PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 4 éve
Rovid tavon biztosan, de hosszu tavon is vajon? Mert en azert arra is gondolok, hogy szepen felepitve, es nyilvan nem azonnal, de a Microsoft azert szepen beszorithatja a Sonyt a sarokba. Foleg, hogy a Sony mellett eddig az exkluzivok szoltak, de mostanra, ha megnezed, szinte az osszes korabbi exkluzivukat elkezdtek kitolni a PC-re is peldaul, a tobb penz miatt. Ergo az exkluziv tulajdonkeppen mar egyaltalan nem exkluziv. Egyre kevesebb dolog van a Sony oldalan, amire mutogatni lehet, hogy na, ez tisztan jobb naluk.szerintem és a bethesdas, ori-s egyéb tapasztalatok szerint a micronak jobb pénz az hogy PS, switch is megveszi a játékot mint hogy többen vegyenek xbox-tEn meg ugy gondolom, hogy hosszu tavon ez a terv. Nagyban folyik a konzolhaboru a cegek kozott, a Sony meg az elmarado es keszlethianyos PS5-tel is veri a Microsoftot, ezek utan utobbi megveszi az egyik top multit a kategoriajaban, amit szerintem 100 millio+ ember jatszik siman. Es majd nem fogja lecsapni a labdat elobb vagy utobb a Microsoft, nem fog elni a lehetoseggel, amiert fizetett egy valag penzt?kétlem és sztem nem is tervMondjuk aki a COD miatt vált Xboxra az meg is érdemli.Hat ezt nem gondolnam. Olcsobb, mint egy PC, es amig a konzol sok evig oke, a PC eseteben dragabb „szinten tartani” a vasat azert. Ugyhogy teljes mertekig megertem, ha valaki valt. Plusz ugye elkepesztoen sok streamer van, aki konzolozik, ok nyilvan mar csak a megelhetes miatt is lecserelnek a PS-t.
Cowboykarcsi90
Ugyhogy a Microsoft nagyot huzott, itt a kerdes az, hogy meg merik-e csinalni, hogy tenyleg exkluzivva teszik a COD-ot. Oriasi tabora van a jateknak.
Stez
elvileg a TES játékok se lesznek azok (és a többi bethesda se)
a minecraft cuccok is jönnek mindenhova
Negritis
En ezt nem latom. Ez is csak uzlet, marpedig az erdekuk az, hogy szepen lepesenkent exkluzivva tegyek a COD-okat, ezaltal pedig arra kenyszeritsek a felhasznalokat, hogy valtsanak xboxra. Talan azt gondolod, hogy akkor majd szepen befejezik a jatekot, de hidd el, hogy annyi es annyi szerelmese van meg a jelenlegi fos, bugos COD-nak is, hogy meg fog erni legalabb egy plusz 180 ezres konzolt, hogy jatszhassanak a tovabbiakban is. A legtobben abba nem fogjak hagyni emiatt.
Ha hosszu tavon nezzuk, ez egy aranybanya lehet a Microsoftnak, ha megfeleloen kiepitik es osszehozzak. Csak nyilvan ezt okosan es finoman kell beadagolni, lepesrol lepesre felepiteni, nem pedig odavagni, hogy akkor marcius elsejetol a PS-en mar nem lesz Warzone, ugyhogy baszhatod, vagy hat vegyel Boxot...
Stez
főleg hogy rengetegen PC + PS5 kombóval mennek neki
Negritis
Es mondom ezt ugy, hogy vilag eletemben sonys voltam, az osszes PS-generacionak megvettem az elejen az aktualis gepet, nem szeretem az XBoxot, ruhellem a kontrolleret, lehetne sorolni. Es igy Playstation-homerkent, aki sokat COD-ozik, tartok is ettol a felvasarlastol hosszu tavon. Egesz egyszeruen nem gondolom, hogy a Microsoft nem fog elni a lehetoseggel, ami a kezeben van. Foleg, hogy ugy kibaszhat azaltal a Sonyval, hogy csak na.
több mint 4 éve
szerintem és a bethesdas, ori-s egyéb tapasztalatok szerint a micronak jobb pénz az hogy PS, switch is megveszi a játékot mint hogy többen vegyenek xbox-tEn meg ugy gondolom, hogy hosszu tavon ez a terv. Nagyban folyik a konzolhaboru a cegek kozott, a Sony meg az elmarado es keszlethianyos PS5-tel is veri a Microsoftot, ezek utan utobbi megveszi az egyik top multit a kategoriajaban, amit szerintem 100 millio+ ember jatszik siman. Es majd nem fogja lecsapni a labdat elobb vagy utobb a Microsoft, nem fog elni a lehetoseggel, amiert fizetett egy valag penzt?kétlem és sztem nem is tervMondjuk aki a COD miatt vált Xboxra az meg is érdemli.Hat ezt nem gondolnam. Olcsobb, mint egy PC, es amig a konzol sok evig oke, a PC eseteben dragabb „szinten tartani” a vasat azert. Ugyhogy teljes mertekig megertem, ha valaki valt. Plusz ugye elkepesztoen sok streamer van, aki konzolozik, ok nyilvan mar csak a megelhetes miatt is lecserelnek a PS-t.
Cowboykarcsi90
Ugyhogy a Microsoft nagyot huzott, itt a kerdes az, hogy meg merik-e csinalni, hogy tenyleg exkluzivva teszik a COD-ot. Oriasi tabora van a jateknak.
Stez
Negritis
En ezt nem latom. Ez is csak uzlet, marpedig az erdekuk az, hogy szepen lepesenkent exkluzivva tegyek a COD-okat, ezaltal pedig arra kenyszeritsek a felhasznalokat, hogy valtsanak xboxra. Talan azt gondolod, hogy akkor majd szepen befejezik a jatekot, de hidd el, hogy annyi es annyi szerelmese van meg a jelenlegi fos, bugos COD-nak is, hogy meg fog erni legalabb egy plusz 180 ezres konzolt, hogy jatszhassanak a tovabbiakban is. A legtobben abba nem fogjak hagyni emiatt.
Ha hosszu tavon nezzuk, ez egy aranybanya lehet a Microsoftnak, ha megfeleloen kiepitik es osszehozzak. Csak nyilvan ezt okosan es finoman kell beadagolni, lepesrol lepesre felepiteni, nem pedig odavagni, hogy akkor marcius elsejetol a PS-en mar nem lesz Warzone, ugyhogy baszhatod, vagy hat vegyel Boxot...
Stez
főleg hogy rengetegen PC + PS5 kombóval mennek neki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
En meg ugy gondolom, hogy hosszu tavon ez a terv. Nagyban folyik a konzolhaboru a cegek kozott, a Sony meg az elmarado es keszlethianyos PS5-tel is veri a Microsoftot, ezek utan utobbi megveszi az egyik top multit a kategoriajaban, amit szerintem 100 millio+ ember jatszik siman. Es majd nem fogja lecsapni a labdat elobb vagy utobb a Microsoft, nem fog elni a lehetoseggel, amiert fizetett egy valag penzt?kétlem és sztem nem is tervMondjuk aki a COD miatt vált Xboxra az meg is érdemli.Hat ezt nem gondolnam. Olcsobb, mint egy PC, es amig a konzol sok evig oke, a PC eseteben dragabb „szinten tartani” a vasat azert. Ugyhogy teljes mertekig megertem, ha valaki valt. Plusz ugye elkepesztoen sok streamer van, aki konzolozik, ok nyilvan mar csak a megelhetes miatt is lecserelnek a PS-t.
Cowboykarcsi90
Stez
Negritis
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 612
fuuuu 5 ora?Sziasztok! Töltünk le egy játékot xbox series s-re, de még vagy 5 óra mostantól...ha kikapcsoljuk a konzolt onnan folytatja utána, vagy újra kezdi?Xboxon is van egy olyan mód mint PS-en, hogy alvó mód, pontosan én sem tudom mi a neve , mert PS -em van😃. Ilyenkor a gép minimál üzemmódban megy és folytatja a letöltést. Hogy gyorsabban töltsön érdemes rakotni az xboxra a netet(ha a kábel elér addig), ne wi-fi-n menjen, azzal sokkal lassabb.
Abszolút kezdők vagyunk!
Köszi
Stoki
youtu.be/p_J1LXnyd7g
Ezt találtam.
Pep71
orulok h van meg fizikai kiadas.
több mint 4 éve
Amikor volt tartalom és lélek a játékokban. Az MS simán finanszírozott olyan edgynek tűnő, majd mégis sikeres projekteket, mint az Ori.és elkaszált meg szétbaszott olyan játékokat mint a scalebound
Gyurma Pappa
de hozhatnám a fable kálváriát is
több mint 4 éve
Amikor volt tartalom és lélek a játékokban. Az MS simán finanszírozott olyan edgynek tűnő, majd mégis sikeres projekteket, mint az Ori.hova találjon? 😀Szarból fosba.... Mondtam volna 2 éve. Csak azóta pl. a MS kijött pl. az AoE remastered verzióval... Bízok kicsit, hogy talán emberibb vezetés lesz, és a Blizzard visszatalál...Viszonylag koran robban az ev hire:Nem feltétlenül csinált szar játékokat a mikrofoszt...
69 milliard dollarert (all cash deal) megveszi a Microsoft az Activision-Blizzardot.
Kivancsi vagyok mennyire irja at a gaming jovojet.
Borbinho
warr_b
Gyurma Pappa
abba az időbe amikor mindent megtehettek a devek és ezért teljesen szabadon tudtak dolgozni meg elviselték a kisebb fizut?
ugyanmár, a blizz a wowwal letett arról hogy rendesen fejleszt
Negritis
A WOW-tal az a baj, hogy mindenki, aki a világot kitalálta, már elment, és egyszerűen nincs ötlet, így fejlesztés sem. StarCraft halott, Diablo 4 unalmasnak néz ki, stb.
Igenis meg lehet ezek a franchise-okat menteni más hozzáállással.
Nyilván a PC Guru nem így gondolja, nem is győzködlek

több mint 4 éve
Sziasztok! Töltünk le egy játékot xbox series s-re, de még vagy 5 óra mostantól...ha kikapcsoljuk a konzolt onnan folytatja utána, vagy újra kezdi?Xboxon is van egy olyan mód mint PS-en, hogy alvó mód, pontosan én sem tudom mi a neve , mert PS -em van😃. Ilyenkor a gép minimál üzemmódban megy és folytatja a letöltést. Hogy gyorsabban töltsön érdemes rakotni az xboxra a netet(ha a kábel elér addig), ne wi-fi-n menjen, azzal sokkal lassabb.
Abszolút kezdők vagyunk!
Köszi
Stoki
youtu.be/p_J1LXnyd7g
Ezt találtam.
Szerkesztette: Pep71
több mint 4 éve
Sziasztok! Töltünk le egy játékot xbox series s-re, de még vagy 5 óra mostantól...ha kikapcsoljuk a konzolt onnan folytatja utána, vagy újra kezdi?folytatja, de a beállításoknál beteszitek instant on-ba, akkor éjjel (és amúgy gyorsabban mint most) leszedi és holnap már lehet vele játszani
Abszolút kezdők vagyunk!
Köszi
Stoki
több mint 4 éve
Plusz ugye elkepesztoen sok streamer van, aki konzolozik, ok nyilvan mar csak a megelhetes miatt is lecserelnek a PS-t.Rengeteg streamer van, de az összes konzolt vásárlónak vajon hány százaléka streamel és nem csak játszik?
Stez
0.01%? 0.02%?
Van erről valami releváns infó?
több mint 4 éve
Szerintem a Microsoft nem a pályán próbálja majd beelőzni a Sonyt hanem felülről (felhő). Amíg jön a pénz Ps5-ön és a konzolokat is veszik mint a cukrot addig magasról tesznek az exkluzív címkére. Vagyis aki él és mozog azt beterelni a Game Passba és cserébe Azure alatt futtatott játék kb minden platformon tudod majd streamelni. Vagy ha otthon a konzolod neten van távolról mobillal rá tudsz majd lépni és játszani. Hasonló állatságokat tudok elképzelni
több mint 4 éve
Pont ezzel, pont most? 😀Hetero vagyok es csokolom. De mivel megsertettel, folyt. kov a birosagon!Mondjuk aki konzolon játszik fps-t az buzi 😀Bethesdat is felvasaroltak, de pl nem emlekeznek arra, hogy azota kijottek vmi korszakos jatekkal. azert ez az exluzivitas visszafele is elsulhet, en max akkor latnam ezt ha vhogy a Battlefieldet is azza tennek, na akkor mar a ket legkomolyabb 1st person shooter csak xboxon lenne, az elgondolkodtatna embereket.Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
69 milliard dollarert (all cash deal) megveszi a Microsoft az Activision-Blizzardot.
Borbinho
Moncjuk necces huzas lenne, PS-eskent hosszu tavon kicsit aggodom is, de kivancsi leszek erre. Egy biztos, hogy amilyen allapotban van a COD, csak jobb lehet a jelenleginel, ha elkezdi javitgatni a Microsoft.
Stez
csebi
warr_b
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
kétlem és sztem nem is tervMondjuk aki a COD miatt vált Xboxra az meg is érdemli.Hat ezt nem gondolnam. Olcsobb, mint egy PC, es amig a konzol sok evig oke, a PC eseteben dragabb „szinten tartani” a vasat azert. Ugyhogy teljes mertekig megertem, ha valaki valt. Plusz ugye elkepesztoen sok streamer van, aki konzolozik, ok nyilvan mar csak a megelhetes miatt is lecserelnek a PS-t.
Cowboykarcsi90
Stez
több mint 4 éve
Mondjuk aki a COD miatt vált Xboxra az meg is érdemli.Hat ezt nem gondolnam. Olcsobb, mint egy PC, es amig a konzol sok evig oke, a PC eseteben dragabb „szinten tartani” a vasat azert. Ugyhogy teljes mertekig megertem, ha valaki valt. Plusz ugye elkepesztoen sok streamer van, aki konzolozik, ok nyilvan mar csak a megelhetes miatt is lecserelnek a PS-t.
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
jajj igen Skyrim tenyleg, tudtam h vmit kifelejtettem.Jo, de most meglep, hogy meg nem jott ki semmi a Betjhesdatol? Jobb helyeken evekig fejlesztenek egy-egy jatekot, a Bethesda meg a Skyrim folytatasara gyur, amivel mondjuk pont le fogjak szakitani a gamer worldot. Az uj jatek egyebkent 2023-ra lett bejelentve.Bethesdat is felvasaroltak, de pl nem emlekeznek arra, hogy azota kijottek vmi korszakos jatekkal. azert ez az exluzivitas visszafele is elsulhet, en max akkor latnam ezt ha vhogy a Battlefieldet is azza tennek, na akkor mar a ket legkomolyabb 1st person shooter csak xboxon lenne, az elgondolkodtatna embereket.Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
Borbinho
Moncjuk necces huzas lenne, PS-eskent hosszu tavon kicsit aggodom is, de kivancsi leszek erre. Egy biztos, hogy amilyen allapotban van a COD, csak jobb lehet a jelenleginel, ha elkezdi javitgatni a Microsoft.
Stez
csebi
De nyilvan a COD-ot sem tennek egybol exkluzivva, hanem szepen fokozatosan. Csak azert mondom, mert konkretan a konzolhaboruban az egyik legnagyobb fegyvertenynek szamit egy COD, WOW es tarsai, amit ha exkluzivva tesznek, mar eleg nagy eroval birnak, hogy emiatt az emberek valtsanak PS-rol Xboxra peldaul. De nyilvan nem rogton exkluziv, hanem csak okosan, elokeszitve, ami azert 1-2 ev biztosan lenne.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mondjuk aki a COD miatt vált Xboxra az meg is érdemli.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Hetero vagyok es csokolom. De mivel megsertettel, folyt. kov a birosagon!Mondjuk aki konzolon játszik fps-t az buzi 😀Bethesdat is felvasaroltak, de pl nem emlekeznek arra, hogy azota kijottek vmi korszakos jatekkal. azert ez az exluzivitas visszafele is elsulhet, en max akkor latnam ezt ha vhogy a Battlefieldet is azza tennek, na akkor mar a ket legkomolyabb 1st person shooter csak xboxon lenne, az elgondolkodtatna embereket.Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
Borbinho
Stez
csebi
warr_b
több mint 4 éve
Jo, de most meglep, hogy meg nem jott ki semmi a Betjhesdatol? Jobb helyeken evekig fejlesztenek egy-egy jatekot, a Bethesda meg a Skyrim folytatasara gyur, amivel mondjuk pont le fogjak szakitani a gamer worldot. Az uj jatek egyebkent 2023-ra lett bejelentve.Bethesdat is felvasaroltak, de pl nem emlekeznek arra, hogy azota kijottek vmi korszakos jatekkal. azert ez az exluzivitas visszafele is elsulhet, en max akkor latnam ezt ha vhogy a Battlefieldet is azza tennek, na akkor mar a ket legkomolyabb 1st person shooter csak xboxon lenne, az elgondolkodtatna embereket.Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
Borbinho
Stez
csebi
De nyilvan a COD-ot sem tennek egybol exkluzivva, hanem szepen fokozatosan. Csak azert mondom, mert konkretan a konzolhaboruban az egyik legnagyobb fegyvertenynek szamit egy COD, WOW es tarsai, amit ha exkluzivva tesznek, mar eleg nagy eroval birnak, hogy emiatt az emberek valtsanak PS-rol Xboxra peldaul. De nyilvan nem rogton exkluziv, hanem csak okosan, elokeszitve, ami azert 1-2 ev biztosan lenne.
több mint 4 éve
nyilvan. en meg Dishonored 2. reszet is abbahagytam, mert annyira nem all ra a kezem, de a fiatalabb generaciok mar boven megszoktak ezt.Mondjuk aki konzolon játszik fps-t az buzi 😀Bethesdat is felvasaroltak, de pl nem emlekeznek arra, hogy azota kijottek vmi korszakos jatekkal. azert ez az exluzivitas visszafele is elsulhet, en max akkor latnam ezt ha vhogy a Battlefieldet is azza tennek, na akkor mar a ket legkomolyabb 1st person shooter csak xboxon lenne, az elgondolkodtatna embereket.Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
Borbinho
Stez
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mondjuk aki konzolon játszik fps-t az buzi 😀Bethesdat is felvasaroltak, de pl nem emlekeznek arra, hogy azota kijottek vmi korszakos jatekkal. azert ez az exluzivitas visszafele is elsulhet, en max akkor latnam ezt ha vhogy a Battlefieldet is azza tennek, na akkor mar a ket legkomolyabb 1st person shooter csak xboxon lenne, az elgondolkodtatna embereket.Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
Borbinho
Stez
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Bethesdat is felvasaroltak, de pl nem emlekeznek arra, hogy azota kijottek vmi korszakos jatekkal. azert ez az exluzivitas visszafele is elsulhet, en max akkor latnam ezt ha vhogy a Battlefieldet is azza tennek, na akkor mar a ket legkomolyabb 1st person shooter csak xboxon lenne, az elgondolkodtatna embereket.Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
Borbinho
Stez
több mint 4 éve
Viszonylag koran robban az ev hire:Erre en is kivancsi leszek. Ha a Microsoft meg akarja szopatni a Sonyt, akkor exkluzivva teszi a COD-ot. A vasarlo felhasznalokbol rengeteg penzt veszit, de igazabol szerintem rengetegen azert valtatanak PS-rol XBox-ra, ugyhogy azert jo reszet vissza is kapnak idovel.
Borbinho
több mint 4 éve
Igazából már a nagyon korai Blizzconos verzióban is volt egy erős MMO irány, és tartok tőle ebben látják majd a jövő útját. Ez meg számomra az ellentéte annak amit keresek ezekben a játékokban.Talán van remény a Diablo 4-nek, pedig már letettem róla. Van akkora project, hogy a Microsoft odafigyeljen rá, bár nem tudom a sok évvel későbbi Last Epoch és POE 2 melletti piacon látnak-e fantáziát.miért ne látnának?
andree
most jön a lost ark ugyanarra a piacra
Negritis
Szerkesztette: andree
több mint 4 éve
Talán van remény a Diablo 4-nek, pedig már letettem róla. Van akkora project, hogy a Microsoft odafigyeljen rá, bár nem tudom a sok évvel későbbi Last Epoch és POE 2 melletti piacon látnak-e fantáziát.miért ne látnának?
andree
most jön a lost ark ugyanarra a piacra
több mint 4 éve
Talán van remény a Diablo 4-nek, pedig már letettem róla. Van akkora project, hogy a Microsoft odafigyeljen rá, bár nem tudom a sok évvel későbbi Last Epoch és POE 2 melletti piacon látnak-e fantáziát.