PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 15 éve
miller108 Philadelphia Eagles 403 — Eagles fan
Fifa 11 mikorra várható? KöszönömJC6
Hivatalos megjelenés október 1., wirágboltban szerintem 1 héttel előtte.Hungarian Bill
amerikai megjelenés okt.28., szal 27-28 körül vszeg belehet szerezni

child please!
több mint 15 éve
Hollywood San Francisco 49ers 172
Akit esetleg érdekel, van egy Madden NFL09 PS3-ra eladó.
több mint 15 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 712
Fifa 11 mikorra várható? KöszönömJC6
Hivatalos megjelenés október 1., wirágboltban szerintem 1 héttel előtte.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Fifa 11 mikorra várható? Köszönöm
több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 671 — Tyrone Creek
NCAA Football 11 - PS2-n tudom csak játszani sajnos, viszont még így is hatalmas élmény. A grafika hozza a ps2-től elvárható szintet, viszont a játék fizikája nekem nagyon bejön. Remek játék, csak sajnos a játékosneveket valamiért nem sikerült megszerezni.
több mint 15 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 712
Szintén Madden 11, xbox:

hogy tudok hidegben játszani, anélkül, hogy havazna? A Madden Momentsben vannak olyan meccsek (NE@DEN, DAL@KC), melyeken előfordul ez, és látszódik a játékosok lehellete, fel is vannak öltözve, meg minden, közben meg nem esik hó. Be lehet ezt valahol állítani, vagy marad a Live weather, ami meg hol jó, hol nem...?
több mint 15 éve
Beher Indianapolis Colts 38
Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...Beher
Lehet azért nem sikerült még a fair catch mert nem vagy éppen az elkapó játékosra váltva..... nekem is beletelt 1- meccsbe mire rájottem hogy miért nem jelzi mikor megnyomom az y-t. nyomd meg a B(piros) és akkor az Y-t .Big L
vagy már túl közel van a labda amikor nyomod és azért nem engedisuperbrutal88
Köszönöm a segítségeket, délután ki is próbálom.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...Beher
Lehet azért nem sikerült még a fair catch mert nem vagy éppen az elkapó játékosra váltva..... nekem is beletelt 1- meccsbe mire rájottem hogy miért nem jelzi mikor megnyomom az y-t. nyomd meg a B(piros) és akkor az Y-t .Big L
vagy már túl közel van a labda amikor nyomod és azért nem engedi
több mint 15 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Lehet azért nem sikerült még a fair catch mert nem vagy éppen az elkapó játékosra váltva..... nekem is beletelt 1- meccsbe mire rájottem hogy miért nem jelzi mikor megnyomom az y-t. nyomd meg a B(piros) és akkor az Y-t .

több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Fair catch - yegozo
A becsúszás pedig az "X" de csak épphogy meg kell nyomni. Nekem aszem így sikerült.

több mint 15 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
Fair catch - y
több mint 15 éve
csillag13 Chicago Bears 26
Nézd meg a kézikönyvben. 😀
több mint 15 éve
Beher Indianapolis Colts 38
Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a PES demó elképesztő iszonyat húhdek*rva jó!!!

most jön a Fifa teszt!!M_ViCk
nem tagadom naon sokat fejlődött a Fifa és sokkal de sokkal jobb mint a tavalyi de nállam idén is a PES viszi a prímet...!!!M_ViCk
PES-t nem töltöttem még le, de a Fifa az pirít nagyon
realisztikusabb lett sokkal mint tavaly, simán megy rá az előrendelés
PES-re nem hiszem , Fifa párti vagyok, tavalyi is sokkal jobban bejöttHabi
ez a Fifa télleg naon jó de nekem még mindig sokkal árkádabb mint a PES ami igazi szimulátor....
Én PES párti vagyok mióta világ a világ 😀 de sose vetettem meg a Fifát 😀
több mint 15 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
fúúújjj de várom 😀Habi

nem tagadom naon sokat fejlődött a Fifa és sokkal de sokkal jobb mint a tavalyi de nállam idén is a PES viszi a prímet...!!!M_ViCk
PES-t nem töltöttem még le, de a Fifa az pirít nagyon
realisztikusabb lett sokkal mint tavaly, simán megy rá az előrendelés
PES-re nem hiszem , Fifa párti vagyok, tavalyi is sokkal jobban bejött

JT Daniels fan
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
DOTA-t játszik valaki?Joci
http://www.youtube.com/watch?v=0OzWIFX8M-Y 😛
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Srácok!
Ferrari Virtual Academy-ben ,hogy tudom beállítani ,hogy előre-hátra-jobbra-balra legyen azírányítás és nem a-z-jobbra-balra??

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
holnap FIFA és PES demo :cool:Little Jarry
fúúújjj de várom 😀Habi

nem tagadom naon sokat fejlődött a Fifa és sokkal de sokkal jobb mint a tavalyi de nállam idén is a PES viszi a prímet...!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
fúúújjj de várom 😀Habi

most jön a Fifa teszt!!
több mint 15 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
fúúújjj de várom 😀

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
holnap FIFA és PES demo :cool:
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
DOTA-t játszik valaki?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Madden 11 - Xbox360 párosítás. Franchise módban, ha IR-re teszek egy játékost, az activak között nem üresedik meg a helye, nem tudok a freeagent-ről pótlást venni. Nálatok nem jelentkezett ilyen dolog? Az eddigiekben nem tapasztaltam ilyet.
Kérek segítséget, ha tudtok valami megoldást! Kösziegozo
Én se toksuperbrutal88
Jól elcseszték 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Madden 11 - Xbox360 párosítás. Franchise módban, ha IR-re teszek egy játékost, az activak között nem üresedik meg a helye, nem tudok a freeagent-ről pótlást venni. Nálatok nem jelentkezett ilyen dolog? Az eddigiekben nem tapasztaltam ilyet.
Kérek segítséget, ha tudtok valami megoldást! Kösziegozo
Én se tok
több mint 15 éve
Kérek segítséget, ha tudtok valami megoldást! Köszi