Olimpia
22 feliratkozó
6 hónapja
Most nézem, ott van egyből az elején az a kivetítő xDAz egyik kivetítő befagyott, még mindig az Armonia feliratot mutatjaA szervezők provokálják az azerieket.
Kampman
iktriad
6 hónapja
Ledecka <3
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
Az egyik kivetítő befagyott, még mindig az Armonia feliratot mutatjaA szervezők provokálják az azerieket.
Kampman
6 hónapja
Perverz állatok.Ja Sixo te megint m4-en nézed mi? Én persze az SZG-Horváth Mariann duóval az Eurosporton.Nyitóünnepséget emnégyen, zárót az eurosporton, ahogy mindig
iktriad
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
115 portolóM4en jóba vannak a csehekkel
6 hónapja
Ja Sixo te megint m4-en nézed mi? Én persze az SZG-Horváth Mariann duóval az Eurosporton.Nyitóünnepséget emnégyen, zárót az eurosporton, ahogy mindig
iktriad
6 hónapja
Ja Sixo te megint m4-en nézed mi? Én persze az SZG-Horváth Mariann duóval az Eurosporton.médiaklikk
iktriad
6 hónapja
Ja Sixo te megint m4-en nézed mi? Én persze az SZG-Horváth Mariann duóval az Eurosporton.
6 hónapja
Az egyik kivetítő befagyott, még mindig az Armonia feliratot mutatjaSan Siroban ilyen a technika.
Kampman
6 hónapja
Az egyik kivetítő befagyott, még mindig az Armonia feliratot mutatja
6 hónapja
Kanadából a kedvencem a liveoló csaj aki közben szívja az IQOSt
6 hónapja
Már nem, mert szabad Bosznia!Tony Romo a bosnyák zászlóvivőMár nem szomorú a szerb kislány?
Kampman
warr_b
6 hónapja
dawyd728
4 319
Lol ausztrálok a téli olimpián, oszt sosem esett még arrafele hó kb.Top5 ski resortjuk pariban van a top5 szlovákkal. Ami azért jelent valamit. Plusz van 7 db valid éremesélyük idén is.
Sixo
6 hónapja
Tony Romo a bosnyák zászlóvivőMár nem szomorú a szerb kislány?
Kampman

6 hónapja
Tony Romo a bosnyák zászlóvivőDe a kis csaj hátul egész szépen néz ki.
Kampman
6 hónapja
Tony Romo a bosnyák zászlóvivő
6 hónapja
Benin 😀

6 hónapja
Az kemény, azeriek mennyi pénzt kapnának ha nyernének valamit.Kapnának pár arany baltát!
Sixo