Politika

65 feliratkozó

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A Redskins Rule szerint ma Romney győz:  en.wikipedia.org/wiki/Redskins_RuleDzsokijuing
Smivan ha csak fehérekre érvényes, feketikre nem.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 518 — Saturday Night Lights
A Redskins Rule szerint ma Romney győz:  en.wikipedia.org/wiki/Redskins_Rule

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Zseniális. Itthon kötelezővé tenném:  mandiner.hu/cikk/20121106_elbontatta_a_kampanyban_epitett_utat_a_vesztes_politikus

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Magyar Bálintnak köszönjük utólag is ezt a Q épület elé ledobott bazi nagy rozsdakockát. Valóban nem tudta volna hasznosabban elkölteni ezt a 20 millió forintot az egyetem...
Természetesen az épület belsejében lévő értelmezhetetlen szökőkút is igen megérte hasonló összegért.Schleck
És külön köszönd meg Bajnai Gordon egykori fejlesztési kormánybiztosnak, aki az EU-pénzekből erre is kiutalta a megfelelő összeget a sok-sok díszburkolat és hasonló szökőkút mellé.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Magyar Bálintnak köszönjük utólag is ezt a Q épület elé ledobott bazi nagy rozsdakockát. Valóban nem tudta volna hasznosabban elkölteni ezt a 20 millió forintot az egyetem...
Természetesen az épület belsejében lévő értelmezhetetlen szökőkút is igen megérte hasonló összegért.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 128 — #NoStress
Na de jobb lenne ugyanez lassan? Minek elhúzni?Sobri Jóska
Még ezek is kiagyalhatnak kevésbé nagy baromságokat, ha több idejük van rá.Kori
Volt 8 évük felkészülni. Az nem több idő?

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Na de jobb lenne ugyanez lassan? Minek elhúzni?Sobri Jóska
Még ezek is kiagyalhatnak kevésbé nagy baromságokat, ha több idejük van rá.

több mint 13 éve
 hvg.hu/itthon/20121105_oktatas_allamositas_EMMI_eloterjesztes_ko

jó, hogy beindít valamit, amire nincs pénze. Amadeus91
Nálam kiveri a biztosítékot ez a "mindent megváltoztatunk" ökörség. Persze ráférne egy normális, egyeztetést követő racionalizálás/újragondolás minden állami szektorra, de az "azért változtatunk, mert azt mondtuk változtatni fogunk" elv mentén működő, amúgy szinte minden józanságot, ésszerűséget nélkülöző szétbarmolósdi minden, csak nem az amire szükség volna.

Csinálhatták volna ezeket is jól, vagy legalább átgondoltan, de nem. Viktor felkelt, felskiccelte egy fecnire mivel mi a tök legyen oszt jó napot, menni kellett megnézni a meccset. Azért a végére még odaírta, hogy "de gyorsan ám".Kori
Na de jobb lenne ugyanez lassan? Minek elhúzni?

több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169

jó, hogy beindít valamit, amire nincs pénze. Amadeus91
Nálam kiveri a biztosítékot ez a "mindent megváltoztatunk" ökörség. Persze ráférne egy normális, egyeztetést követő racionalizálás/újragondolás minden állami szektorra, de az "azért változtatunk, mert azt mondtuk változtatni fogunk" elv mentén működő, amúgy szinte minden józanságot, ésszerűséget nélkülöző szétbarmolósdi minden, csak nem az amire szükség volna.

Csinálhatták volna ezeket is jól, vagy legalább átgondoltan, de nem. Viktor felkelt, felskiccelte egy fecnire mivel mi a tök legyen oszt jó napot, menni kellett megnézni a meccset. Azért a végére még odaírta, hogy "de gyorsan ám".

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 518 — Chiefs GM
Csókolom!
Csak érdeklődni szeretnék, hogy ez a politika topik még?JC6
Miért ha a szó eredeti értelmét nézzük a BKV igenis a politika Polisz része, úgyhogy simán belefér szvsz 😉, pláne ahogy itthon kezelve van a kérdés dande
A BKV konkrétan pártfinanszírozási kérdés idehaza. 😊

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csókolom!
Miért ha a szó eredeti értelmét nézzük a BKV igenis a politika Polisz része, úgyhogy simán belefér szvsz 😉, pláne ahogy itthon kezelve van a kérdés
több mint 13 éve

jó, hogy beindít valamit, amire nincs pénze.
több mint 13 éve
Csókolom!
Olvasd el a topik címét azt rájössz 😉empty taxi
Jó jó. Csak mert az utolsó pár hsz közel sem erről szólt...JC6
Hasutasok
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Csókolom!
Jó jó. Csak mert az utolsó pár hsz közel sem erről szólt...JC6
állami vállalatok a közlekedési cégek szvsz ez nem off

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csókolom!
Jó jó. Csak mert az utolsó pár hsz közel sem erről szólt...
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Csókolom!
Olvasd el a topik címét azt rájössz 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csókolom!
Csak érdeklődni szeretnék, hogy ez a politika topik még?
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Fel tudom, evidens, de elötte igazold magad hiteltérdemlően, ellátva dokumentummal, mely szerint van jogosultságod megtekinteni. (Karszalag nem számít, bolhapiacon veszek 500 forintért bármikor. Arcképes igazolvány + pecsétes névre szóló felhatalmazás minimum.)Sobri Jóska
Szvsz ha én lennék a főnök, nálam alap lenne, hogy adjanak ilyen igazolványt az ellenőröknek + le is szállíthassák a delikvenst.
A felszólításodat figyelmen kívül hagyva tovább utazik. Jó esetben tudomást sem véve az ellenőrről. Mit teszel?apeszos
Jelen körülmények között sajnos ezzel nem lehet csinálni semmit...

De ezzel most én be is fejeztem 😊Asbee
Igen. De nincs ilyen dokumentumuk.

A hogyanra meg a kiemelt rész elfogadható válasz.Sobri Jóska
Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet hogy Pesten így van, de Pécsett más a helyzet. Az ellenőröknek is arcképes igazolványuk van, nincs is karszalagjuk. Közterület felügyelő kíséri őket, hetente egyszer rendőrségi ellenőrzéssel egybekötve. apeszos
Elhiszem. Sosem tömegközlekedtem Pécsett.
De BKV sincs ott, és alapvetően a BKV-ről indult a polémia, nem globálisan.Sobri Jóska
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy meg lehet oldani.. Csak akarni kellene.
több mint 13 éve
Fel tudom, evidens, de elötte igazold magad hiteltérdemlően, ellátva dokumentummal, mely szerint van jogosultságod megtekinteni. (Karszalag nem számít, bolhapiacon veszek 500 forintért bármikor. Arcképes igazolvány + pecsétes névre szóló felhatalmazás minimum.)Sobri Jóska
Szvsz ha én lennék a főnök, nálam alap lenne, hogy adjanak ilyen igazolványt az ellenőröknek + le is szállíthassák a delikvenst.
A felszólításodat figyelmen kívül hagyva tovább utazik. Jó esetben tudomást sem véve az ellenőrről. Mit teszel?apeszos

Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet hogy Pesten így van, de Pécsett más a helyzet. Az ellenőröknek is arcképes igazolványuk van, nincs is karszalagjuk. Közterület felügyelő kíséri őket, hetente egyszer rendőrségi ellenőrzéssel egybekötve. apeszos
Elhiszem. Sosem tömegközlekedtem Pécsett.
De BKV sincs ott, és alapvetően a BKV-ről indult a polémia, nem globálisan.

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 326 — zászló zászló szív
És működik is a rendszer. Rálátásom van a számokra, és tényleg hatékony.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet hogy Pesten így van, de Pécsett más a helyzet. Az ellenőröknek is arcképes igazolványuk van, nincs is karszalagjuk. Közterület felügyelő kíséri őket, hetente egyszer rendőrségi ellenőrzéssel egybekötve.
több mint 13 éve

A hogyanra meg a kiemelt rész elfogadható válasz.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

De ezzel most én be is fejeztem 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Mindkettőt azonnal ledobnám a járműről, aztán pofázhatna...Asbee
De hogyan?
'Oly szívesen olvasnék valami konkrétumot már, de tényleg.Sobri Jóska
Fel tudod mutatni az érvényes jegyed, bérleted? Fel. Maradhatsz. Nem tudod felmutatni? Távozhatsz...Nem kell itt nagy dolgokra gondolni 😊Asbee
Fel tudom, evidens, de elötte igazold magad hiteltérdemlően, ellátva dokumentummal, mely szerint van jogosultságod megtekinteni. (Karszalag nem számít, bolhapiacon veszek 500 forintért bármikor. Arcképes igazolvány + pecsétes névre szóló felhatalmazás minimum.)