BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 417
Annyira rossz latni meg mindig, hogy alternativ mezekben toljak meg a playoffban is.
mitol fugg, hogy mikor melyikben?
azt hittem az alapszakaszaban letudjak ezeket a "penzcsinalo" hulysegeket, de a clippers ezzel a bad boy-os stiloval vicces, de a golden state is zavaro volt nekem a retro-val.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician

Kurva jó ez a kép
tenorx
főleg tudva az első meccs eredményét 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan

Kurva jó ez a kép
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 800 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Magánvélemény, de ma már nem kéne a Sunsnak erőltetni Chris Paul játékát.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Paul megsérül az első meccsen… hihetetlen
Remelem nem komoly.
Toca
elvileg jön vissza
Negritis
Igen már pályán.
Toca
De a passzai elég furcsának tűntek, mióta visszajött...
iktriad
Meg a labda kezelése se volt a top. Majd kiderül
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 800 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remelem nem komoly.
Toca
elvileg jön vissza
Negritis
Igen már pályán.
Toca
De a passzai elég furcsának tűntek, mióta visszajött...
több mint 4 éve
Remelem nem komoly.
Toca
elvileg jön vissza
Negritis
Igen már pályán.
több mint 4 éve
Remelem nem komoly.
Toca
elvileg jön vissza

több mint 4 éve
Remelem nem komoly.
több mint 4 éve
Sziasztok! Valaki tudna esetleg linket kuldeni a mai Philadelphia Washinghtonra?
Santino000
 reddit.nbabite.com/

több mint 4 éve
Santino000 1
Sziasztok! Valaki tudna esetleg linket kuldeni a mai Philadelphia Washinghtonra?
több mint 4 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
@dawyd mi a velemeny az elso meccsrol? Jokic 1 assistja elegge ertelmezhetetlen ugy is hogy sokat adott ki triplara amit kihagytak a tobbiek. Campazzo nagyon megizzasztja Lillardot meg kicsit azt ereztem hogy Jokic tul akarja dobni a Portlandet. En Blazers szurkolokent orultem nagyon a meccsnek mert ebben a Portlandben sztem tud tobb lenni meg boven, most igazabol annyi tortent hogy Ant&Melo hozott extrat es bedobtak az ures harmasokat. Ami engem meglepett az hogy mennyi assist volt Portlandnel, emiatt lett ennyi ures tripla
több mint 4 éve
Nah, Lebron megkapta a speciális bánásmódot a ligától: megszegte a covid protokollt, részt vett egy promó eventen, de a liga őt nem tiltja el....🙄🙄
bogec7
úgyis kiesnek a faszba
slowmotion
Remélem, ha már a Suns az első ellenfelük. De tartok tőle nagy csapatában, de továbbmennek.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Nah, Lebron megkapta a speciális bánásmódot a ligától: megszegte a covid protokollt, részt vett egy promó eventen, de a liga őt nem tiltja el....🙄🙄
bogec7
úgyis kiesnek a faszba
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 1 928

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
Optimisták lehetnek a Heat-szurkolók, úgy vannak meccsben h Bam, Herro és Butler is szar dobóformában van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
egy fecske...
bazska vajon hány zsebkendőt fújt már tele 😊
Stoki
Miért ? Nem GSW szurkoló.
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
egy fecske...
bazska vajon hány zsebkendőt fújt már tele 😊
több mint 4 éve
Hát ennyit ért a hero ball Currytol, iszonyat mit védekeztek rajta Green meg hihetetlen tusko…
több mint 4 éve
nba 2k21 epic store-ban free

több mint 4 éve
Wiggins egész évben tök jó, már egy átlag-átlag feletti kezdő szintet hozza, úgy, hogy néha van benne extra is.
tenorx
kibaszott jól fogta james-t így green tudott maradni davisen ami elég komoly problémát okozott
főleg hogy mekkora betli volt schröder
caruso meg kcp kellett ahhoz hogy ne bukjunk az első félidőben

persze vogel hülyesége is kellett az előnyhöz mert muszáj volt erőltetni drummondot (meg harrell-t is) mikor tudjuk hogy egyik se tartható pályán a gsw ellen (meg a clippers ellen sé)

több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
Wiggins egész évben tök jó, már egy átlag-átlag feletti kezdő szintet hozza, úgy, hogy néha van benne extra is.
több mint 4 éve
A GSW jelenleg max Curry miatt érdekes. A Memphisnek és a fiataljaink szerintem jobbat tehet egy éles PO párharc mint pár hero ball win egy jövőre teljesen más GSW-nek
FLZOLI
Azért ez nekem enyhe túlzás. Ott van még Green, Wiggins, Kerr féle csapatkosárlabda, elit védekezés ilyen keretből is. Nem hazabeszélve, de szerintem sokkal jobb párharcot tudnánk nyomni a Jazz ellen mint a Memphis. Curryt meg bármikor látni playoffban, hogy egyedül megverhet bárkit alapból jobb élmény.😊
zavi27
nem véletlen lett 5-6. a GSW védekezése
ezért is röhögtem és kerestem streamet mikor német isti közölte hogy itt most nem a védekezési párharc lesz várható hanem a látványos támadásé 😀

több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 467 — Amerikai sportok rajongója
A GSW jelenleg max Curry miatt érdekes. A Memphisnek és a fiataljaink szerintem jobbat tehet egy éles PO párharc mint pár hero ball win egy jövőre teljesen más GSW-nek
FLZOLI
Azért ez nekem enyhe túlzás. Ott van még Green, Wiggins, Kerr féle csapatkosárlabda, elit védekezés ilyen keretből is. Nem hazabeszélve, de szerintem sokkal jobb párharcot tudnánk nyomni a Jazz ellen mint a Memphis. Curryt meg bármikor látni playoffban, hogy egyedül megverhet bárkit alapból jobb élmény.😊
több mint 4 éve
FLZOLI
GSWnek is fontos, például elválik a szar a víztől, hogy ki az aki használható ebből a csapatból jövőre például.
Mondjuk ebből a 8 emberes GSW rotációból, 2-3 embernek keret közelébe se kell lenni.
Ja és ha nincs Dreymond Green aki tegnap / ma szerintem rögtön -2 ember volt támadásban amennyire fos labdaeladásai voltak.

Pedig Shroeder -20-as +/- mellett nem kellett volna nyernie a GSWnek.

Hát végül lehet eljutottam odáig, hogy jobb ha a Memphis megy tovább.
Mondjuk szerintem Curry lenyomná a Utaht ha egy kicsivel is több segítséget kapna.

Wiggins egyébként meglehetősen hasznos volt!