Politika

69 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 873 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebbű baj lesz more, belènkavatkoznak:

telex.hu/kulfold/2022/12/12/a-demokraciat-erosito-kozep-europai-programokat-indit-az-egyesult-allamok-usaid
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 835
Szóval feladták a vétót az ukrán hitellel és a minimumadóval kapcsolatban és bent ragadt 6,3 milliárd euró.
Ismét győztünk Brüsszel ellen.
cartman023
Szerintem nekik már elég ha a történet "harcban állunk" része igaz, a győzelmet meg majd behazudják.
andree
Nem is kell annyit hazudni:

Eus pénz jön? Igen - győzelem
Társasági adó emelkedett 15%-ra? Nem- győzelem
Ukrán hitel - e nélkül nincs eus pénz (gonosz Brüsszel miatt) - győzelem (kommunikációs).
cartman023
És a forint vajon meddig erősödik vissza? 410? 😀
több mint 3 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 008
Szóval feladták a vétót az ukrán hitellel és a minimumadóval kapcsolatban és bent ragadt 6,3 milliárd euró.
cartman023
Szerintem nekik már elég ha a történet "harcban állunk" része igaz, a győzelmet meg majd behazudják.
andree
Nem is kell annyit hazudni:

Eus pénz jön? Igen - győzelem
Társasági adó emelkedett 15%-ra? Nem- győzelem
Ukrán hitel - e nélkül nincs eus pénz (gonosz Brüsszel miatt) - győzelem (kommunikációs).
több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 795
cartman023
több mint 3 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 008
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.portfolio.hu/bank/20221212/kivegezheti-a-kormany-a-csaladtamogatasokat-mi-lesz-itt-januartol-584808

ezzel együtt amúgy az emberek lassan elkezdik szarul érezni magukat, kiváncsi leszek meg lehet-e lovagolni
Negritis, a vajda
Lehetne, de kinek?!
Gyurcsánynak?
Neki nem.
Van más zsoké is?
Őszentsége Sobri Jóska
Még csak a 🐴 egy bizonyos része van meg. Bár tuti van olyan politikus aki abból is ki tudna hozni valamit

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 791 — #NoStress
 www.portfolio.hu/bank/20221212/kivegezheti-a-kormany-a-csaladtamogatasokat-mi-lesz-itt-januartol-584808

ezzel együtt amúgy az emberek lassan elkezdik szarul érezni magukat, kiváncsi leszek meg lehet-e lovagolni
Negritis, a vajda
Lehetne, de kinek?!
Gyurcsánynak?
Neki nem.
Van más zsoké is?

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Negritis, a vajda
Kinek? Ennek a balfasz ellenzéknek? Nem túl hihető...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 462
adóemelések kormánya 😔
Amadeus von Dollárbaloldal
mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
 www.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620
Negritis, a vajda
nem csak

Szja módosítás jön. Ugrik a házaskedvezmény és a 25 alatti mentesség.
Forrás?
Gyurma Pappa
 www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20221212/eldolni-latszik-szamos-adokedvezmeny-sorsa-komoly-atalakulas-johet-magyarorszagon-1131925
“Egy munkacsoportot is felállítanának azzal a céllal, hogy megvizsgálja az egyszerűsítési és konszolidációs lehetőségeket…”

Soper törvénye (alkalmazott Murphologia): az a bürokratikus szervezet, melyet azért hoztak létre, hogy növelje a hatékonyságot, egyhamar hozzáhasonul elődjéhez.

Soper törvényének Morris-féle folyománya: Minél kevesebb eredményt tud egy bürokratikus szervezet felmutatni, annál hosszabbak a helyzetjelentései.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 978 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dollár média 😀

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 691
adóemelések kormánya 😔
mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
 www.portfolio.hu/gazdasag/20221212/a-legrosszabbkor-jott-az-uj-adoemeles-magyarorszagon-584620
Negritis, a vajda
nem csak

Forrás?
Gyurma Pappa
 www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20221212/eldolni-latszik-szamos-adokedvezmeny-sorsa-komoly-atalakulas-johet-magyarorszagon-1131925
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tankolni kellett, bementem az Ömv kútra, de semmilyen benya nem volt, se 95-ös, se 100-as, csak gázolaj 😫🙁
Mehettem át a drágább Mol kútra, ott volt minden, de a hat kútoszlop mindegyikénél 3-4 autó állt sorba...

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 793 — zászló zászló szív
adóemelések kormánya 😔
mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
nem csak

Forrás?

több mint 3 éve
adóemelések kormánya 😔
mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
nem csak

több mint 3 éve
adóemelések kormánya 😔
mi a hir?
please hilfe
YoungZeeZee

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 580
adóemelések kormánya 😔
mi a hir?
please hilfe
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 835
Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄
warr_b
Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.

Egy hete nyílt nálunk az út túloldalán egy Aldi, tegnap befáradtam megnézni, mégis milyen lett - meglepetés: pont úgy néz ki mint egy Aldi! - és nem volt se cukor, se liszt kint. Cserébe vettem frankfurti virslit egy kisebb vagyonért. 😀

Kinek mit intézett a kormánya.
Mikey
Eurofamilykben amúgy kb mindig van, viszont egyszerre egy ember csak egy kilót vehet.
warr_b
Pedig hogy nevettünk amikor a Szomszédokban Taki bácsi meg Alma megtalálták Lenke néni beraktározott kristálycukorkészletét az ágyneműtartóban... a történelem tényleg egy spirál 😀 😕
több mint 3 éve
Volt a Tecsóban egy halom kristálycukor, kihasználtuk a maximálisan vásárolható két kilót 😄
warr_b
Kb. két hónapja nem tudunk kristálycukrot venni se (Inter)sparban, se Lidlben, se Aldiban, csak kockacukrot.

Egy hete nyílt nálunk az út túloldalán egy Aldi, tegnap befáradtam megnézni, mégis milyen lett - meglepetés: pont úgy néz ki mint egy Aldi! - és nem volt se cukor, se liszt kint. Cserébe vettem frankfurti virslit egy kisebb vagyonért. 😀

Mikey
Eurofamilykben amúgy kb mindig van, viszont egyszerre egy ember csak egy kilót vehet.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 550
warr_b

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
adóemelések kormánya 😔
több mint 3 éve
most má tudom hogy kik a cringebaitesek 😀

www.youtube.com/watch?v=xYUVHhY0YYY

a beszélgetés érdekes

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 218
Ember, most irok a forumra.
csebi
?

Ja megvan
 m.hvg.hu/itthon/20221212_Orban_most_sem_valaszolt_a_kritikus_kerdesekre_Ember_most_jovok_ki_a_templombol
r.baggio
Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.
Zsellértelkes Vrij
És a legtöbb ember ezen röhög és elfogadja, bele se gondol, hogy ez mekkora gáz, sőt!
Igazi zsivány, faszagyerek, van vér a pucájában, hogy megmutatta neki, stb., tényleg mint egy TSZ-elnök...

Hofi ha élne most is folyamatosan telt házzal menne, lenne elég anyag a műsorhoz, nagyon változtatnia se kellene a szövegen, berendezésen.
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 638
csebi
?

Ja megvan
 m.hvg.hu/itthon/20221212_Orban_most_sem_valaszolt_a_kritikus_kerdesekre_Ember_most_jovok_ki_a_templombol
r.baggio
Aztakurvaeget. Ez egy legendas interju. Nekem volt kurva kellemetlen vegignezni. Magyarorszag miniszterelnoke 2022. Magyarorszag 2022: elnezest, Miniszterelnok ur, lehet egy kerdesem? Nem.
Zsellértelkes Vrij
Nekem inkább a korrupciós méme hozta ki a szekundert. Persze ez is erős versenyző😀

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 590 — Cowboys fan
csebi
?

Ja megvan
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
miért, amit pár éve tolt, az nem volt nettó szekunder szégyen?
azonnali kérdéseknél valaki kérdezett tőle valamit (csak egyet lehet), visszaböfögte, hogy nem érti teljesen. kérdező megismételte a kérdést, mire az volt a válasz, hogy ez már a második kérdés, úgyhogy nem válaszol rá.