NBA

32 feliratkozó

több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

sportmajom.com/2016/10/18/nba-1617-szezonbeharangozo/

Két részes, három órás, csapatról csapatra haladós NBA szezonbeharangozó podcast.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
nem NBA, hanem WNBA:
hajnalban a Sparks tizennégy év után nyerhet ismét bajnoki címet. nagyon kellene ez a csapatnak, még az sem jött be nekik, amikor Kobe apja volt az edzőjük... 😊
több mint 9 éve
Uncle Drew 30 — realnba.blog.hu
Új szerzeményemben az NBA-t elhagyó sztárt, Amar'e Stoudemire-t vettem górcső alá:

realnba.blog.hu/2016/10/13/mi_lett_amar_e_stoudemire-rel

Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Múltkori, erősorrendes cikkem elég megosztóra sikerült. Utólag már bánom is, hogy kezdő bloggerként egy ilyen témához nyúltam, most viszont egy sokkal érdekesebb írással rukkoltam elő, ami reményeim szerint melegebb fogadtatásban fog részesülni.

realnba.blog.hu/2016/10/06/magyar_nevu_jatekosok_az_nba-ben

Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
 realnba.blog.hu/2016/09/30/nba-erosorrend_a_2016_17-es_szezonra
Uncle Drew
A te világodban úgy látszik a draft nem történt meg. 😀
Maka
Igen, nem minden esetben írtam a draftról. Legtöbb helyen még az összes érkező és/vagy távozó játékos sem került szóba, ahogyan a cikk elején kiemeltem. Ezek ilyen pár soros gondolatok, próbáltam dióhéjban összefoglalni pár jelentősebb dolgot csapatonként. Ha hosszabb beszámolót írnék mindegyik franchise-ról, természetesen sokkal bővebben kivesézném őket, és minden új, távozó, draftolt játékos említésre kerülne. 😊
Uncle Drew
Nem a Bulls Jordannel a legnagyobb esélyes?!

több mint 9 éve
Uncle Drew
Maka
Igen, nem minden esetben írtam a draftról. Legtöbb helyen még az összes érkező és/vagy távozó játékos sem került szóba, ahogyan a cikk elején kiemeltem. Ezek ilyen pár soros gondolatok, próbáltam dióhéjban összefoglalni pár jelentősebb dolgot csapatonként. Ha hosszabb beszámolót írnék mindegyik franchise-ról, természetesen sokkal bővebben kivesézném őket, és minden új, távozó, draftolt játékos említésre kerülne. 😊

Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Uncle Drew

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve

Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönöm Garnettnek, hogy elintézte a Ceticsel, amire a Habsnál s az Eaglesnél is régóta várok. Bajnok legyen az a csapat, amelyiknek már igazán drukkolok.

Sok sikert a civil életben.
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Bosht nagyon kétesélyesnek érzem, annak a Raptorsnak volt első számú opciója, amelyik semeddig nem jutott vele
és annak a Heatnek volt 3. számú opciója, akiknél tudjuk ki volt az első kettő 😊

mellette pedig viszonylag rövid pályafutása volt, mindenesetre kifejezetten népszerű odaát

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Garnett is befejezte NBA karrierjét. Az idei HOF class se volt semmi, de a 2021-es all time top lesz Kobe-val, Duncannel és Garnettel (szerintem még a 2009-est is üti, de minimum egál) 😉

És sajnos lehet, hogy ez a HOF class még tovább fog bővülni, ugyanis Bosh megint megbukott az orvosin és a Heat-es karrierje szinte biztosan véget ért, de lehet az NBA-s is. 😕
Jughead
Bosh HOF kaliber?
Toca
nem
gaben
2x bajnok, 11x all star, olimpiai bajnok, emelett összeszedett 17.189 pontot (19.2 ppg), 7592 lepattanót (8.5 rpg) is. Valamint Raptors történetének legeredményesebb játékosa (igaz már csak fél évig), és még rengeteg franchise rekord tartója.

Nem mondom, hogy egyértelmű HOF, de engem az amerikai szakírók meggyőztek. 😊
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Garnett is befejezte NBA karrierjét. Az idei HOF class se volt semmi, de a 2021-es all time top lesz Kobe-val, Duncannel és Garnettel (szerintem még a 2009-est is üti, de minimum egál) 😉

És sajnos lehet, hogy ez a HOF class még tovább fog bővülni, ugyanis Bosh megint megbukott az orvosin és a Heat-es karrierje szinte biztosan véget ért, de lehet az NBA-s is. 😕
Jughead
Bosh HOF kaliber?
Toca
nem

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan

Jughead
Bosh HOF kaliber?
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214

több mint 9 éve
caseyjones Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 56
Nem egy életbevágóan fontos hír, de azért megosztom. 😀
Tegnap Kevin Love ünnepelte 28. születésnapját. LeBron James is felköszöntötte, ráadásul nem is akárhogyan. 😊

www.cleveland.com/cavs/index.ssf/2016/09/lebron_james_sings_happy_birth.html
több mint 9 éve
dawyd728 4 039
Jrue Holiday, minden elismerésem!
Győzzétek le a betegséget!
több mint 9 éve
Deng már/most nem tolja a briteknél?
Negritis
A 2012-es olimpia óta nem érdekli őt a brit válogatott.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Deng már/most nem tolja a briteknél?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Némi OFF, de kiírom ide is:
Ma 18:00-tól a magyar férfi kosárlabda-válogatott egy elég komoly játékosok alkotta Nagy-Britannia ellen kezdi meg az EB-selejtezőt. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport. Érdemes nézni, jó meccs lesz.
A meccsnek annyi köze talán van az NBA-hez, hogy a briteknél pályára lép Ben Gordon, aki 2004 és 2015 között megszakítás nélkül a profiliga játékosa volt (tavaly óta nem talált csapatot). 😊

Szerkesztette: caseyjones
több mint 9 éve
Közben hivatalossá vált, hogy a Washington Wizards leigazolta a cseh válogatott Tomas Satoransky-t a Barcelonából. Szerintem nem NBA szintű játékos Satoransky. Az Euroligában meg az ACB Ligában megállja a helyét, de én nem vinném az NBA-be. Játszott egyébként két éve Magyarországon a cseh válogatottal, ő volt csapata legjobbja (18 pont), ennek ellenére nem volt valami meggyőző a játéka. Igaz, az csak egy mérkőzése volt a sok közül.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
 abload.de/img/13708190_101540483467n0yoj.jpg
több mint 9 éve
Tim Duncan 10 legszebb megmozdulása karrierje során:

www.youtube.com/watch?v=OL1sORY3Kh4
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
"BREAKING: Tim Duncan announces that he will retire after 19 seasons with the San Antonio Spurs."
Coolearie
Majd átmegy holnap Oaklandbe.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
"BREAKING: Tim Duncan announces that he will retire after 19 seasons with the San Antonio Spurs."
több mint 9 éve
"Welcome Mindaugas Kuzminska to New York!"
Coolearie
Örülök, hogy a kedvenc válogatottam, Litvánia egyik játékosa Európából az NBA-be igazolt. Csak azt sajnálom, hogy nem az én kedvenc csapatomba, a Cavaliersbe. :/
Ez a New York amúgy nem lesz semmi a 2016/17-es idényben. Biztos vagyok benne, hogy a múlt szezon sikertelensége után ott lesznek a rájátszásban.