NBA
33 feliratkozó
több mint 4 éve
a rose to knicks-nek mi értelme van?!Tán a Clippers is érdeklődik.
Rosenak bajnokesélyeshez kéne mennie, a knicksknek meg fiatalokat kéne fejlesztenie...
Negritis
több mint 4 éve
a rose to knicks-nek mi értelme van?!Rosenak bajnokesélyeshez kéne mennie, a knicksknek meg fiatalokat kéne fejlesztenie...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A Derrick Rose to the Knicks trade is “close” but not final, league sources tell @YahooSportstwitter.com/VinceGoodwill/status/1358261628098260993
több mint 4 éve
Hagyott esélyt Simmonsnak, hogy kicsit feljöjjön.twitter.com/MarcJSpears/status/1357388772946505730Klay Thompsonnak majdnem annyi szavazata van, mint Simmonsnak. Kozben masfel eve nem volt a palya kozeleben. 😂
dawyd728
Stez
több mint 4 éve
twitter.com/MarcJSpears/status/1357388772946505730Klay Thompsonnak majdnem annyi szavazata van, mint Simmonsnak. Kozben masfel eve nem volt a palya kozeleben. 😂
dawyd728
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
twitter.com/MarcJSpears/status/1357388772946505730
Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
Nem tudom h Saunders milyen fogadást veszített el h továbbra is erőlteti ezt a Russell-Rubio párost egyszerre? Főleg végjátékban ez már legalább a 3-4. Vereségünk emiatt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ahogy én látom, egy szép nagy vicc az egész. A kivezetés, a hölgyike, James (főleg), az szépen felfújt pandémia helyzet! 😉youtu.be/eXnlAM9hVFYeither this happened, or...
🤘gaben🤘
ez az, ahogy ő látja a dolgot, meg van egy másik, ahogy James látja.
de ne 'i'll fuck you up'-ozzon több okból sem. először is, mert nevetséges, vasággyal együtt van negyven kiló, és ebből tíz idegen anyag. másodszor, sportolóval nem állunk le egy-egyben fenyegetőzni, mert az valószínűleg a házirend megsértése, és mint olyan, tényleg eltávolítást von maga után. harmadszor, ha már mindenáron pofázni támad kedve, tegye fel a maszkot arra a kurva szájára (pun intended). Georgiában is már 14e fölött jár az áldozatok száma, ez az egész szar ott sem viccel.
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
my mistake, éhes disznó makkal álmodik 😀Malace at the palace után a kivezetés alap* Malice
Negritis
níííínóóóóó
slowmotion
több mint 4 éve
Malace at the palace után a kivezetés alap* Malice
Negritis
níííínóóóóó
több mint 4 éve
Malace at the palace után a kivezetés alap
több mint 4 éve
Mi? 😀 Minden nézőt kivezetnek, aki beleköt egy játékosba, legyen az James vagy egy vízhordó. 😀Ilyen lenne minden játékos akkor nem is kellenek a nézők, jók ezek a zártkapus meccsek. Vicc. Az is szomorú hogy ilyen miatt kivezettet egy nőt (!), egy Ronaldonak/Ibrának ilyet mondanának vágna egy mesterhármast bosszúból.Ekkora primadonna hogy lehet valaki, egek.A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
Beavatnál mit kell látni?
dawyd728
r.baggio
Mikey
Heisman
Mi a franc köze lenne James-nek amúgy is ehhez? A nő elkezdett magyarázni az 5 perc hírnév reményében, James meg visszaszólt majd kiröhögte, ilyenkor meg az a normális eljárás, hogy az ilyen “szurkolót” kivezetik és kitiltják a stadionból.
több mint 4 éve
youtu.be/eXnlAM9hVFYeither this happened, or...
🤘gaben🤘
ez az, ahogy ő látja a dolgot, meg van egy másik, ahogy James látja.
de ne 'i'll fuck you up'-ozzon több okból sem. először is, mert nevetséges, vasággyal együtt van negyven kiló, és ebből tíz idegen anyag. másodszor, sportolóval nem állunk le egy-egyben fenyegetőzni, mert az valószínűleg a házirend megsértése, és mint olyan, tényleg eltávolítást von maga után. harmadszor, ha már mindenáron pofázni támad kedve, tegye fel a maszkot arra a kurva szájára (pun intended). Georgiában is már 14e fölött jár az áldozatok száma, ez az egész szar ott sem viccel.
több mint 4 éve
Ilyen lenne minden játékos akkor nem is kellenek a nézők, jók ezek a zártkapus meccsek. Vicc. Az is szomorú hogy ilyen miatt kivezettet egy nőt (!), egy Ronaldonak/Ibrának ilyet mondanának vágna egy mesterhármast bosszúból.Ekkora primadonna hogy lehet valaki, egek.A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
dawyd728
r.baggio
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
What a time to be alive!A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
dawyd728
r.baggio
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Ekkora primadonna hogy lehet valaki, egek.A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
dawyd728
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
youtu.be/eXnlAM9hVFYez maga a posztmodern, egészen hihetetlen ezerféle aspektusbólA vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.
The referees stopped the game after LeBron was heckled by a spectator in Atlanta. pic.twitter.com/apoDqvt4ll
— SportsCenter (@SportsCenter) February 2, 2021
r.baggio
dawyd728
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
És mindez a Black History Month 1. napján történik.Egy fekete férfi egy fehér nő ellen, ott ki a nagyobb elnyomott🤔🤔🤔A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
dawyd728
r.baggio
Heisman
több mint 4 éve
Egy fekete férfi egy fehér nő ellen, ott ki a nagyobb elnyomott🤔🤔🤔A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
dawyd728
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
én mondjuk először felnőttfilmesnek gondoltam 😊A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
dawyd728
r.baggio
több mint 4 éve
A vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.tehát egy atlantai trophy wife a pandémia alatt, miközben sok helyen még nézők se mehetnek be az arénákba, az oldalvonalnál maszk nélkül szidja az elméletileg férjét megsértő fekete játékost, aki ezt sportemberként annyira nem bírja elviselni, hogy leállíttatja a meccset és kivezetteti a nőt
dawyd728

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
ez maga a posztmodern, egészen hihetetlen ezerféle aspektusbólA vita eleje és vége se látszik. A kivezetést is csak olvastam.
The referees stopped the game after LeBron was heckled by a spectator in Atlanta. pic.twitter.com/apoDqvt4ll
r.baggio
több mint 4 éve
ez maga a posztmodern, egészen hihetetlen ezerféle aspektusbólThe referees stopped the game after LeBron was heckled by a spectator in Atlanta. pic.twitter.com/apoDqvt4ll

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Welcome back, Devin Booker! #DevinBooker. In his first game back.
— Phoenix Suns (@Suns) February 2, 2021
FOR. THE. WIN. ‼️#NBAAllStar pic.twitter.com/qVNMPcnJbE
több mint 4 éve
Ez a vintage meze a Netsnek vmi leírhatatlanul ronda.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...