NBA
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Szerintem sokan nem értik ezt a tradet igazán mélységében. Azt gondolom ez egy win-win trade volt.Irtam az amerikai sportadoknak egy emailt, majd keresni fognak egy nyilatkozattal kapcsolatban... mert te vagy az egyetlen ember az egesz vilagon, aki igy latja a dolgot.
sapka
(tul sokat nezel ki a managementbol, es az a pick soha a budos eletbe nem lesz TOP 5, plane hogy van a Sixers-szel meg az a pick swapos megallapodas is...)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Szerintem sokan nem értik ezt a tradet igazán mélységében. Azt gondolom ez egy win-win trade volt.A Kings az elmúlt két drafton rendezte a magasember prospect állományát, most a prospect SG állományt, és a drafton az elmúlt évek legjobb PG felhozatala lesz. Egy csupán top5 pickkel is lehet egy Malik Monkjuk vagy egy De'Aaron Foxuk, úgy hogy nyugodtan épülhetnek még 2-3 évig bármiféle kötelezettség nélkül. A jövőt nyerték meg, és szerintem ez kifejezetten bíztató jövő kép, Joergerrel. Sajnos ez volt a legjobb ajánlat Cousinsért, ez van.
A Pelicans pedig a lehetőséget a playoffra, és arra hogy egy jó offseasonnal képesek az első 4 nyugati csapat közé érni, ebben azért jobban kételkedek. De ők erre fogadtak, végre kiderül Gentry tényleg szar edző-e. Ez sem lesz egyszerű dolog.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Cousins a Pelicansba 😕Na végre.
picsába.
braxa88
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Cousins a Pelicansba 😕wow. mi állatkodás lesz ott
picsába.
braxa88
több mint 8 éve
Az NBA all-star gálával nem veszi fel a többi ilyen a versenyt: www.youtube.com/watch?v=pfFY9zEVG2k

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve

Leosztottuk egymás közt az NBA 30 csapatát, és úgy csináltunk, mintha a Trade Deadline utolsó másfél órája lenne. A káoszban születtek jó cserék, kifejezetten rosszak, annyi biztos, hogy egy tucat sztár csapatot váltott. A móka sokkal nehezebb volt, mint előre gondoltuk, de összességében meg vagyunk elégedve a végső termékkel.
sportmajom.com/2017/02/17/nba-trade-deadline-kerekasztal/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
www.behance.net/gallery/18769939/NBA-to-football

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
szánalmas bíráskodás Chicagoban...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Közben Draymon Green úgy csinált tripladuplát, hogy 4 pontot dobott, ezzel az első ilyen játékos, aki 10pont alatt hozott tripla-duplát.Elképeztően hasznos a csávó
több mint 8 éve
watch.nba.com/video/2017/02/09/20170209-inside-nba-oakley
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Kedves gesztus volt a bostoni közönségtől, hogy Pierce mérkőzést záró kosaránál mindenki felállt, még annak ellenére is, hogy azt a dobást PP a vendégcsapat mezében engedte el. 😊 www.youtube.com/watch?v=6rtWNe7L1Ic
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 8 éve
Mi volt ez a csokornyakkendőzés a Utah meccsen?
több mint 8 éve
index.hu/sport/kosarlabda/2017/01/28/trump_muszlim_tiltas_usa_nba_thon_maker/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az idei Év Újonca díj egyik legnagyobb esélyeséről, Joel Embiidről írtam egy cikket (honnan indult, hol tart most, stb.): realnba.blog.hu/2017/01/21/joel_embiid_roplabdasbol_nba-sztar
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 8 éve
MVP! MVP!csoda hogy észrevették
streamable.com/gjgy2
empty taxi
több mint 8 éve
MVP! MVP!Néha(?) nagyot nézek, hogy az NBA bírók hogyan értelmezik a lépéshibát. Most is négy(!!) lépés után fújnak. Az már kéziben is hiba. 😊 Westbrook még csodálkozik is. 😀
streamable.com/gjgy2
empty taxi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Jimmy Butler52 points, 15-24 FG, 21-22 FT, 12 rebounds, 6 assists, 3 steals, 1 block !!!
És persze győzelem!
több mint 9 éve
oké, mea culpa.Nem provokálásból írtam ezt a hozzászólást, ha esetleg te ezt szűrted volna le belőle. Sapka azt kérte, hogy ne floodoljak, legyenek egy hsz-ben az összefoglalók, és teljesen igaza volt. Ezért töröltem az eddigi hozzászólásaimat, amikben a cikkek voltak, és egy hsz-be írtam az összeset.sapka kedvéért:szerintem ne rázd a pofonfát, ha nem muszáj...
realnba.blog.hu/2016/12/25/hazai_palyan_botlott_a_knicks
realnba.blog.hu/2016/12/25/oriasi_vegjatekban_gyozott_a_cavaliers
realnba.blog.hu/2016/12/26/19-pontos-gyozelmet-aratott-a-spurs
realnba.blog.hu/2016/12/26/a_timberwolves_sem_tudta_megallitani_westbrookot
realnba.blog.hu/2016/12/26/a_lakers_nyerte_a_los_angeles-i_rangadot
realnba.blog.hu/2016/12/26/igy_telt_a_karacsony_a_profi_ligaban
Uncle Drew
slowmotion
Uncle Drew
csak odáig értettem meg, hogy nem kéne telespammelni a témát.
ma még nem ittam eleget ahhoz, hogy kapcsolódjanak az idegsejtjeim.
több mint 9 éve
Nem provokálásból írtam ezt a hozzászólást, ha esetleg te ezt szűrted volna le belőle. Sapka azt kérte, hogy ne floodoljak, legyenek egy hsz-ben az összefoglalók, és teljesen igaza volt. Ezért töröltem az eddigi hozzászólásaimat, amikben a cikkek voltak, és egy hsz-be írtam az összeset.sapka kedvéért:szerintem ne rázd a pofonfát, ha nem muszáj...
Uncle Drew
slowmotion
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
sapka kedvéért:szerintem ne rázd a pofonfát, ha nem muszáj...
Uncle Drew