NBA

32 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
eh, deng 4 év 72
Negritis
kíváncsi vagyok, mit hoznak össze idén John Malkovichék abból a gigantikus, Bryant-méretű lyukból, ami a sapka alatt keletkezett.
Mozgov, jött, Black marad a cseréjének 2 év/13 misiért, Deng jött,... meg hát ugye új hedkócs van, ráadásul a mi kutyánk kölyke.

meglátjuk.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊
Jughead
basszus, pedig az én NBA-tudatomban már ő is csak a második generációba fért bele (amikor elkezdett érdekelni a dolog, akkor Rodman még a Pistonsban tolta, és a Lakers centere is Divac volt), és erre most ennek is vége.

öregszem...

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.
NB2
majd a meccsek előtt kő-papír-ollóval eldöntik, ki dobhat rá legtöbbször

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊
Jughead
Pedig tavaly kötött egy 2 éves szerződést. Gondoltam kitölti. Bár most az előző hónap végén, már valami opció módosítás volt a szerződésében, ezzel is elősegítve a visszavonulás tényét, gondolatát.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :d
eaglesmcnabb
Spúr csapat és nem kedveled ? 😀

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Azért Pau Gasol sem rossz a Spurs-ben. Öreg fiúk csapata? 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Mit meg nem adnék azért, ha James aláírná az OKC-hez és nyerne egy gyűrűt Durant csapatának. 😀
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
The Dallas Mavericks agree to a deal with the Golden State Warriors for center Andrew Bogut. (via Marc Stein)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Francba....hiába a Carr gyerek még nem oly konkurencia mint Brady sztárság tekintetében, így érthető hogy odament, de nézhetjük úgy is, hogy Carr>Brady 😛
dande
Legszebb öröm a Carr-öröm 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Francba....hiába a Carr gyerek még nem oly konkurencia mint Brady sztárság tekintetében, így érthető hogy odament, de nézhetjük úgy is, hogy Carr>Brady 😛
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy jobban belegondolva, ezzel a GSW is óriási kockázatot vállalt... mármint KD miatt Bogutnak és Barnesnak (sztem nem kell ecsetelnem, mennyire alapemberek) sincs maradása (fizetési sapka), s simán benne van ha kövi szezon nem úgy alakul, ahogy elképzelték, akkor Durant fityiszt mutat s tovább áll.
De attól még legalább annyira gyűlölöm ezt a GSW, mint anno James-féle Miamit.
Tito05
Bogutnak alapból kifele állt már a szénája, Barnes se ér annyi pénzt mit amit akart volna, semmi kockázat nem volt ebben. Warriors rajongóként nyilván nagyon örülök, de az esélyegyenlőség elvesztését sose szerettem, sok izgalom így nem lesz elvileg.
zavi27
Aha, hitte ugyanezt az egész világ, amikor James a Heatbe ment. Ez a GSW-vel sem lesz másképp most, de én abszolút nem ájulok el ettől a hármastól sem. Fasza, papíron nyerik a gyűrűt, csakhogy alapból óriási teherrel indulnak majd, pont amiatt, mert itt ők csak veszíthetnek, nyerni nem nyerhetnek, hanem hozzák úgymond a kötelezőt. Sok, látszólag dream teamet láttunk már az évek során, amelyek rendre elbuktak. Az meg megint másik dolog, hogyan hat ez a GSW-re, mint csapatra, hogy egy újabb szupersztár megy oda, Durant hiába csapatjátékos, akkor sem ugyanaz. Illetve kevesebb lesz a pénz, és a GSW emlékeim szerint pont azért is volt remek, mert a cserék is alaposan hozzátették a magukat a sikerekhez.Hasznos kiegészítőemberekre viszont kérdés, lesz-e keret.

Szerintem jövőre nem nyernek gyűrűt.

több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Azé eddig is no1 volt a Golden State de most még jobban az lett.
Úgy érzem ismét Cavaliers - Warriors döntő lesz.
Coolearie
csak most a cavaliers nem tud majd sajnos úgy erősíteni, hogy megfogják majd ezt a warriorst.
Curry thompson durant. Lehet,hogy még a 73-9 is veszélyben lesz? Kár hogy az első két úriembert meg az egész csapatát gyűlölöm.
kapitnono
hát, csak thompsonra kell keríteniük egy embert 😊 irving elég jól megoldotta a védekezést a döntőben, james meg fogja durantet. én amúgy nem is értem őt, ennyi erővel maradhatott is volna okc-nél, és még jóval többet is kapott volna

több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Amúgy jobban belegondolva, ezzel a GSW is óriási kockázatot vállalt... mármint KD miatt Bogutnak és Barnesnak (sztem nem kell ecsetelnem, mennyire alapemberek) sincs maradása (fizetési sapka), s simán benne van ha kövi szezon nem úgy alakul, ahogy elképzelték, akkor Durant fityiszt mutat s tovább áll.
Tito05
Bogutnak alapból kifele állt már a szénája, Barnes se ér annyi pénzt mit amit akart volna, semmi kockázat nem volt ebben. Warriors rajongóként nyilván nagyon örülök, de az esélyegyenlőség elvesztését sose szerettem, sok izgalom így nem lesz elvileg.
több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan

Szerkesztette: Tito05
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Coolearie
csak most a cavaliers nem tud majd sajnos úgy erősíteni, hogy megfogják majd ezt a warriorst.
Curry thompson durant. Lehet,hogy még a 73-9 is veszélyben lesz? Kár hogy az első két úriembert meg az egész csapatát gyűlölöm.

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
A picsába. Most a GSW-nél lesz az, akit imádok, és az is, akit rühellek. Nem jó ez így. Sejtettem, hogy oda fog aláírni, nagyon üldözi a gyűrűt, de mégis csalódott vagyok.

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Wow, Durant -> Golden State.
Wow.
tenorx
eddig tiszteltem mint embert, s mint játékost... ezután már csak mint játékost
Tito05
futballkurva után szabadon

több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Wow, Durant -> Golden State.
Wow.
tenorx
eddig tiszteltem mint embert, s mint játékost... ezután már csak mint játékost