitban meg fogja kapni a labdát hogy alkosson és a fő kérdés úgyis a munkamorálja lesz
Negritis
írok másfél bekezdést majd kétszer fél mondatban megkapom, hogy az nem is úgy van punktum...

Caderől ez egy elég jó írás:  deanondraft.com/2021/06/18/is-cade-cunningham-clearly-the-best-prospect-in-2021/
sapka
én értem a kérdéseket vele kapcsolatban, de sztem akkor is őt kell húzniuk, van 2-3 jó játékos most a Pistonsba de nincs igazi vezérbika, ez lehet Cade
és a labdát is megkapja a kezébe

Wiggins-Parker eset teljesen más volt
Parkert hazavágták a sérülések és hogy Giannis "kitúrta" a posztjáról
Wiggins kezéből ugye Kyrie kivette a labdát, aztán egyből dobták is el a francba hogy jöjjön Love
ehhez add hozzá azt hogy a mentalitása is kuka és voilá

ha Cade feje alkalmas lesz az NBA-re és nem sérül meg nonstop nem látom hogy besülne
Negritis
Nekem nem egyértelmű a fit Detroitba, Hayes és Grant is szeretné a labdát. Szerintem ha odaviszik Cadet point forwardnak az azt is jelentheti, hogy Hayest elcserélik, vagy beváltják. Pont Detroitba sokkal jobb fit Mobley. Stewart kihúzza a palánk alól az emberét, Mobley lehet belül, és védekezés nagyon működne vele.

Abban is szketikus vagyok mennyire jó ötlet az ő kezébe adni a labdát, mármint mit várunk akkor tőle; Lebron meg Doncic szintet? Szerintem az nem ő. Chris Middletionról beszélünk vagy jobb esetben Tatumról, akik nem jó kreátorok, de vannak elemek amikben nagyon jók.

Btw Parkerrel már akkor is sok gond volt mielőtt sok sérülése lett, és nem Giannis miatt. Ezt a példát nem teljesen értem.
Wiggins és Embiid a példa.
Mindkettő generációs talent, csak az a kérdés miben azok és mennyire hasznosak egy csapatban... Mit lehet rájuk bízni. Pl. nem tévedtek a scoutok Wigginsszel kapcsolatban hogy atletikai zseni a srác, minden tud a kosárlabdában csak kicsi a basketball IQ. Abban viszont tévedtek mennyire kicsi 😊. És hogy mi a célja a kosárlabdával.
Embiiddel kapcsolatban is jók voltak a scoutok, hogy ő lehet egy modern Hakeem, csak a sérülések.
Itt ez volt a mérlegelési kérdés az 1/1-re. (az a Parker pick pedig egyértelmű zagyvaság volt); a döntési mátrix alapján Wigginst szedték ki elsőre (és a hype alapján is...); de mindenki tudta ha Embiid egészséges lesz jobb lehet, csak mennyivel.

Na most én nem állítom hogy Cade besül, hanem pont azt hogy mikor is lesz ő elég jó ahhoz, mint amiről a mostani hype szól. Hogy akkor ő egy szervező dobni tudó point forward. Csak mert most nagyon nem az; főleg a szervezés nem megy. Rosszul bontja a védelmet, folyamat emberezik; és védekezésben pihen. Dobás sem az igazi, de ott közel van egy korrekt NBA szinthez.

Ennyi erővel Suggs a következő Kidd, és Mobley a következő Bosh.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
sapka
Negritis

sapka
én értem a kérdéseket vele kapcsolatban, de sztem akkor is őt kell húzniuk, van 2-3 jó játékos most a Pistonsba de nincs igazi vezérbika, ez lehet Cade
és a labdát is megkapja a kezébe

Wiggins-Parker eset teljesen más volt
Parkert hazavágták a sérülések és hogy Giannis "kitúrta" a posztjáról
Wiggins kezéből ugye Kyrie kivette a labdát, aztán egyből dobták is el a francba hogy jöjjön Love
ehhez add hozzá azt hogy a mentalitása is kuka és voilá

ha Cade feje alkalmas lesz az NBA-re és nem sérül meg nonstop nem látom hogy besülne