Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Ebbű baj lesz more, belènkavatkoznak:telex.hu/kulfold/2022/12/12/a-demokraciat-erosito-kozep-europai-programokat-indit-az-egyesult-allamok-usaid
több mint 3 éve
És a forint vajon meddig erősödik vissza? 410? 😀Nem is kell annyit hazudni:Szóval feladták a vétót az ukrán hitellel és a minimumadóval kapcsolatban és bent ragadt 6,3 milliárd euró.Szerintem nekik már elég ha a történet "harcban állunk" része igaz, a győzelmet meg majd behazudják.
Ismét győztünk Brüsszel ellen.
cartman023
andree
Eus pénz jön? Igen - győzelem
Társasági adó emelkedett 15%-ra? Nem- győzelem
Ukrán hitel - e nélkül nincs eus pénz (gonosz Brüsszel miatt) - győzelem (kommunikációs).
cartman023
több mint 3 éve
Nem is kell annyit hazudni:Szóval feladták a vétót az ukrán hitellel és a minimumadóval kapcsolatban és bent ragadt 6,3 milliárd euró.Szerintem nekik már elég ha a történet "harcban állunk" része igaz, a győzelmet meg majd behazudják.
cartman023
andree
Eus pénz jön? Igen - győzelem
Társasági adó emelkedett 15%-ra? Nem- győzelem
Ukrán hitel - e nélkül nincs eus pénz (gonosz Brüsszel miatt) - győzelem (kommunikációs).
több mint 3 éve
Szóval feladták a vétót az ukrán hitellel és a minimumadóval kapcsolatban és bent ragadt 6,3 milliárd euró.Szerintem nekik már elég ha a történet "harcban állunk" része igaz, a győzelmet meg majd behazudják.
cartman023
több mint 3 éve
Szóval feladták a vétót az ukrán hitellel és a minimumadóval kapcsolatban és bent ragadt 6,3 milliárd euró. Ismét győztünk Brüsszel ellen.
több mint 3 éve
Még csak a 🐴 egy bizonyos része van meg. Bár tuti van olyan politikus aki abból is ki tudna hozni valamitwww.portfolio.hu/bank/20221212/kivegezheti-a-kormany-a-csaladtamogatasokat-mi-lesz-itt-januartol-584808Lehetne, de kinek?!
ezzel együtt amúgy az emberek lassan elkezdik szarul érezni magukat, kiváncsi leszek meg lehet-e lovagolni
Negritis, a vajda
Gyurcsánynak?
Neki nem.
Van más zsoké is?
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/bank/20221212/kivegezheti-a-kormany-a-csaladtamogatasokat-mi-lesz-itt-januartol-584808Lehetne, de kinek?!
ezzel együtt amúgy az emberek lassan elkezdik szarul érezni magukat, kiváncsi leszek meg lehet-e lovagolni
Negritis, a vajda
Gyurcsánynak?
Neki nem.
Van más zsoké is?
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/bank/20221212/kivegezheti-a-kormany-a-csaladtamogatasokat-mi-lesz-itt-januartol-584808Kinek? Ennek a balfasz ellenzéknek? Nem túl hihető...
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
“Egy munkacsoportot is felállítanának azzal a céllal, hogy megvizsgálja az egyszerűsítési és konszolidációs lehetőségeket…”www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20221212/eldolni-latszik-szamos-adokedvezmeny-sorsa-komoly-atalakulas-johet-magyarorszagon-1131925Forrás?nem csakwww.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
Amadeus von Dollárbaloldal
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Szja módosítás jön. Ugrik a házaskedvezmény és a 25 alatti mentesség.
Gyurma Pappa
Soper törvénye (alkalmazott Murphologia): az a bürokratikus szervezet, melyet azért hoztak létre, hogy növelje a hatékonyságot, egyhamar hozzáhasonul elődjéhez.
Soper törvényének Morris-féle folyománya: Minél kevesebb eredményt tud egy bürokratikus szervezet felmutatni, annál hosszabbak a helyzetjelentései.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/bank/20221212/kivegezheti-a-kormany-a-csaladtamogatasokat-mi-lesz-itt-januartol-584808ezzel együtt amúgy az emberek lassan elkezdik szarul érezni magukat, kiváncsi leszek meg lehet-e lovagolni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dollár média 😀
több mint 3 éve
www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20221212/eldolni-latszik-szamos-adokedvezmeny-sorsa-komoly-atalakulas-johet-magyarorszagon-1131925Forrás?nem csakwww.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Tankolni kellett, bementem az Ömv kútra, de semmilyen benya nem volt, se 95-ös, se 100-as, csak gázolaj 😫🙁Mehettem át a drágább Mol kútra, ott volt minden, de a hat kútoszlop mindegyikénél 3-4 autó állt sorba...

több mint 3 éve
Forrás?nem csakwww.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
nem csakwww.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 580
adóemelések kormánya 😔mi a hir?
please hilfe
több mint 3 éve
Pedig hogy nevettünk amikor a Szomszédokban Taki bácsi meg Alma megtalálták Lenke néni beraktározott kristálycukorkészletét az ágyneműtartóban... a történelem tényleg egy spirál 😀 😕Eurofamilykben amúgy kb mindig van, viszont egyszerre egy ember csak egy kilót vehet.Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.
warr_b
Egy hete nyílt nálunk az út túloldalán egy Aldi, tegnap befáradtam megnézni, mégis milyen lett - meglepetés: pont úgy néz ki mint egy Aldi! - és nem volt se cukor, se liszt kint. Cserébe vettem frankfurti virslit egy kisebb vagyonért. 😀
Kinek mit intézett a kormánya.
Mikey
warr_b
több mint 3 éve
Eurofamilykben amúgy kb mindig van, viszont egyszerre egy ember csak egy kilót vehet.Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.
warr_b
Egy hete nyílt nálunk az út túloldalán egy Aldi, tegnap befáradtam megnézni, mégis milyen lett - meglepetés: pont úgy néz ki mint egy Aldi! - és nem volt se cukor, se liszt kint. Cserébe vettem frankfurti virslit egy kisebb vagyonért. 😀
Mikey

több mint 3 éve
Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.
warr_b
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
adóemelések kormánya 😔
több mint 3 éve
most má tudom hogy kik a cringebaitesek 😀www.youtube.com/watch?v=xYUVHhY0YYY
a beszélgetés érdekes
több mint 3 éve
És a legtöbb ember ezen röhög és elfogadja, bele se gondol, hogy ez mekkora gáz, sőt!Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
m.hvg.hu/itthon/20221212_Orban_most_sem_valaszolt_a_kritikus_kerdesekre_Ember_most_jovok_ki_a_templombol
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
Igazi zsivány, faszagyerek, van vér a pucájában, hogy megmutatta neki, stb., tényleg mint egy TSZ-elnök...
Hofi ha élne most is folyamatosan telt házzal menne, lenne elég anyag a műsorhoz, nagyon változtatnia se kellene a szövegen, berendezésen.
több mint 3 éve
Nekem inkább a korrupciós méme hozta ki a szekundert. Persze ez is erős versenyző😀Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
m.hvg.hu/itthon/20221212_Orban_most_sem_valaszolt_a_kritikus_kerdesekre_Ember_most_jovok_ki_a_templombol
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
miért, amit pár éve tolt, az nem volt nettó szekunder szégyen?Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.Ember, most irok a forumra.?
csebi
Ja megvan
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
azonnali kérdéseknél valaki kérdezett tőle valamit (csak egyet lehet), visszaböfögte, hogy nem érti teljesen. kérdező megismételte a kérdést, mire az volt a válasz, hogy ez már a második kérdés, úgyhogy nem válaszol rá.