Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
egyébként 6.-ok lettünk, visszatekertem most 😀azt hitték fhansziák vagyunk
hogy lett ez bronz? 😀
bogjosi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Ez a legeredményesebb futam, mi vagyunk a harmadikok, negyedikek, ötödikek, hatodikok egyaránt.
3 hónapja
egyébként 6.-ok lettünk, visszatekertem most 😀nem lett
hogy lett ez bronz? 😀
bogjosi
3 hónapja
"higgyünk a számítógépnek" - ez aztán az igazi szakmai kommentár..
3 hónapja
Már kiírták, de szegény ES kommentátor még mindig mondja...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
PONTSZERZŐ HELY!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
bogjosi
1 498
egyébként 6.-ok lettünk, visszatekertem most 😀 hogy lett ez bronz? 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
5 vagy 6
3 hónapja
What? Nem 5.-ek vagyunk?
3 hónapja
ozibozi
17 184
Beszarásffi 4-esben azért meglehetEgy bronz összejöhetNem
ozibozi
ozibozi
Szesze
3 hónapja
mi a fasz ez, hogy Kína egy hajóval nyer 500-on... b+ gyeplabda, kajak, meg mindenhol is
3 hónapja
mivan??
3 hónapja
csipkelli
4 008
Csal a gép.
3 hónapja
miután bemondták hogy a végén leszünk jók, már tudtam hogy ott fogjuk elkúrni. Persze ez magukhoz képest így is fasza futam volt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Ez is "jól" indult.....
3 hónapja
Még jó, hogy mondta a kommentátor, hogy a táv második fele a magyar páros erőssége 😀
3 hónapja
ffi 4-esben azért meglehetEgy bronz összejöhetNem
ozibozi
ozibozi
3 hónapja
elfogytunk 😕
3 hónapja
ozibozi
17 184
Egy bronz összejöhet
3 hónapja
Ha most is Pulay kenuzna, nem aggódnék 😀
3 hónapja
Nem hagyta ki senki, és amúgy ott világrekordot ment... Na mindegy ettől ez az olimpia már elment valszeg. Az egyiptomiak, Prades, és a koreai is túl jól vívnak, a legjobbakból kb csak a mi fiaink kúrták el, és talán ez a legfontosabb szám.Gondolom kihagyták a nagyok, mint úszásban vagy atlétikában a júniusi EB-t.Az előzetes esélyeket mondtam, 2 hónapja sem volt a vb, amit szarrányertek.Nagyot mész ma.Nők és ennyire gyengék vagyunk öttusában?mindkét számban van aranyesélyes, csak fel kéne javulni a vívás végére 😀
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Utána a gyerek telebaszta a netet hogy Isten segítette. Hát ma kurvára nyakon fosta ezzel a szar vívással...
eaglesmcnabb
Sixo