Politika
65 feliratkozó
10 hónapja
valid?Most beszélgett Bolgár György Magyar Péterrel. (Klubrádió)
— 6th Sense (@irishman787878) May 19, 2025
MP azzal búcsúzott, hogy kiszivárgott egy NER-es 5000 fős közvéleménykutatás eredménye.
Tisza: 52%, Fidesz:34%.
"Nyilvánosságra hozhatnák, ha már ennyi pénzt költöttek rá..." pic.twitter.com/tHWKky8KJ4
10 hónapja
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 hónapja
ne már, a Kossuth téren simán elférnek kétmillióan isEz azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Az én lakásom is faltól-falig ér, ne bántsd már szegény Tónit.Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
10 hónapja
Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
te nem voksolnád?Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
Zsellér van de Vrij
🤦
peach
Amadeus az áttelelt poloska
10 hónapja
te nem voksolnád?Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
Zsellér van de Vrij
🤦
peach
10 hónapja
Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
Zsellér van de Vrij
🤦
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 hónapja
Itt az első harcosSzerk.: közben ki lett dobva az orosz bot
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Amikor még "egyrészt, másrészt" Török Gábor is konstatálja a kapitális baklövéstm.hvg.hu/itthon/20250519_Torok-Gabor-szerint-Magyar-Peter-menete-azert-veszelyes-Orbanekra-mert-fideszes-akcio-is-lehetne-ebx
Btw ov vagy szijjártó gratulált már a győztesnek? Elméletileg fontos a két ország közti jó kapcsolat fenntartása, bárki is irányítja.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
10 hónapja
Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 hónapja
a kép redditen volt, ahol a hasonlóságot említették a putyni Z alól-felül vonal és a H alul-felül vonal közöttNem látszikAmúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?erre gondolsz?
warr_b
Negritis, a vajda
Erre:
Jobb klikk, Open image in new tab
warr_b
10 hónapja
Nem látszikAmúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?erre gondolsz?
warr_b
Negritis, a vajda
Erre:
Jobb klikk, Open image in new tab
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Amúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?erre gondolsz?
warr_b
10 hónapja
Amúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1kq7mv7/kem%C3%A9nyen_kritiz%C3%A1lt%C3%A1k_orb%C3%A1nt_az_erd%C3%A9ly_tv_%C3%A9l%C5%91/
10 hónapja
Az a baromság ezek után talán elfelejtődik,hogy olyan mint a kiábrándult fideszes ,az nem létező ‘jószág’.
Ebbe beletartozik egyébként az is, aki úgy szavaz, hogy most nem szavaz/rájuk/
10 hónapja
az igazi nagy kérdés az lesz, hogy vajon generációs párt-e a Fidesz. Mert amennyiben igen, akkor tényleg vége van.Ez lesz 2026 nagy kérdése, hogy ezekből a fiatalokból, akik most megmozdulni látszanak, hányan mennek el szavazni, mert ez simán billentheti az eredményt valamelyik irányba...Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
NB2
Zsellér van de Vrij
StormST
10 hónapja
Eloregedo de fideszbe beoregedo szerintem nem nagyon letezik.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
NB2
Zsellér van de Vrij