NBA
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Az a baj, hogy nem erről van szó. 2 percen belül tiltott a hack a xy taktika. A hack a XY azt jelenti amúgy, hogy miután egy csapatnak van 4 csapat faultja azután a leggyengébb játékost úgy faultolja, hogy az a labda közelében sincs. Viszont így is mennie kell büntetőzni.Ha náluk a labda, van 4-8 pont előny, és vissza 40-80 másodperc?És teljesen szabályos.ja. és védekezni meg lepattanózni ki fog?
Hogy lehet megakadályozni ha valaki szabálytalankodik, bevállalva a tiszta, zavartalan büntetőt?
Sehogy.
Én HC-ként ilyen helyzetben, előnyben felküldenék 5 embert, aki jól tud büntetőzni, és passzolni. Lehet odaütögetni.
Sobri Jóska
slowmotion
Hát az ellen, ki más?
Sobri Jóska
több mint 8 éve
igen, ez a stratégia megy általában meccs végén. ott is befuccsolhat (láttuk már megremegni a legjobb büntetődobók kezét is), de itt nem erről van szó, hanem amikor hosszabb időn keresztül faultolják az ellenfél legrosszabb büntetődobóját (idei szabályváltozás szerint a negyedek első 10 percében).Ha náluk a labda, van 4-8 pont előny, és vissza 40-80 másodperc?És teljesen szabályos.ja. és védekezni meg lepattanózni ki fog?
Hogy lehet megakadályozni ha valaki szabálytalankodik, bevállalva a tiszta, zavartalan büntetőt?
Sehogy.
Én HC-ként ilyen helyzetben, előnyben felküldenék 5 embert, aki jól tud büntetőzni, és passzolni. Lehet odaütögetni.
Sobri Jóska
slowmotion
Hát az ellen, ki más?
Sobri Jóska
azért mondjuk 5 perccel a vége előtt belemenni abba, hogy van 5 jól passzoló meg büntetőző embered... jó, passzolgass csak, abból nem lesz kosárra dobás. aztán a másik oldalon triplázgatunk, addig szedjük a lepattanót, amíg be nem megy egy. három pontot hoztunk, mondjuk 40 másodperc alatt. van hátra 4:20. mit csinálsz? hagyod fent a jól büntetőző embereidet? rinse-repeat, meccs végéig elapad a 15 pontos előny is.
több mint 8 éve
Ha náluk a labda, van 4-8 pont előny, és vissza 40-80 másodperc?És teljesen szabályos.ja. és védekezni meg lepattanózni ki fog?
Sehogy.
Sobri Jóska
slowmotion
Hát az ellen, ki más?
több mint 8 éve
És teljesen szabályos.ja. és védekezni meg lepattanózni ki fog?
Sehogy.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Én HC-ként ilyen helyzetben, előnyben felküldenék 5 embert, aki jól tud büntetőzni, és passzolni. Lehet odaütögetni.Ez annyira nem egyedi dolog h kosárlabdás játékokban van/volt olyan opció h a legjobban büntetöző ötös.
Sobri Jóska
Jelen esetben annyi a gebasz h Robersonnál csak klasszisokkal szarabb opciói vannak az OKC-nek Harden védésére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
És teljesen szabályos.Hogy lehet megakadályozni ha valaki szabálytalankodik, bevállalva a tiszta, zavartalan büntetőt?
Sehogy.
több mint 8 éve
Nem is értem, anno is volt hackashaq ha ennyire nem megy ne add oda neki...Az kellene, hogy az dobja a büntetőt, aki akarja. Milyen más lenne az egész játék. Minden sportban szabadon választhatnak ki végezze el a büntetőt, nem?Nem.
Klaci79
Abban viszont igazad van, hogy mennyire más lenne a játék. Szerintem meg az a túlzás, hogy két méteres benga állatok miatt normál méretű emberek esélytelenek a pályán. Milyen más lenne, ha 190 cm-nél magasabbak nem játszhatnának!
A büntetőzés a játékos alapképessége. Rossz büntetőző pályára engedése edzői döntés. Pontosan tudja, hogy ez csapatának gyenge pontja, amit az ellenfél támadni fog.
Rossz/a kosárlabda komplexitását nem teljesítő játékos miatt szabályt változtatni? Tanítsák meg a csávót büntetőt dobni.
tomi-tomi
több mint 8 éve
Az kellene, hogy az dobja a büntetőt, aki akarja. Milyen más lenne az egész játék. Minden sportban szabadon választhatnak ki végezze el a büntetőt, nem?Nem.
Klaci79
Abban viszont igazad van, hogy mennyire más lenne a játék. Szerintem meg az a túlzás, hogy két méteres benga állatok miatt normál méretű emberek esélytelenek a pályán. Milyen más lenne, ha 190 cm-nél magasabbak nem játszhatnának!
A büntetőzés a játékos alapképessége. Rossz büntetőző pályára engedése edzői döntés. Pontosan tudja, hogy ez csapatának gyenge pontja, amit az ellenfél támadni fog.
Rossz/a kosárlabda komplexitását nem teljesítő játékos miatt szabályt változtatni? Tanítsák meg a csávót büntetőt dobni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Az kellene, hogy az dobja a büntetőt, aki akarja. Milyen más lenne az egész játék. Minden sportban szabadon választhatnak ki végezze el a büntetőt, nem?Gurulóst nem nézek, de ott is talán az rúgja amelyiket felrúgják. (bocs amelyik hihetően eljátssza az esést)
Klaci79
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Az kellene, hogy az dobja a büntetőt, aki akarja. Milyen más lenne az egész játék. Minden sportban szabadon választhatnak ki végezze el a büntetőt, nem?
több mint 8 éve
dawyd728
4 039
Amúgy az mindig is érdekelt hogyan képzeli valaki a teljes betiltását? Szerintem az okos edzők az ilyen játékosok faultolására találnának módot a játék normál folyása közben is. Persze nem lenne ilyen szemet szúróan nyilvánvaló.Nem tudom miért tűrik ezt, borzasztóan elrontja a játékot.Kurva szar szabály, de ha már van, akkor viszont nagyszerű stratégia volt a kihasználása.Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.na meg a Hack-a-Roberson
Soldados
braxa88
Soldados
zavi27
több mint 8 éve
dawyd728
4 039
Nyilván utópia az egész, de ha rajtam múlt volna, a kollektív szerződésbe belevettem volna, amennyi százalékkal dob valaki büntetőből 60 % alatt egy egész szezont figyelembe véve, annyi százalék automatikusan levonásra kerülne a fizetéséből. Az így befolyó pénzekből pl. pályákat építenék Afrikában. Majd amikor Drummond fizetésének negyede (6-7M) levonásra kerülne lehet elgondolkozna.Szerintem meg ezen a szinten igenis tudjon büntetőt dobni. Nem hinném, hogy nem lehet valamennyire begyakorolni. Főleg ezekért a pénzekért.Nem tudom miért tűrik ezt, borzasztóan elrontja a játékot.Kurva szar szabály, de ha már van, akkor viszont nagyszerű stratégia volt a kihasználása.Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.na meg a Hack-a-Roberson
Soldados
braxa88
Soldados
zavi27
gaben
több mint 8 éve
Szerintem meg ezen a szinten igenis tudjon büntetőt dobni. Nem hinném, hogy nem lehet valamennyire begyakorolni. Főleg ezekért a pénzekért.Nem tudom miért tűrik ezt, borzasztóan elrontja a játékot.Kurva szar szabály, de ha már van, akkor viszont nagyszerű stratégia volt a kihasználása.Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.na meg a Hack-a-Roberson
Soldados
braxa88
Soldados
zavi27
több mint 8 éve
Szerintem sokkal idegesítőbb a Harden és Lou Williams által kitalált fogjuk meg a védő kezét és faltoltassuk magunkat taktika, amit lassan az egész Houston megtanul.Nem tudom miért tűrik ezt, borzasztóan elrontja a játékot.Kurva szar szabály, de ha már van, akkor viszont nagyszerű stratégia volt a kihasználása.Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.na meg a Hack-a-Roberson
Soldados
braxa88
Soldados
zavi27
Amúgy is nézhetetlen a Rockets játéka, de ezek miatt pláne.
több mint 8 éve
Nem tudom miért tűrik ezt, borzasztóan elrontja a játékot.Kurva szar szabály, de ha már van, akkor viszont nagyszerű stratégia volt a kihasználása.Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.na meg a Hack-a-Roberson
Soldados
braxa88
Soldados
több mint 8 éve
Kurva szar szabály, de ha már van, akkor viszont nagyszerű stratégia volt a kihasználása.Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.na meg a Hack-a-Roberson
Soldados
braxa88

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
No kezd ez egész jól kinézni. Remélem a Rockets otthon lezárja a szériát, a Ce4ltics meg nyer végre otthon. Már így is több a dolog, mint amit vártam.
több mint 8 éve
Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.na meg a Hack-a-Roberson
Soldados
több mint 8 éve
Nem volt egy túl élvezetes meccs ez az OKC-HOU, de érvényesült a papírforma és a mélyebb keret, azaz nyert a Rockets. A meccs hőse egyértelműen Nene volt, na ő extrát hozott, nem volt hibája mezőnyből, asszem 12/12-vel zárt és kulcsfontosságú büntetőt is bedobott, amikor nagyon kellett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Na az NBA playoff is kihúzva a bakancslistáról, bár az Atlanta-Washingtonban ezen és az ingyen pólón kívül más köszönet nem volt 😊pbs.twimg.com/media/C-HJpaGW0AEIijT.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
elég durva a mem - sa végjáték
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Na Butler elmehet a sunyiba...nem elég, hogy két vak próbálja pótolni Rondo-t, de ilyen teljesítmény a "legnagyobb" sztártól elfogadhatatlan. Igaz nincs senki helyette...szomorú valóság ez Chicago-ból 😕Nyugi csak egyszeri megingàs volt!
Klaci79
több mint 8 éve
Na Butler elmehet a sunyiba...nem elég, hogy két vak próbálja pótolni Rondo-t, de ilyen teljesítmény a "legnagyobb" sztártól elfogadhatatlan. Igaz nincs senki helyette...szomorú valóság ez Chicago-ból 😕
több mint 8 éve
Jó a Pacers-Cavaliers meccs ma.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
Ezért is írtam van ebbe a csapatba potenciál még inkább mint ol a Celticsbe s így éppen becsusszanva plusz motivációval okozhatnak meglepetéseket. Egyenlőre sikerül is nekik.És Butler még nem is villantott nagyot.Volt szerencsém végignézni és valóban az volt. Amikor kicsit közelebb tudott jönni a Celtics, azonnal jött a válasz. Rondo-t ilyen jól játszani még nem nagyon láttam 😀, de Lopez is állat volt.Bulls win baby 😀 2-0A vége még simának is nevezhető.
Klaci79
gaben
Klaci79
gaben
| Közben Westb megint őrültet játszott hál Istenek hiába.... | | |