BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 4 éve
dawyd728 4 041
Én azt látom, h kevés a keret egészséges játékosállománya egy bajnoki címhez. Innentől kb az lehet a cél, h minél messzebbre jussanak, nem az, h Lakerst az első körben lehet könnyebben elkapni. Mert abban egy első körös bukta bőven benne van, az meg senkinek nem kell, mikor még felfelé ívelő a csapat potenciálja.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
Hát ezt elhamarkodtam 😀😀😀 A Clippers HOU-OKC sorsolásában azt hittem már nincs bukó, de tesznek érte. Az lenne a gyönyörű, ha így is első körben esnének ki, ha megválasztják az ágat. Utóbbi a Thunder ellen el is dől, mert a Nuggets nem valószínű hogy nyer idegenben a Portland ellen. Szóval visszavehetik a 3. helyet hamar.

Hozzáteszem, a Dallas is nagyon furi dolgokat csinált ma a 7 (!!) emberes full rotált Toronto ellen.
Cruyffista
Szerintem ez direkt bukó volt, így kerüljük a Lakerst.
tenorx
ahhoz a következőt is bukni kell, mer ha a nuggets letérdel a blazersnek akkor a második körben LA rangadó
Negritis
Nem lennék meglepve 😀
tenorx
amúgy én azt is látom hogy a nuggets inkább az első körben megy neki a lakersnek amíg még nincsenek játékban jamesék

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
Hát ezt elhamarkodtam 😀😀😀 A Clippers HOU-OKC sorsolásában azt hittem már nincs bukó, de tesznek érte. Az lenne a gyönyörű, ha így is első körben esnének ki, ha megválasztják az ágat. Utóbbi a Thunder ellen el is dől, mert a Nuggets nem valószínű hogy nyer idegenben a Portland ellen. Szóval visszavehetik a 3. helyet hamar.

Hozzáteszem, a Dallas is nagyon furi dolgokat csinált ma a 7 (!!) emberes full rotált Toronto ellen.
Cruyffista
tenorx
ahhoz a következőt is bukni kell, mer ha a nuggets letérdel a blazersnek akkor a második körben LA rangadó
Negritis
Nem lennék meglepve 😀
több mint 4 éve

Cruyffista
tenorx

több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan

Cruyffista
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 797 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mindeközben Phoenixben. Ahogy mindenki várta a szezon előtt. 😊
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 520

több mint 4 éve
Nem lennék olyan biztos abban a Lakers winben. Amilyen sérülés szériában vannak, Curry meg épp elkapta a flowt. Lehet meglepetés.
dande
nem bánnám ha nem lenne playin mer morant meg curry is bármikor megbolondulhat
pop ellen meg nem fogadunk

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem lennék olyan biztos abban a Lakers winben. Amilyen sérülés szériában vannak, Curry meg épp elkapta a flowt. Lehet meglepetés.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
Azért a Denver dörzsölheti a tenyerét / vakarhatja a fejét (Murray sérülése miatt), mert ez a Dallas-Utah ág eléggé best possible kategória. A Lakers azért valószínűleg legyőzi a GSW-t, tehát ők a Suns-Clippers-Balzers ágra mennek. Ha így lesz, akkor lehet Utah helyett GSW jön majd a Denver-Dallas továbbjutónak, abszolút nem tartom elképzelhetetlennek hogy 4 meccsen legyűrik a Utah-t (de ha verik a Lakerst és a Sunsszal játszanak, az is döcögős)...

Minneapolisból szerintem nem fogják elvinni a csapatot. Az államok északi részeit (North Dakota, Montana, Wyoming, Idaho, South Dakota, Nebraska) a major sportokban jellemzően Denver és Minny fedi le szurkolói bázisokban. Egyszerűen hiába hiánycikk Seattle-ben a kosárlabda, nem éri meg átcuccolni, mert Minny jobb lehetőségeket kínál.
Cruyffista
Most olvastam h 13. Média piac az NBAben Minny szóval messze nem annyira rossz hely h el vigyek onnan

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 520
Azért a Denver dörzsölheti a tenyerét / vakarhatja a fejét (Murray sérülése miatt), mert ez a Dallas-Utah ág eléggé best possible kategória. A Lakers azért valószínűleg legyőzi a GSW-t, tehát ők a Suns-Clippers-Balzers ágra mennek. Ha így lesz, akkor lehet Utah helyett GSW jön majd a Denver-Dallas továbbjutónak, abszolút nem tartom elképzelhetetlennek hogy 4 meccsen legyűrik a Utah-t (de ha verik a Lakerst és a Sunsszal játszanak, az is döcögős)...

Minneapolisból szerintem nem fogják elvinni a csapatot. Az államok északi részeit (North Dakota, Montana, Wyoming, Idaho, South Dakota, Nebraska) a major sportokban jellemzően Denver és Minny fedi le szurkolói bázisokban. Egyszerűen hiába hiánycikk Seattle-ben a kosárlabda, nem éri meg átcuccolni, mert Minny jobb lehetőségeket kínál.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
Wolves eladva..
Kíváncsi vagyok Rodriguezék viszik Seattlebe a csapatot, vagy sem.
dawyd728
Elvileg Taylor marad többségi 2023ig, plusz már egy hónapja aláírtak egy szerződést amiben az új tulajok vállaltak h marad a wolves plusz az NBA új csapatot akar Seattle-ben nem meglévőt odavinni, szóval kicsi az esély

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
dawyd728 4 041
Ilyen kibaszott anti clutch csapatot.

Booker, hogy b...dj meg.

Megúszták, pedig mindent megtettek, hogy elrontsák.
zinedine5
A Suns egyébként idén a Nets-szel együtt a legjobb clutch csapat.
Jughead
Hát ez ma nehezen látszott.
Kihagyott büntetők. Kétszer indulás 5 mp-vel a vége előtt. A sztárjátékos kb. 15 ponttal zár. A D megint botrány, 75 %-kal dob az ellenfél a negyedikben. És a végén egy véleményes fault.
zinedine5
+Saric zsinórban 3 kihagyott büntetője.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan

Booker, hogy b...dj meg.

zinedine5
Jughead
Kihagyott büntetők. Kétszer indulás 5 mp-vel a vége előtt. A sztárjátékos kb. 15 ponttal zár. A D megint botrány, 75 %-kal dob az ellenfél a negyedikben. És a végén egy véleményes fault.
zinedine5
Mindig eleg hogy clutchabb legyél az ellenfélnel 😀
De igen összefoglalóból megnézve jó kis benazas volt.
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 296 — Ajmo Vatreni

Booker, hogy b...dj meg.

zinedine5
Jughead
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220

Booker, hogy b...dj meg.

zinedine5
több mint 4 éve

Booker, hogy b...dj meg.

zinedine5
Hogy lehet anti-clutch csapat ami nyer ? 😊
Toca
Hát, ha láttad az utolsó öt percet, akkor úgy. Kurva nagy szerencséjük volt
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan

Booker, hogy b...dj meg.

zinedine5
Hogy lehet anti-clutch csapat ami nyer ? 😊
több mint 4 éve

Booker, hogy b...dj meg.

Szerkesztette: zinedine5
több mint 4 éve
Wolves eladva..
dawyd728
én arra vagyok kiváncsi mikor mennek fel 32 csapatra

itt a hír amúgy ha vki nem akarja keresni
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0803%2Fr239355_1296x729_16-9.jpg
Timberwolves reach deal to sell to A-Rod group
Timberwolves owner Glen Taylor has agreed to sell the team to former baseball star Alex Rodriguez and e-commerce mogul Marc Lore, with sources telling ESPN the price tag is $1.5 billion.

több mint 4 éve
dawyd728 4 041
Wolves eladva..
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 114 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 797 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Milyen évet írunk??? 😊

Amúgy meg véletlen lenne? 😊 😊 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
dawyd728 4 041
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
Rendben nekem mindegy, hogy lesz, csak régen volt már 2008 😛 Rossz sportágban válaszottam bostoni csapatot 😀
dande
amúgy őszintén kiváncsi vagyok hogy ki az az edző aki a celtics drukkerek szerint gyűrűt hozna nekik ott ahol Stevens nem tud
Negritis
Nekem fogalmam sincs, és ami rosszabb szerintem a Bostoniaknak se. Ezért nehéz a váltás. Fél (3/4d) szemmel persze a Phillyt figyelem. Kíváncsi vagyok ott mi jön ki az "elit GM" elit" HC" projektből. Vajon Riversnek sikerül-e túl lépni a PO árnyékán. Azért a legutolsó Celtics gyűrűben Thibs keze is benne volt rendesen.
dande
Stevens sztem jobb edző mint akár Lue akár Rivers
Negritis
Stevens tényleg jó, aki nálam egyértelműen magasabb polcon van az egyedül Spoelstra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...