NBA
32 feliratkozó
több mint 9 éve
"Welcome Mindaugas Kuzminska to New York!"
több mint 9 éve

NBA szabadügynök piac podcast - második rész
sportmajom.com/2016/07/09/szabadugynok-piac-2-resz/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Wade-et nagyon sajnálom. Ő volt az ikon Miamiban. Emlékszem még valami brutál luxus autót is kapott a városvezetéstől az egyik bajnoki cím után (meg még ki tudja mit). Gyémántként kezelték, szerették. De más lehet itt a háttérben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Igazából nem tudom ez miért fontos, de ha már így bedobtál egy számot, akkor álljon itt a valódi is: 78,5 meccs/év. 😉Ez lényegtelen, hogy kinek mennyi pénze van. Egy NFL QB meg játszik évi max. 20 tétmeccset, egy NBA játékos meg alsó hangon 80-at.Wade kb 65 meccset játszott szezononként.
A Heat állandóan rajta spórolt, így 34 évesen megérdemli, hogy ő legyen a legjobban fizetett játékos a csapatban.
Még szakmailag sem volt ez olyan rossz, ugyanis a Heatnél maradt Whiteside, meg Bosh vagy játszik vagy nem.
Zolee23
4dam
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
Ez lényegtelen, hogy kinek mennyi pénze van. Egy NFL QB meg játszik évi max. 20 tétmeccset, egy NBA játékos meg alsó hangon 80-at.Wade kb 65 meccset játszott szezononként.
A Heat állandóan rajta spórolt, így 34 évesen megérdemli, hogy ő legyen a legjobban fizetett játékos a csapatban.
Még szakmailag sem volt ez olyan rossz, ugyanis a Heatnél maradt Whiteside, meg Bosh vagy játszik vagy nem.
Zolee23

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
ha valaha lenne oylan, h megkívánna bármilyen több millás cuccot és azt nem vehetné meg akkor megérteném, de a csávónak évi 20Mt ajánlottak, ami top NFL QB fizu...Ez lényegtelen, hogy kinek mennyi pénze van. Egy NFL QB meg játszik évi max. 20 tétmeccset, egy NBA játékos meg alsó hangon 80-at.
+ a nukuadó amit sapka említ
braxa88
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Vicc ez az egész cserebere!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Wade otthonról hazatért. 😊 Sajnálom mert nagy kedvencem szerintem teljesen felesleges váltás ez, de valószínűleg ott valami nagyon megromlott közte és a vezetőség között...
több mint 9 éve
vagyWade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.2/47M
dande
Heat2/40t adott volna
+7Mért otthagyta a Miamit...
braxa88
Pat Riley said before the offseason that the franchise's first priority was to bring back Hassan Whiteside, not Wade... ...the Bulls offered a partially guaranteed third year in his contract, something his other suitors were reluctant to do...
több mint 9 éve
2 milliárd forint, ez még ott is pénz. Teljesen érthető.ha valaha lenne oylan, h megkívánna bármilyen több millás cuccot és azt nem vehetné meg akkor megérteném, de a csávónak évi 20Mt ajánlottak, ami top NFL QB fizu...
Zolee23
+ a nukuadó amit sapka említ
több mint 9 éve
Nem egeszen. Sokkal kevesebbért, floridaban nincs adó.Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.2/47M
dande
Heat2/40t adott volna
braxa88
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
2 milliárd forint, ez még ott is pénz. Teljesen érthető.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.2/47M
dande
Heat2/40t adott volna
több mint 9 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.Jaj mi lesz most a ligaval, mekkorat csalodtam benne emberileg, le se kell jatszani a keleti konferenciat stb stb...
dande
több mint 9 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.
több mint 9 éve
David West has agreed to a 1-year deal with the Golden State Warriors for the veteran's minimum ($1.29 million)
több mint 9 éve

Itt a Durant podcast is.
sportmajom.com/2016/07/05/podcast-kevin-durant-dontese/
több mint 9 éve
Közben a német kosárlabdaikon, Dirk Nowitzki 2 évre 40 millió dollárért marad a Mavericksnél.
több mint 9 éve
Wow, Durant -> Golden State.Szánalmas!
Wow.tenorx
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
szerintem isaiah helyére teljesen jó lenne, imádom őt, de védekezésben sajna mínusz ember... és akkor bradleyvel kiegészülve guard legyen a talpán aki pontot szerez ellenük 😀 szerintem érdemes lenne megpróbálni, aztán jövőre úgyis többet tudunk majdWestbrook Bostonban? Ütős lenne...Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
Tito05
dande

több mint 9 éve
Westbrook Bostonban? Ütős lenne...Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
Tito05
több mint 9 éve
Westbrook Bostonban? Ütős lenne...kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
több mint 9 éve
Duncan amúgy nem jelentette még be hivatalosan a visszavonulását, csodálkoztam is, hogy sehol nem találok pályafutását méltató cikkeket.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve

Gondolataim Durantről.
sportmajom.com/2016/07/05/bajnoki-cim-az-imidzs-felett/
több mint 9 éve
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.per pillanat a Thunder legnagyobb riválisa a Warriors volt (meg a Spurs, de ha a végét nézzük, akkor GSW).
braxa88
azért a legnagyobb riválishoz menni... azért ez olyan, mint amikor Lewa átment a Westfalenből az Allianzba. érthető, de a nagy többség számára árulás.