Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Ja Sixo te megint m4-en nézed mi? Én persze az SZG-Horváth Mariann duóval az Eurosporton.Nyitóünnepséget emnégyen, zárót az eurosporton, ahogy mindig
iktriad
1 hónapja
Ja Sixo te megint m4-en nézed mi? Én persze az SZG-Horváth Mariann duóval az Eurosporton.médiaklikk
iktriad
1 hónapja
Ja Sixo te megint m4-en nézed mi? Én persze az SZG-Horváth Mariann duóval az Eurosporton.
1 hónapja
Az egyik kivetítő befagyott, még mindig az Armonia feliratot mutatjaSan Siroban ilyen a technika.
Kampman
1 hónapja
Kanadából a kedvencem a liveoló csaj aki közben szívja az IQOSt
Poloska vagyok.
1 hónapja
Már nem, mert szabad Bosznia!Tony Romo a bosnyák zászlóvivőMár nem szomorú a szerb kislány?
Kampman
warr_b
1 hónapja
dawyd728
4 123
Lol ausztrálok a téli olimpián, oszt sosem esett még arrafele hó kb.Top5 ski resortjuk pariban van a top5 szlovákkal. Ami azért jelent valamit. Plusz van 7 db valid éremesélyük idén is.
Sixo
1 hónapja
Tony Romo a bosnyák zászlóvivőMár nem szomorú a szerb kislány?
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Tony Romo a bosnyák zászlóvivőDe a kis csaj hátul egész szépen néz ki.
Kampman
1 hónapja
Benin 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Az kemény, azeriek mennyi pénzt kapnának ha nyernének valamit.Kapnának pár arany baltát!
Sixo
1 hónapja
Nézek 2 ausztrál tartalom gyártót is. Azt mondták még sosem láttak havat.Lol ausztrálok a téli olimpián, hogy sosem esett még arrafele hó kb.Ott is van tél, csak fordítva, mint nálunk
Sixo
Kampman
1 hónapja
Lol ausztrálok a téli olimpián, hogy sosem esett még arrafele hó kb.Ott is van tél, csak fordítva, mint nálunk
Sixo
1 hónapja
Amúgy ez így nagyon Tescos, hogy mindenhol random is vannak a sportók és 3 helyen vonulnak minimumEz a szegény ember nyári olimpiája, olyan izé
zacknorb