PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor egyszer volt Budán kutyavásár? 😀az 2 éve volt inkább 😀Nem úgy volt ,hoyg egész jól bejött?Az évvégi Epic-es free stuffos lista még nem szivárgott ki valahová?múltkor is kamu volt szal sztem m1
warr_b
Negritis
Vagy keverem vmivel?
warr_b
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
az 2 éve volt inkább 😀Nem úgy volt ,hoyg egész jól bejött?Az évvégi Epic-es free stuffos lista még nem szivárgott ki valahová?múltkor is kamu volt szal sztem m1
warr_b
Negritis
Vagy keverem vmivel?
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nem úgy volt ,hoyg egész jól bejött?Az évvégi Epic-es free stuffos lista még nem szivárgott ki valahová?múltkor is kamu volt szal sztem m1
warr_b
Negritis
Vagy keverem vmivel?

több mint 4 éve
Az évvégi Epic-es free stuffos lista még nem szivárgott ki valahová?múltkor is kamu volt szal sztem m1
warr_b
több mint 4 éve
Az évvégi Epic-es free stuffos lista még nem szivárgott ki valahová?

több mint 4 éve
új genes intel proci + ddr5-s memória esetén van értelme amúgy hanyagoldAzt mondják még korai(elhiszem). Zabálja a memóriát. Kell még 1-2 update mire megéri feltenni.Egy hetes ASUS Vivobook Pro gép, szinte még teljesen vanilla.A te válaszodat asszem tudom 😀 de amúgy milyen a 11? Megéri már telepíteni?
Elkövettem azt a szörnyű hibát, hogy ráhúztam a Win 11-et. Mitől lehet az, hogy bekapcsolás után indítanám a Chrome-ot, és alvó állapotba küldi a gépet? Nagy nehezen életet lehelek bele, és ott van megnyitva a kezdőlap.
Hanni
dugo93
Greengo
több mint 4 éve
Azt mondják még korai(elhiszem). Zabálja a memóriát. Kell még 1-2 update mire megéri feltenni.Egy hetes ASUS Vivobook Pro gép, szinte még teljesen vanilla.A te válaszodat asszem tudom 😀 de amúgy milyen a 11? Megéri már telepíteni?
Elkövettem azt a szörnyű hibát, hogy ráhúztam a Win 11-et. Mitől lehet az, hogy bekapcsolás után indítanám a Chrome-ot, és alvó állapotba küldi a gépet? Nagy nehezen életet lehelek bele, és ott van megnyitva a kezdőlap.
Hanni
dugo93

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Egy hetes ASUS Vivobook Pro gép, szinte még teljesen vanilla.A te válaszodat asszem tudom 😀 de amúgy milyen a 11? Megéri már telepíteni?
Hanni
több mint 4 éve
Egy hetes ASUS Vivobook Pro gép, szinte még teljesen vanilla.Elkövettem azt a szörnyű hibát, hogy ráhúztam a Win 11-et. Mitől lehet az, hogy bekapcsolás után indítanám a Chrome-ot, és alvó állapotba küldi a gépet? Nagy nehezen életet lehelek bele, és ott van megnyitva a kezdőlap.
több mint 4 éve
igen a gyerekvallalas elengedhetetlen feltetele egy nextgen konzol.En is azert vettem PS5ot, mert majd oda akarom adni a gyerekemnek. Mar csak egy no kene, aki hajlando elviselni, majd aztan kesobb gyereket is szulni nekem. De elore tervezek, jo uton jarok!ritka is az, amikor valaki ennyire előre tud és akar tervezni. jár a dícséret!nyilvan mindig a gyereknek vesszuk, en is marciusban azert vettem, mert gondoltam a juliusban megszuletendo csopsegre 😊Őszintèn èn nem akarok sok mindent vele (na persze 😛) valóban a srácnak lesz (már 14 múlt), legfeljebb vele játszok. Vagy ha nagyon játszhatnèkom van ott lesz mèg a 360. De igazán nincs időm illetve affinitásom hozzá. Ezèrt is inkább kívárok, ő hogy akarja majd használni.Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.igazabol a kerdes tenyleg az h pl te akarsz-e fifaval online FUTozni. gondolom a gyerkocnek nem kell meg online, viszont ha te akarsz akkor Ultimate game pass egyertelmuen.
dande
csebi
dande
csebi
slowmotion
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
En is azert vettem PS5ot, mert majd oda akarom adni a gyerekemnek. Mar csak egy no kene, aki hajlando elviselni, majd aztan kesobb gyereket is szulni nekem. De elore tervezek, jo uton jarok!ritka is az, amikor valaki ennyire előre tud és akar tervezni. jár a dícséret!nyilvan mindig a gyereknek vesszuk, en is marciusban azert vettem, mert gondoltam a juliusban megszuletendo csopsegre 😊Őszintèn èn nem akarok sok mindent vele (na persze 😛) valóban a srácnak lesz (már 14 múlt), legfeljebb vele játszok. Vagy ha nagyon játszhatnèkom van ott lesz mèg a 360. De igazán nincs időm illetve affinitásom hozzá. Ezèrt is inkább kívárok, ő hogy akarja majd használni.Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.igazabol a kerdes tenyleg az h pl te akarsz-e fifaval online FUTozni. gondolom a gyerkocnek nem kell meg online, viszont ha te akarsz akkor Ultimate game pass egyertelmuen.
dande
csebi
dande
csebi
slowmotion
több mint 4 éve
Én magamnak vettem a Switchet, de nem én játszok vele 😀nyilvan mindig a gyereknek vesszuk, en is marciusban azert vettem, mert gondoltam a juliusban megszuletendo csopsegre 😊Őszintèn èn nem akarok sok mindent vele (na persze 😛) valóban a srácnak lesz (már 14 múlt), legfeljebb vele játszok. Vagy ha nagyon játszhatnèkom van ott lesz mèg a 360. De igazán nincs időm illetve affinitásom hozzá. Ezèrt is inkább kívárok, ő hogy akarja majd használni.Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.igazabol a kerdes tenyleg az h pl te akarsz-e fifaval online FUTozni. gondolom a gyerkocnek nem kell meg online, viszont ha te akarsz akkor Ultimate game pass egyertelmuen.
dande
csebi
dande
csebi

több mint 4 éve
ritka is az, amikor valaki ennyire előre tud és akar tervezni. jár a dícséret!nyilvan mindig a gyereknek vesszuk, en is marciusban azert vettem, mert gondoltam a juliusban megszuletendo csopsegre 😊Őszintèn èn nem akarok sok mindent vele (na persze 😛) valóban a srácnak lesz (már 14 múlt), legfeljebb vele játszok. Vagy ha nagyon játszhatnèkom van ott lesz mèg a 360. De igazán nincs időm illetve affinitásom hozzá. Ezèrt is inkább kívárok, ő hogy akarja majd használni.Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.igazabol a kerdes tenyleg az h pl te akarsz-e fifaval online FUTozni. gondolom a gyerkocnek nem kell meg online, viszont ha te akarsz akkor Ultimate game pass egyertelmuen.
dande
csebi
dande
csebi
több mint 4 éve
nyilvan mindig a gyereknek vesszuk, en is marciusban azert vettem, mert gondoltam a juliusban megszuletendo csopsegre 😊Őszintèn èn nem akarok sok mindent vele (na persze 😛) valóban a srácnak lesz (már 14 múlt), legfeljebb vele játszok. Vagy ha nagyon játszhatnèkom van ott lesz mèg a 360. De igazán nincs időm illetve affinitásom hozzá. Ezèrt is inkább kívárok, ő hogy akarja majd használni.Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.igazabol a kerdes tenyleg az h pl te akarsz-e fifaval online FUTozni. gondolom a gyerkocnek nem kell meg online, viszont ha te akarsz akkor Ultimate game pass egyertelmuen.
dande
csebi
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Őszintèn èn nem akarok sok mindent vele (na persze 😛) valóban a srácnak lesz (már 14 múlt), legfeljebb vele játszok. Vagy ha nagyon játszhatnèkom van ott lesz mèg a 360. De igazán nincs időm illetve affinitásom hozzá. Ezèrt is inkább kívárok, ő hogy akarja majd használni.Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.igazabol a kerdes tenyleg az h pl te akarsz-e fifaval online FUTozni. gondolom a gyerkocnek nem kell meg online, viszont ha te akarsz akkor Ultimate game pass egyertelmuen.
dande
csebi
több mint 4 éve
Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.igazabol a kerdes tenyleg az h pl te akarsz-e fifaval online FUTozni. gondolom a gyerkocnek nem kell meg online, viszont ha te akarsz akkor Ultimate game pass egyertelmuen.
dande
több mint 4 éve
Köszi, akkor ezzel kívánunk sztem, aztán majd meglátjuk.
több mint 4 éve
ha jól emlékszema live gold arra van hogy tudj online játszani meg kapsz ingyé játékot havonta
a gamepass meg egy netflix szerű előfizetés
de itt van részletesebben:
www.cnet.com/tech/gaming/xbox-game-pass-vs-xbox-live-gold-whats-the-difference/
több mint 4 éve
Egyébként mi a különbség a Game Pass ès a Live Gold tagság között? Megèri-e inkább Game passz venni?jatekkonzol-kiegeszito.arukereso.hu/microsoft/xbox-game-pass-ultimate-3-month-p653497179/
Illetve mi a különbség-e kettő között? Az látom, hogy az Alzás elvileg Xbox Onera lenne de aztán meg úgy mutatja, hogy jó a többire is??? Akkor egyèrtelműen azt lenne èrtelme venni.
jatekkonzol-kiegeszito.arukereso.hu/microsoft/xbox-live-gold-12-month-membership-p138470046/
jatekkonzol-kiegeszito.arukereso.hu/microsoft/xbox-live-gold-12-honapos-tagsag-xbox-one-s4t-00026-p712817091/
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
igen, anno tavasszal nekem is mondtad nagyon a switchet a zelda miatt is, de oszinten szolva nem bantam meg a series S-t, mert nekem az AC: Origins es a Fallen Order is hatalmas elmenyt adott. utoljara ilyen igazi tortenetes jatek a Dishonored volt, amit vegig tudtam vinni (probaltam a witcher 3t is, de egyszeruen hiaba ismerem el, hogy remekmu vhogy nem jott at nekem, tul "sok" volt).nezz vissza par lappal. Dande karacsonyra vett series S-t, irtam rola osszefoglalot, hogy mit kell tudni errol, en marciusban vettem arra, mikor egyedul vagyok Maltan eppen. van kerdes utana akkor irj, probalok valaszolni.ezért kérdeztem amúgy én is
btw: en is a sport jatekok miatt vettem inkabb series S-t mint switchet.
csebi
ha a gyerek a fontosabb akkor azt mondom hogy Switch, ha legújabb fifa akkor valszeg Series S
Negritis
több mint 4 éve
nezz vissza par lappal. Dande karacsonyra vett series S-t, irtam rola osszefoglalot, hogy mit kell tudni errol, en marciusban vettem arra, mikor egyedul vagyok Maltan eppen. van kerdes utana akkor irj, probalok valaszolni.ezért kérdeztem amúgy én is
csebi
ha a gyerek a fontosabb akkor azt mondom hogy Switch, ha legújabb fifa akkor valszeg Series S
több mint 4 éve
nagyon köszi, nézem.Sziasztok,nezz vissza par lappal. Dande karacsonyra vett series S-t, irtam rola osszefoglalot, hogy mit kell tudni errol, en marciusban vettem arra, mikor egyedul vagyok Maltan eppen. van kerdes utana akkor irj, probalok valaszolni.
Otthonra szeretnénk konzolt, heti 2-3 alkalom lenne, FIFA meg a lányoknak valami cuki játék, melyik a legjobb most ár/érték arányban? Főleg, hogy nem nagyon lesz kihasználva - reméljük 😃
#JC6
csebi
több mint 4 éve
Sziasztok,nezz vissza par lappal. Dande karacsonyra vett series S-t, irtam rola osszefoglalot, hogy mit kell tudni errol, en marciusban vettem arra, mikor egyedul vagyok Maltan eppen. van kerdes utana akkor irj, probalok valaszolni.
Otthonra szeretnénk konzolt, heti 2-3 alkalom lenne, FIFA meg a lányoknak valami cuki játék, melyik a legjobb most ár/érték arányban? Főleg, hogy nem nagyon lesz kihasználva - reméljük 😃
#JC6
több mint 4 éve
Sziasztok,mennyire számít a fifa?
#JC6
gyerek miatt a switch-et mondanám, de a fifa azon pont szánalmas
több mint 4 éve
Sziasztok,Otthonra szeretnénk konzolt, heti 2-3 alkalom lenne, FIFA meg a lányoknak valami cuki játék, melyik a legjobb most ár/érték arányban? Főleg, hogy nem nagyon lesz kihasználva - reméljük 😃