NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 694
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
NBA
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Várni is kell, mert idén már nem virít a playoffban 😊Siakamnál várnék még 1 évet, mert a bubble nála eltört valamit, ami az AS break óta mintha kezdene visszaállniHát, nem tudom. Meg azt sem tudom innen, hogy Nurse-t mi motiválja.nem pénzre mondom, hanem GM teljesítményre 😀Nurse éves átlagban 8 millió körül keres Torontoban, és ott azt állították, hogy Ainge ezt hajlandó lenne 12 milla fölé vinni, amivel Popovich-ot is megelőzné a fizu listán.hülye lennék Ujirit Aingere cserélni a helyébenRebesgették nba reddit fórumokon Nick Nurse-tStevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
Negritis
Willie Parker
Negritis
Willie Parker
főleg ha a raptors valahogy top4ben választana akkor sztem jobban nézne ki bőven a Raptors mint a Celtics
Negritis
Motiválja-e pl. hogy Tatumból kihozza a szupersztárt, mert Siakam-nál ebbe beletört a bicska. Esetleg ő team systemben hisz-e?
Ainge nehéz ember, de azért a Celticsért sokszor próbált tűzbe menni, más kérdés, hogy az utóbbi döntései amiket írtál (Kemba, Theis-Wagner csere, Fournier-re lőni az excemption-t) eléggé fejvakarósak.
Mondjuk állítólag Ujiri sem egy vajaskenyér, a scoutokkal volt egy riport, hogy elég önfejű tud lenni ő is.
Willie Parker
Negritis
több mint 4 éve
Siakamnál várnék még 1 évet, mert a bubble nála eltört valamit, ami az AS break óta mintha kezdene visszaállniHát, nem tudom. Meg azt sem tudom innen, hogy Nurse-t mi motiválja.nem pénzre mondom, hanem GM teljesítményre 😀Nurse éves átlagban 8 millió körül keres Torontoban, és ott azt állították, hogy Ainge ezt hajlandó lenne 12 milla fölé vinni, amivel Popovich-ot is megelőzné a fizu listán.hülye lennék Ujirit Aingere cserélni a helyébenRebesgették nba reddit fórumokon Nick Nurse-tStevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
Negritis
Willie Parker
Negritis
Willie Parker
főleg ha a raptors valahogy top4ben választana akkor sztem jobban nézne ki bőven a Raptors mint a Celtics
Negritis
Motiválja-e pl. hogy Tatumból kihozza a szupersztárt, mert Siakam-nál ebbe beletört a bicska. Esetleg ő team systemben hisz-e?
Ainge nehéz ember, de azért a Celticsért sokszor próbált tűzbe menni, más kérdés, hogy az utóbbi döntései amiket írtál (Kemba, Theis-Wagner csere, Fournier-re lőni az excemption-t) eléggé fejvakarósak.
Mondjuk állítólag Ujiri sem egy vajaskenyér, a scoutokkal volt egy riport, hogy elég önfejű tud lenni ő is.
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hát, nem tudom. Meg azt sem tudom innen, hogy Nurse-t mi motiválja.nem pénzre mondom, hanem GM teljesítményre 😀Nurse éves átlagban 8 millió körül keres Torontoban, és ott azt állították, hogy Ainge ezt hajlandó lenne 12 milla fölé vinni, amivel Popovich-ot is megelőzné a fizu listán.hülye lennék Ujirit Aingere cserélni a helyébenRebesgették nba reddit fórumokon Nick Nurse-tStevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
Negritis
Willie Parker
Negritis
Willie Parker
Negritis
több mint 4 éve
nem pénzre mondom, hanem GM teljesítményre 😀Nurse éves átlagban 8 millió körül keres Torontoban, és ott azt állították, hogy Ainge ezt hajlandó lenne 12 milla fölé vinni, amivel Popovich-ot is megelőzné a fizu listán.hülye lennék Ujirit Aingere cserélni a helyébenRebesgették nba reddit fórumokon Nick Nurse-tStevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
Negritis
Willie Parker
Negritis
Willie Parker
több mint 4 éve
Nurse éves átlagban 8 millió körül keres Torontoban, és ott azt állították, hogy Ainge ezt hajlandó lenne 12 milla fölé vinni, amivel Popovich-ot is megelőzné a fizu listán.hülye lennék Ujirit Aingere cserélni a helyébenRebesgették nba reddit fórumokon Nick Nurse-tStevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
Negritis
Willie Parker
Negritis
több mint 4 éve
hülye lennék Ujirit Aingere cserélni a helyébenRebesgették nba reddit fórumokon Nick Nurse-tStevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
Negritis
Willie Parker
több mint 4 éve
Rebesgették nba reddit fórumokon Nick Nurse-tStevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
Negritis
több mint 4 éve
Stevens sztem jobb edző mint akár Lue akár RiversNekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
dande
több mint 4 éve
Nekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
Negritis
több mint 4 éve
Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
dande
több mint 4 éve
Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀sztem igenis Ainge a felelős azért ami most van, nem 1-2 szerencsétlen dolog jött ki hanem az utóbbi időben kb minden FA vagy TradeNem vagyok oltári Stevens homer, de örültem mikor jött, és sajnálom, hogy itt nem tud kijönni ebből a "kapcsolatból" amit vártunk.Max. ha oltári Stevens homer vagy akkor kell tartani ettől.Jaylen Brownnak eddig tartott a szezon. Ezzel a Celticsnek is kb 10 meccse van már csak.Akkor tartok tőle Stevensnek is. Meglepődnék ha ezt a szezont is megússza. Pedig drukkoltam/drukkolok neki.
dawyd728
dande
Kell a verfrissítés
Toca
Angie szerintem még kap esélyt, inkább peches az igazolásokkal is, mint rosszul csinálta volna. Bár Bergevin csinálta volna így Habsnál, máshogy állnánk..... Annak a dilemmája van, hogy ahhoz, hogy elküld őt nem elég rossz, sőt, de valamiért nem is jön ki a végső siker. Menjen és nagy esély van rá, hogy inkább rosszabb jön, mint jobb vagy még maradjon és újra próbálkozhat.
A kosárlabda szakmai részéhez még úgy sincs szemem, mint az amfociéhoz (ahhoz se sok 😛) csak azt látom, hogy futnak az emberek pattogtatva a labdát, passzolgatják egymásnak és gyűrűre dobálják, ami vagy bemegy vagy nem. 😀 A mi esetünkben annyit érzékelek, hogy a játék, a dobó helyzetek meglennének, csak valamiért a dobások nem mennek be. Erről nem feltétlenül az edző, pláne nem a GM tehet.
Ha véletlenül mennénk egy kört, akkor lehetséges Stevens maradása is.
dande
Hayward, Irving, Walker, TT, ...
Ainge hozott egy teljesen felesleges és kb használhatatlan TT-t, mert hogy Turner aki passzolna a kerethez túl drága
ott van a teljesen jó Theis, őt el kell cserélni
Kemba a szezon nagy részében vagy sérült vagy azt se tudja hol van
'not so' Smart idén nem tűnik a messze legjobb szerződésnek és inkább az öltözői balhék jönnek tőle semmint az hogy vezér lenne
Tatum mocsok lassan épült fel a covidból ami rányomta a bélyegét a szezonjára
és most még biztos ami biztos a szezonban kurvajó Brown out for season
nem tudom hogy Stevens mennyire felelős azért ami most van, a keretben nem biztos hogy van több jelenleg
eddig túlteljesítettek idén meg hozzák ami bennük van
Negritis
több mint 4 éve
Harden In, Kyre out, vicc mar ez a sorminta Brooklynban tenyleg😀
több mint 4 éve
sztem igenis Ainge a felelős azért ami most van, nem 1-2 szerencsétlen dolog jött ki hanem az utóbbi időben kb minden FA vagy TradeNem vagyok oltári Stevens homer, de örültem mikor jött, és sajnálom, hogy itt nem tud kijönni ebből a "kapcsolatból" amit vártunk.Max. ha oltári Stevens homer vagy akkor kell tartani ettől.Jaylen Brownnak eddig tartott a szezon. Ezzel a Celticsnek is kb 10 meccse van már csak.Akkor tartok tőle Stevensnek is. Meglepődnék ha ezt a szezont is megússza. Pedig drukkoltam/drukkolok neki.
dawyd728
dande
Kell a verfrissítés
Toca
Angie szerintem még kap esélyt, inkább peches az igazolásokkal is, mint rosszul csinálta volna. Bár Bergevin csinálta volna így Habsnál, máshogy állnánk..... Annak a dilemmája van, hogy ahhoz, hogy elküld őt nem elég rossz, sőt, de valamiért nem is jön ki a végső siker. Menjen és nagy esély van rá, hogy inkább rosszabb jön, mint jobb vagy még maradjon és újra próbálkozhat.
A kosárlabda szakmai részéhez még úgy sincs szemem, mint az amfociéhoz (ahhoz se sok 😛) csak azt látom, hogy futnak az emberek pattogtatva a labdát, passzolgatják egymásnak és gyűrűre dobálják, ami vagy bemegy vagy nem. 😀 A mi esetünkben annyit érzékelek, hogy a játék, a dobó helyzetek meglennének, csak valamiért a dobások nem mennek be. Erről nem feltétlenül az edző, pláne nem a GM tehet.
dande
Hayward, Irving, Walker, TT, ...
Ainge hozott egy teljesen felesleges és kb használhatatlan TT-t, mert hogy Turner aki passzolna a kerethez túl drága
ott van a teljesen jó Theis, őt el kell cserélni
Kemba a szezon nagy részében vagy sérült vagy azt se tudja hol van
'not so' Smart idén nem tűnik a messze legjobb szerződésnek és inkább az öltözői balhék jönnek tőle semmint az hogy vezér lenne
Tatum mocsok lassan épült fel a covidból ami rányomta a bélyegét a szezonjára
és most még biztos ami biztos a szezonban kurvajó Brown out for season
nem tudom hogy Stevens mennyire felelős azért ami most van, a keretben nem biztos hogy van több jelenleg
eddig túlteljesítettek idén meg hozzák ami bennük van
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
9 perc alatt két pont. Ilyen veretes termést se minden nap lát az ember. Csoda, h nem dőlt el ezalatt a Knicks felé a meccs.Felkelek, boxscore megnyit
dawyd728
Tht game winner 😊
több mint 4 éve
Nem vagyok oltári Stevens homer, de örültem mikor jött, és sajnálom, hogy itt nem tud kijönni ebből a "kapcsolatból" amit vártunk.Max. ha oltári Stevens homer vagy akkor kell tartani ettől.Jaylen Brownnak eddig tartott a szezon. Ezzel a Celticsnek is kb 10 meccse van már csak.Akkor tartok tőle Stevensnek is. Meglepődnék ha ezt a szezont is megússza. Pedig drukkoltam/drukkolok neki.
dawyd728
dande
Kell a verfrissítés
Toca
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
9 perc alatt két pont. Ilyen veretes termést se minden nap lát az ember. Csoda, h nem dőlt el ezalatt a Knicks felé a meccs.
több mint 4 éve
Max. ha oltári Stevens homer vagy akkor kell tartani ettől.Jaylen Brownnak eddig tartott a szezon. Ezzel a Celticsnek is kb 10 meccse van már csak.Akkor tartok tőle Stevensnek is. Meglepődnék ha ezt a szezont is megússza. Pedig drukkoltam/drukkolok neki.
dawyd728
dande
Kell a verfrissítés
több mint 4 éve
ainge vajon meddig marad?Jaylen Brownnak eddig tartott a szezon. Ezzel a Celticsnek is kb 10 meccse van már csak.Akkor tartok tőle Stevensnek is. Meglepődnék ha ezt a szezont is megússza. Pedig drukkoltam/drukkolok neki.
dawyd728
dande
több mint 4 éve
Én most azt szűrom le h nincs Beasley így tok jól elvagyunk. Finch rájött h Okogiet h kell használni támadásban (mivel nem tud dobni így folyamatosan ő adja a screeneket annak akire ki van hegyezve a játék) így annyira nem vészes h nincs 3+D mert előbbit hozza Russell, KAT és Edwards is utóbbira meg Okogie jó.rapcity-keleten-nyugaton-podcast.simplecast.com/episodes/438-resz-tenyleg-az-elmult-10-ev-legjobb-draftja-jonKözben nagyon úgy néz ki h a Warriors kap egy 4-6. Picket a tőlünk ajándékba. Ráadásul úgy értelmezem h ez egy elég jó draft lesz.Köszönjük szépen!😊
Mindezt azért mert hiába néztünk ki tok biztos 2.nak ha visszajött Russell és azóta 9-9 vagyunk valamint Edwards is egy elég komoly szintet lépett azóta.
csebi
zavi27
ha érdekel kicsit jobban akkor ezt érdemes meghallgatni
amúgy 2 év múlva jön megint egy elvileg unicorn
www.youtube.com/watch?v=r_3fB3iyIPs
amúgy nem biztos hogy egy top3 pick kell még a t-wolvesnak, de az biztos hogy pazarlás így bukni mert cserének jó alapja lehetne
lottery sorsolásban kell bízni
mondjuk a guard posztokat rendbe kéne tenni mert ott olyan "clog" van amit nem könnyű megoldani
és akkor még ugye ott van hogy rendes Wingek se ártanának
Negritis
Amit én látok h KAT mellől hiányzik egy magas (McDaniels nem tom h elege hosszú távon) és úgy vettem ki most h a 1-2rol könnyen lehetne ez a magas.
Bolmaro állítólag jön at az NBA szezon után. Na remelem ő sokat tud hozzátenni majd.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
rapcity-keleten-nyugaton-podcast.simplecast.com/episodes/438-resz-tenyleg-az-elmult-10-ev-legjobb-draftja-jonKözben nagyon úgy néz ki h a Warriors kap egy 4-6. Picket a tőlünk ajándékba. Ráadásul úgy értelmezem h ez egy elég jó draft lesz.Köszönjük szépen!😊
Mindezt azért mert hiába néztünk ki tok biztos 2.nak ha visszajött Russell és azóta 9-9 vagyunk valamint Edwards is egy elég komoly szintet lépett azóta.
csebi
zavi27
ha érdekel kicsit jobban akkor ezt érdemes meghallgatni
amúgy 2 év múlva jön megint egy elvileg unicorn
www.youtube.com/watch?v=r_3fB3iyIPs
amúgy nem biztos hogy egy top3 pick kell még a t-wolvesnak, de az biztos hogy pazarlás így bukni mert cserének jó alapja lehetne
lottery sorsolásban kell bízni
mondjuk a guard posztokat rendbe kéne tenni mert ott olyan "clog" van amit nem könnyű megoldani
és akkor még ugye ott van hogy rendes Wingek se ártanának
több mint 4 éve
Közben nagyon úgy néz ki h a Warriors kap egy 4-6. Picket a tőlünk ajándékba. Ráadásul úgy értelmezem h ez egy elég jó draft lesz.Köszönjük szépen!😊
csebi
több mint 4 éve
Közben nagyon úgy néz ki h a Warriors kap egy 4-6. Picket a tőlünk ajándékba. Ráadásul úgy értelmezem h ez egy elég jó draft lesz.Mindezt azért mert hiába néztünk ki tok biztos 2.nak ha visszajött Russell és azóta 9-9 vagyunk valamint Edwards is egy elég komoly szintet lépett azóta.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Szerintem meg a budos eletben nem volt jobb es okosabb jatekszervezo Stocktonnal.Nash még nála is jobb volt az ideális döntésekben, just sayingÖsszességében válaszolok. Játékszervezés terén szerintem csak Magic, Nash, Kidd és Stockton hasonlítható hozzá, és bár előbbi kettő talán nagyobb virtuóz volt, nálam Paul az, aki a tökéletes irányító ezen a téren (a point god jelző sem véletlen). Egyszerűen ő az, aki mindig tudja, hogy mit kell csinálni, ha dobni kell dob, ha passzolni kell passzol, és mindig megtalálja a legjobb megoldást... Nem szeretem a box score számokat, de az a tény, hogy 2,4 TO-val átlagol 9,4 gólpasszt karrier szinten egészen elképesztő (ez 3,9 ast/TO, összehasonlításként Magic 3,1, Stockton 3,7 [és hát Stockton számai nem feltétlen valósak] Kidd és Nash 2,9).támadásban gyakorolt hatásuk hasonló voltMiben jobb ennyivel Paul mint Nash? Tényleg nem kötekedésből kérdezem mert én egy full NBA koca szurkoló vagyok, de szemre nekem egyáltalán nem tűnik ilyen nagynak a különbség mondjuk a prime Nash és a prime CP3 között. Védelezésben jobb mondjuk? Azt el tudom képzelni mert a kanadai jobb napjain is max egy közepes védő volt.Ha a Suns megnyeri a trófeát akkor Paul > Nash? 😛Miért kéne ehhez a bajnoki cím? Imádtam Nash-t, igazi művész volt, akinek a játék fejlődéséhez is sok köze volt, de Paulhoz nem ér fel (igazából a posztján Magicen és Stephen kívül én nem tennék senkit se elé)
FLZOLI
Jughead
Cowboykarcsi90
viszont Paul elit védő volt
viszont a játékra gyakorolt hatás már más kérdés, abban Paul "egy a sok közül", míg Nash és Curry is az egész játékra gyakorolt nagy hatást
Paul kicsit olyan mint Stockton amúgy
amúgy én nem szivesen rangsorolnám az irányítókat mert nem lehet ezt így
Kidd pl sztem jobb mint mind Nash vagy Paul
de Cousyt, Westet pl hova teszed? vagy Robertsont?
Negritis
Emellé Magic-kel együtt ő legjobb scorer és szerintem a legjobb védő a fentiek közül. Nem mellesleg igazi PO és clutch performer.
Szóval nálam ő a tökéletes irányító, viszont Magic egy egészen elképesztő freak volt, míg Curry egy olyan forradalmár, amilyet aligha látunk még egyet.
West nem irányító, Cousy és Robertson nem ezt a játékot játszották (elnevezésben és szabályok szerint igen, de amúgy minden másban az egy más sport volt, ezért nem tudom Chamberlaint se igazán értékelni).
Jughead
Curry-t említed aki bőven jobb scorer mint Paul és Magic együtt, kár ezen vitatkozni
olyan jó po meg clutch hogy 10 döntőt játszott ugye?
nekem mindig az jut eszembe hogy vagy ezért vagy azért behorpadtak a POban és sose jött ki ami a csapatban van, főleg a clippersben
West irányító volt és Cousy-Robertsonnal együtt játszott 😀
Negritis
O volt az, akinel mindig elore tudta mindenki, hogy hova passzol es mi kovetkezik, megsem tudta soha senki megakadalyozni. Gyuloltem a Malone, Stockton-fele Jazzt, de Stockton volt a legnagyobb kiraly. Es mindezt azzal a testalkattal csinalta, amivel.
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Jaylen Brownnak eddig tartott a szezon. Ezzel a Celticsnek is kb 10 meccse van már csak.