BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!

Hammon az első nő aki bejutott egy HC-kiválasztás végső szakaszába az NBA-ben.

Milyen evet irunk, hogy a Suns es a Hawks a dontoert megy? 🙂
Stez
az még hagyján de a clippers is 😀

a Clippers ugye eddig WCFbe se volt
a Suns 92/93ba volt döntőben (meg 75/76)

a Hawks még St Luoisból játszott 4 döntőt (1et nyert) 56-61 között

a Bucks 74ben kapott ki a Celticstől és 71ben nyert a Lakers ellen

szóval mind1 ki nyer, elég régóta nem volt bajnok a franchise 😀 és az elmúlt 25 évben a 4ből egyik se volt döntőben 😀
Negritis

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
Stez
az még hagyján de a clippers is 😀

a Clippers ugye eddig WCFbe se volt
a Suns 92/93ba volt döntőben (meg 75/76)

a Hawks még St Luoisból játszott 4 döntőt (1et nyert) 56-61 között

a Bucks 74ben kapott ki a Celticstől és 71ben nyert a Lakers ellen

szóval mind1 ki nyer, elég régóta nem volt bajnok a franchise 😀 és az elmúlt 25 évben a 4ből egyik se volt döntőben 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nem az én éjszakám volt a Habs is elszerencsétlenkedte......😕 Rivers pedig akár hogyan is, végképp csóker kategóriába került nincs mit szépíteni.......a még durvább az lenne ha valahogy a Clippers nyerne...
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula az Atlantának. Szétadnék (copyright by Shawnka) egy Suns-Hawks nagy döntőt. Max respect Kevin Huerternek, hogy a sokáig jéghideg Trae Young helyett meccsben tartotta a Hawkst (ő meg Collins és Capella)!

Meanwhile in Phily.

CP3 és Leonard lesz a parharcban? Kár, hogy két ilyen spíler nélkül ment ez a meccs. A Suns nagyon jól dobott, de Booker őrulete sokszor kihúzza majd őket a gondból amikor kevésbé jön a mák
FLZOLI
Ha elhúzódzkodik akkor szerintem CP3 lesz a párharc második felében. Kawhit meglátjuk, rá szerintem kevesebb az esély.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
Nem bánom, hogy lecseréltük Doc Riverst.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 127
Klasszikus hetedik meccs, megküzdött kosarakkal, emberi mértékű pontszámokkal, nem azzal a dögunalmas triplaözönnel, ami egyébként jellemzi az NBA-t.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 631 — farkas.l.zoltan@gmail.com
CP3 és Leonard lesz a parharcban? Kár, hogy két ilyen spíler nélkül ment ez a meccs. A Suns nagyon jól dobott, de Booker őrulete sokszor kihúzza majd őket a gondból amikor kevésbé jön a mák

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Booker mikor szerezze az első triple dupláját, ha nem a Nyugati döntő első meccsén. Imádom ezt a csapatot.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hupsz Durant az olimpián. Valamit nyerni akar 😛
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Nagy meccs volt.
Azért látszott, hogy kivannak már mint a kutya.
A perem emberek is olyan full üres helyzeteket hagytak ki az OTban nem hittem a szememnek.
Bucks több mint 3 percig nem dob kosarat az OTben, de nyernek mert a Nets 1 db támadó lepattanobol jövő ziccert tud bedobni.
Lopezt meg szidják a védekezése miatt, de mekkora sapkát adott te jó ég.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dawyd728 4 042
Nem gondoltam volna, h KD nevének újra lesz keresnivalója a liga legjobb játékosai között. Óriási PO-t hozott.
Bucksnak gratula. Frissítő érzés esélyeket nézni, mikor még 5 csapat áll és kb nincs favorit. 😊
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy volt-e már valaha olyan overtime, ahol összesen születik 6 pont, de most ez is megtörtént.
Kampman
És pont olyan leosztásban, mint a német - portugálon(4:2 - és itt is az kapott ki, aki először betalált).

Ennyin múlt a Nets továbbjutása.

iktriad
Be kell perelni a cipőgyártót, túl nagy orrot csinált a cipőnek 😛

Nagy meccs volt, bízom benne Riversék nem szúrják el.
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy volt-e már valaha olyan overtime, ahol összesen születik 6 pont, de most ez is megtörtént.
Kampman
És pont olyan leosztásban, mint a német - portugálon(4:2 - és itt is az kapott ki, aki először betalált).

iktriad
meg azon hogy Brook Lopez neki állt JR Smith-t cosplayelni

több mint 4 éve
Kampman

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 127

több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
Hát bazdmeg, megkönnyeztem ezt a Clippers meccset.
Nem gondoltam volna, hogy akár egyet tudunk nyerni Kawhi nélkül, next man up!
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Megnéztem a Philly meccset, remélem nem spoiler, de szerintem azért nyert a Philly mert Simmons beütött rengeteg hibát. Terített betli volt a srác. Nem is értem hogy lett all defensive team tag.
sapka
Mondjuk lehet kritizálni bőven Simmons-t, sőt kell is, de a védekezése itt is elit, az egyedüli, aki tudja lassítani Youngot.
Jughead
maxey is nagyon jól dolgozott rajta, szóval nem, nem kell
Negritis
Ezt melyik meccsen láttad? Ma is agyon szívatta Maxey-t, konkrétan az egész Philly média ezen hiperventillált, hogy Doc ne hagyja már rajta Maxey-t.
Jughead
a 4. negyedben elég durván hero dobások kellettek Maxey-n és Curryvel faszán be is csapdázták ...
valamint a sixers támadása is teljesen máshogy nézett ki mikor a srác a pályán volt

attól hogy bedobja a kezdőkörből young attól még nem dolgozik rajta szarul
Negritis
Ja volt pár jobb védekezése, jó sok rossz mellett. Ma egyszer Trae Embiid kezéből kivette a labdát, nem is értem miért nem ő fogja egész meccsen.
több mint 4 éve
Megnéztem a Philly meccset, remélem nem spoiler, de szerintem azért nyert a Philly mert Simmons beütött rengeteg hibát. Terített betli volt a srác. Nem is értem hogy lett all defensive team tag.
sapka
Mondjuk lehet kritizálni bőven Simmons-t, sőt kell is, de a védekezése itt is elit, az egyedüli, aki tudja lassítani Youngot.
Jughead
Negritis
Ezt melyik meccsen láttad? Ma is agyon szívatta Maxey-t, konkrétan az egész Philly média ezen hiperventillált, hogy Doc ne hagyja már rajta Maxey-t.
Jughead
a 4. negyedben elég durván hero dobások kellettek Maxey-n és Curryvel faszán be is csapdázták ...
valamint a sixers támadása is teljesen máshogy nézett ki mikor a srác a pályán volt

attól hogy bedobja a kezdőkörből young attól még nem dolgozik rajta szarul

több mint 4 éve
sapka
Jughead
Negritis

Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
sapka
Jughead

több mint 4 éve
sapka
több mint 4 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka

Simmons hatás, amikor fent volt, lőttem egy képet, de béna vagyok beilleszteni; szóval Huerter az FT vonalról fogta a permitéren álló Simmonst, aki elpasszolta. Ez nem egyszeri eset volt, hanem a 3. negyed végén amikor ő irányitott végig ez ment. Vissza is jött a meccsbe a Hawks.

Maxey+Thybulle nagyon jók voltak, hozzátettek egy-két extrát Embiid mellé, ami pontosan elég lenne nekik. Sajnos ennél nem jobb a Hawks... működik a Young 3-as Young Capela lob; Bogdanovic inkább alapszakasz menő, Collins?? nem tudom Collins játékát nem értem, mit csinál.. A többiek pedig még nagyon fiatalok.

Legalább nyugaton jók a meccsek. 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
Hogy van az, h Gobert DPOY, a csapat top3 védekezésben az alapszakaszban. Arról ismerszenek meg, h extrák védekezésben, amihez fel tudják húzni a támadást. Majd az utóbbi meccsken ilyen 1,3-as pts/pos. statot hoznak ellenük. Mindezek közül a mai valami vállalhatatlan. Leonard nélkül kapsz 130+-t?! Második félidőben 80-at? Tavalyi kiesésüket még lehet magyarázni, h bubble extrán jó körülmények a távoli dobásoknak sokkal jobb spacing, nehezebb védekezés. Nade most? Nem tudom. Ez nálam choke job.
dawyd728
nem láttam a meccset, de 20 tripla 50% az nem hiszem hogy Gobert sara lenne
meg a terrence mann-reggie jackson agyeldobást se tudom hogy az nyakába varrnám-e
Negritis
Nem Gobert hibája, de gyakorlatilag ot kivettek és ezzel az edzői gárda nem tudott mit kezdeni.
Offense oldalon meg csak Mitchell ért valamit
Toca
persze, de itt akkor Snydert érdemes elővenni sztem