Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Sírok, ez egy filmbe illő forgatókönyv.Tudom, de akkorra mondták eredetileg.Már megyNekik hol, mikor lesz éremátadás?10:05
Chargers LT
Bálesz
dande2
Bálesz
Betlehem meg a legnagyobb arc.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
a világbajnok franciát legyőzte, így a 18 éves amerikai Kristina Teachout lesz Márton ellenfele. aki eddig nem nyert nemzetközi tornát, de lehet hogy most jó napot fogott ki.Csak dèlután fèl háromkor meccselnek
deyell
több mint 1 éve
a világbajnok franciát legyőzte, így a 18 éves amerikai Kristina Teachout lesz Márton ellenfele. aki eddig nem nyert nemzetközi tornát, de lehet hogy most jó napot fogott ki.
internal primates forever
több mint 1 éve
Huha szoros volt de egy kör megvan
több mint 1 éve
Márton Viviana továbbjutott
internal primates forever
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)Emlékszem arra, mikor a koreai vizes vb-n az egyedüli magyar vízilabda szukoló Dr. Merkely Béla volt 😀
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)Mondjuk az se hátrány, hogy korlátozás nélkül lehet utazni, meg résztvenni az eseményeken.
dande2
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)Tokióban a covid miatt nem is igazán voltak szurkolók, szóval ez tény 😀
dande2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Azèrt Párizsba könnyebb ott lenni magyaroknak mint Tokióba 😉 (több a magyar zászló mint ott volt Olasz Anna beszélt erről.)ha csak abból indulsz ki hányan élnek NYE-ban magyarok, már az is elég
dande2
több mint 1 éve
Tudom, de akkorra mondták eredetileg.Már megyNekik hol, mikor lesz éremátadás?10:05
Chargers LT
Bálesz
dande2

több mint 1 éve
Már megyNekik hol, mikor lesz éremátadás?10:05
Chargers LT
Bálesz
több mint 1 éve
Nekik hol, mikor lesz éremátadás?10:05
Chargers LT

több mint 1 éve
Nekik hol, mikor lesz éremátadás?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Szép volt Fiúk!Dávid egy az egyben Kardos Horváth János, jó fej mind a kettő 😊
több mint 1 éve
Milyen név már az, hogy Gbagbi ?Fater be volt baszva a névadásnál és dadogott 😊
Sixo
több mint 1 éve
5 aranyat és 15 érmet tippeltem. Nem rossz 😃Nekünk apossal az over/under fogadasunk határa az 5, én mondtam az overt 😊
- JC6
több mint 1 éve
5 aranyat és 15 érmet tippeltem. Nem rossz 😃
több mint 1 éve
Akkor visszahallgatom😁Max"Basszatok meg"Ez melyik volt M4 vagy max?
Király ez a közvetítés...
gyurczi
ThundersNFL a Paraszt
gyurczi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nyíltvízi úszásban egész jók vagyunk, tegnap a kiscsaj is szuperül megnyomtaBetlehem jegyese. Anno egyszerre nyertek ifi EB-t vagy mit.
mustaine
több mint 1 éve
Csak az utolsó száz métert láttam, de annyit mondhatok: nem indul rosszul a nap.
több mint 1 éve
Max"Basszatok meg"Ez melyik volt M4 vagy max?
Király ez a közvetítés...
gyurczi
ThundersNFL a Paraszt
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!