NBA
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Az, de általában nem szokott a csapat firstöt kapni, ahol a sztárjátékos el akar menni és ki is jelenti ezt.Monroe + 1st for BledsoeAhogy olvasom a bucksnek ez jó.
win-win?
Negritis
A phx meg amilyen "ügyesen" kezelte ezt a helyzetet örülhet, hogy ezt a 1st + 2nd picket megkapta.
Úgyhogy szerintem win-win, de a sunsnak pürrhoszi győzelem ez.
zinedine5
you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
Monroe + 1st for BledsoeAhogy olvasom a bucksnek ez jó.
win-win?
Negritis
A phx meg amilyen "ügyesen" kezelte ezt a helyzetet örülhet, hogy ezt a 1st + 2nd picket megkapta.
Úgyhogy szerintem win-win, de a sunsnak pürrhoszi győzelem ez.
több mint 8 éve
Monroe + 1st for Bledsoewin-win?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
csak az OT-t láttam, de elég jó volt a Wizards - Lakersja. de Ball azért legalább néha megpróbálhatna védekezni.
a csikók jól muzsikáltak
Negritis
több mint 8 éve
csak az OT-t láttam, de elég jó volt a Wizards - Lakersa csikók jól muzsikáltak
több mint 8 éve
Ez most komoly?
😀😀😀
lol
Jézusom.
Egyébként nélküle nyert a suns.
több mint 8 éve

😀😀😀
több mint 8 éve
A Sunsnál kirúgták Earl Watsont 3 meccs után.Kettős érzéseim vannak Watsonnal kapcsolatban. Egyrészt sose gondoltam jó ötletnek, max Sarver legendés pénzügyi nagyvonalúságának köszönhetően lett HC. (Pedig ugye Walton is jöhetett volna.)
iktriad
De 3 meccs után? Amikor egy ilyen csapatot kapott a keze alá. Mindenki tudta, hogy ez lesz.
Ugyanakkor a -40 pontos vereségek után nehéz azt mondani, hogy nem érthető. Ráadásul nem is tűnt úgy, hogy fejlődik a csapat.
több mint 8 éve
Azért Wiggins mit dobott be itt a végén???
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
A Sunsnál kirúgták Earl Watsont 3 meccs után.
több mint 8 éve
Yep! Sűrű az életem.Csóri Rose meg James nyalisa lett? Szánalom.le vagy maradva 😀
gaben
Negritis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Az milyen, hogy a nyitófordulóban kikap a Golden State, a Patrios és a Penguins? Nem semmi, sztem!A Cubs is
Béczkó
több mint 8 éve
Csóri Rose meg James nyalisa lett? Szánalom.le vagy maradva 😀
gaben
több mint 8 éve
Csóri Rose meg James nyalisa lett? Szánalom.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Az milyen, hogy a nyitófordulóban kikap a Golden State, a Patrios és a Penguins? Nem semmi, sztem!Eddig az utolsó meccset kellett tutira megnyerni a szezonban. 😊
Béczkó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Az milyen, hogy a nyitófordulóban kikap a Golden State, a Patrios és a Penguins? Nem semmi, sztem!
több mint 8 éve
biztos jobb? kifizetni neki a maxot majd nem kihasználni rendesen mert nincs elég labda neki számomra nem túl jónyilván nagy benne a star power - főleg a kora miatt, nem azért amit eddig fejlődött - de jövőre nem lesz annyi csapatnak nagy pénze amennyi játékosnak lenne arra a pénzre igénye majd
szóval nekem a bajom továbbbra is hogy miért már most
több mint 8 éve
még mindig jobb egy 1 dimenziós ISO játékos 20+ ponttal, mint hogy elmegy, és ott vagyunk üresen, és még igazolni sem tudunk, mert senki nem jön hozzánk.nyár végén miért ne lehetett volna alá iratni? mindenképp ti tudjátok a legjobb szerződést alá tolniabban elmondják azt is, hogy Wiggins nem írhatott volna bárhova alá, illetve volt arról is szó egy még korábbi podcastjükben, miért teljesen badarság előre odaadni ezt a pénzt.de ez az, hogy a mi helyzetünkben szerintem nem volt más lehetőség. nem íratjuk alá, akkor ő meg ingyen elmegy. Butler és Teague kiléphet 2019-ben, és akkor a 2019-es szezonnak úgy megyünk neki jelenleg, hogy van KAT, Dieng, Patton és Tyjus Jones. ez kinek vonzó állomás? senkinek. kis piac vagyunk, ha Butler és/vagy Teague elmegy, akkor nem lesz esélyünk senkit sem hozzánk csábítani, maga KAT a jelenlegi NBA-ban nem elég vonzóerő, ahol 3 kiemelkedő játékosod kell, hogy legyen, hogy egyáltalán szóba álljanak veled a jó FA-k.
Deny
csebi
és ha működik a csapat akkor fasza, ha nem akkor meg nem biztos hogy ez jó
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
nyár végén miért ne lehetett volna alá iratni? mindenképp ti tudjátok a legjobb szerződést alá tolniabban elmondják azt is, hogy Wiggins nem írhatott volna bárhova alá, illetve volt arról is szó egy még korábbi podcastjükben, miért teljesen badarság előre odaadni ezt a pénzt.de ez az, hogy a mi helyzetünkben szerintem nem volt más lehetőség. nem íratjuk alá, akkor ő meg ingyen elmegy. Butler és Teague kiléphet 2019-ben, és akkor a 2019-es szezonnak úgy megyünk neki jelenleg, hogy van KAT, Dieng, Patton és Tyjus Jones. ez kinek vonzó állomás? senkinek. kis piac vagyunk, ha Butler és/vagy Teague elmegy, akkor nem lesz esélyünk senkit sem hozzánk csábítani, maga KAT a jelenlegi NBA-ban nem elég vonzóerő, ahol 3 kiemelkedő játékosod kell, hogy legyen, hogy egyáltalán szóba álljanak veled a jó FA-k.
Deny
csebi
és ha működik a csapat akkor fasza, ha nem akkor meg nem biztos hogy ez jó
több mint 8 éve
abban elmondják azt is, hogy Wiggins nem írhatott volna bárhova alá, illetve volt arról is szó egy még korábbi podcastjükben, miért teljesen badarság előre odaadni ezt a pénzt.de ez az, hogy a mi helyzetünkben szerintem nem volt más lehetőség. nem íratjuk alá, akkor ő meg ingyen elmegy. Butler és Teague kiléphet 2019-ben, és akkor a 2019-es szezonnak úgy megyünk neki jelenleg, hogy van KAT, Dieng, Patton és Tyjus Jones. ez kinek vonzó állomás? senkinek. kis piac vagyunk, ha Butler és/vagy Teague elmegy, akkor nem lesz esélyünk senkit sem hozzánk csábítani, maga KAT a jelenlegi NBA-ban nem elég vonzóerő, ahol 3 kiemelkedő játékosod kell, hogy legyen, hogy egyáltalán szóba álljanak veled a jó FA-k.
Deny
több mint 8 éve
Bocs fiúk ezt eljinxeltem, ennyit a keretről..... Gyógyulást!
több mint 8 éve
hát ez egy remek szezon volt... #fákjujuniverz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
baszki, ez nagyon durva latvany volt...
több mint 8 éve
A lényeg, hogy ismét go Celtics, Rockets 😊Stevens eddig gyengébb anyagból is egész jól építkezett, most már kerettel (még nagyobb sztárral) a keze alatt a végső győzelem a cél (még ha nem is a realitás).
Houstonban pedig Hardenünk megint villog majd, ami rájátszáshoz elég lehet, sokkal többre nem, de z se rossz azért.
Jó szórakozást!