PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 6 éve
Két hétig teljesen ingyenes volt, egészen máigévekig mindig letoltam 30+ évet hansa rostockkal,de 2020ra már nem tudtam rávenni magam h megvegyemBizony, én is keményen tolom az Evertonnal 😊www.fmscout.com/a-football-manager-1888-april-fools-throwback.html?utm_source=izooto&utm_medium=push_notifications&utm_campaign=FM%201888&utm_content=&utm_term=nemtudom megunni az fm-et,pláne a most 😀
ulpianus
Kenny
csebi
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
évekig mindig letoltam 30+ évet hansa rostockkal,de 2020ra már nem tudtam rávenni magam h megvegyemBizony, én is keményen tolom az Evertonnal 😊www.fmscout.com/a-football-manager-1888-april-fools-throwback.html?utm_source=izooto&utm_medium=push_notifications&utm_campaign=FM%201888&utm_content=&utm_term=nemtudom megunni az fm-et,pláne a most 😀
ulpianus
Kenny
csebi
több mint 6 éve
Bizony, én is keményen tolom az Evertonnal 😊www.fmscout.com/a-football-manager-1888-april-fools-throwback.html?utm_source=izooto&utm_medium=push_notifications&utm_campaign=FM%201888&utm_content=&utm_term=nemtudom megunni az fm-et,pláne a most 😀
ulpianus
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
www.fmscout.com/a-football-manager-1888-april-fools-throwback.html?utm_source=izooto&utm_medium=push_notifications&utm_campaign=FM%201888&utm_content=&utm_term=nemtudom megunni az fm-et,pláne a most 😀
ulpianus
több mint 6 éve
Megjott a Death Stranding.Holnap delutan elott nem lesz idom kiprobalni, de kivancsi leszek. Remelem, nem halok bele az unalomba, azt olvastam, eleg keves benne az akcio.
több mint 6 éve
www.fmscout.com/a-football-manager-1888-april-fools-throwback.html?utm_source=izooto&utm_medium=push_notifications&utm_campaign=FM%201888&utm_content=&utm_term=

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
www.humblebundle.com/conquer-covid19-bundle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=y1djB29Ndz8
több mint 6 éve
RE3 Remake berendelve. Legyen már péntek!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=xuYpFCavVeQ
több mint 6 éve
10k+ nekemHah, a jó öreg Diablo 2 + LoD.mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
de amúgy igen a POE dícsérendő
Negritis
Most már játszható, a loot nem rossz, nerfeltek az on-death mechanikán. Ja, és javítottam a grafikai motoron is, végre újra játszható 😊
Gyurma Pappa
Hány órám volt benne...
warr_b
mondjuk én most elővettem megint d3atis
POE nem tudott megfogni amikor sok éve próbálkoztam vele
több mint 6 éve
én majd a kövi ligát tolom inkább 😀Én megfogadtam, hogy csak 4.0-ban játszok megint... 4 ligával ezelőtt 😀
Negritis

több mint 6 éve
Hah, a jó öreg Diablo 2 + LoD.mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
Negritis
Most már játszható, a loot nem rossz, nerfeltek az on-death mechanikán. Ja, és javítottam a grafikai motoron is, végre újra játszható 😊
Gyurma Pappa
Hány órám volt benne...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
én majd a kövi ligát tolom inkább 😀mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
Negritis
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miattÉn is állandóan meghaltam (egy ideje csak SC-t játszom, játszon HC-t, akinek ez a munkája... pedig 4000+ órám van Diablo 2-3-ban összesen HC-ban.
Negritis

több mint 6 éve
A GGG újra megmutatta, hogy miért is annyira népszerű a Path Of Exile és hogy miért is sikeresek egy játékkal is.mapping-ig nem jutottam el a delirium mechanika miatt
Távolabbról indítva a kérdést, online játékoknál szerintem nagyon fontos, hogy folyamatos legyen a patch. Egy LOL-ban ahol állandó a nerf/buff, egy WoW-ban, ahol a kód mérete miatt, mindig elromlik valami, mi teljesen máshol van, mint a patch, vagy egy HS, ahol minden kieg után nerfelni kell valamit,mert kurvára nem képes megtanulni tesztelni a Blizzard"hogy megmaradjon a játékélmény".
A POE egészen más tészta. 3 havonta új liga, új kontent, új mechanikák. És van, hogy ez a mechanika nagyon király lesz (Metamorph) és van hogy borzasztó (a mostani, Delirium). És amikor látja, a fejlesztő, hogy mi történik, akkor nem kezd el másról beszélni, még ha igaza is lenne (Atlas fejlesztések, crafting átalakítása, mind nagyon feldobták a játékot, egyszerűbbé tettek dolgokat illetve unalmassá váló mechanikákat lecseréltek), hanem beleáll, és átdolgozza az egész új mechanikát, és megoldja, hogy a játékosok ELÉGEDETTEK legyenek.
Bármikor adom inkább nekik a pénzem 3 havonta egy skin packért, mint hogy AAA-s címeket vegyek teljes áron 😊
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
A GGG újra megmutatta, hogy miért is annyira népszerű a Path Of Exile és hogy miért is sikeresek egy játékkal is. Távolabbról indítva a kérdést, online játékoknál szerintem nagyon fontos, hogy folyamatos legyen a patch. Egy LOL-ban ahol állandó a nerf/buff, egy WoW-ban, ahol a kód mérete miatt, mindig elromlik valami, mi teljesen máshol van, mint a patch, vagy egy HS, ahol minden kieg után nerfelni kell valamit,
A POE egészen más tészta. 3 havonta új liga, új kontent, új mechanikák. És van, hogy ez a mechanika nagyon király lesz (Metamorph) és van hogy borzasztó (a mostani, Delirium). És amikor látja, a fejlesztő, hogy mi történik, akkor nem kezd el másról beszélni, még ha igaza is lenne (Atlas fejlesztések, crafting átalakítása, mind nagyon feldobták a játékot, egyszerűbbé tettek dolgokat illetve unalmassá váló mechanikákat lecseréltek), hanem beleáll, és átdolgozza az egész új mechanikát, és megoldja, hogy a játékosok ELÉGEDETTEK legyenek.
Bármikor adom inkább nekik a pénzem 3 havonta egy skin packért, mint hogy AAA-s címeket vegyek teljes áron 😊

több mint 6 éve
Használt Ps4 fát 500 GB és slim között esztétikai különbségen kívül van más is ami fontos ?www.digitaltrends.com/gaming/ps4-vs-ps4-slim/
ozibozi
több mint 6 éve
Használt Ps4 fát 500 GB és slim között esztétikai különbségen kívül van más is ami fontos ?
több mint 6 éve
ha már jön a bannerlord, mókázok és ebbe futottam bele 😀www.reddit.com/r/mountandblade/comments/fr8nzh/incriminate_my_prisoner/
nier automata rajongóknak
youtu.be/EL-kVmzo8KE
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=WMjxzs41ahk
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=ubRf4zyEvG4tele van jobbnál jobb dolgokkal <3 Nintendo <3
oh, im hyped af
Negritis

több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=ubRf4zyEvG4oh, im hyped af
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=5q67_4yxv9I&feature=emb_title