Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 735 — SB 50 Champion @ Grund
Azért így a közgyűlés végére eléggé jól kijött, hogy a fideszesek nem nagyon vannak hozzászokva ahhoz, hogy néha kapnak ellenvéleményt is nyilvánosan, meg hogy nem tudnak az ott ülők azzal mit kezdeni, hogy a kormány döntéseikért is nekik kell a hátukat tartani, ha már a parlamentben nem nagyon lehet felkérdezni az illetékeseket...

Az utolsó pont is szépen mutatta, bedobta a fidesz frakciól Szepesfalvy Anna, hogy a főváros csináljon egy 5 milliárdos keretet, hogy a peremkerületek az elmaradt fejlesztéseikhez kérjenek pénzt, aztán amikor erre válaszban megkapta, hogy csak a 18. kerület befizet pont annyit az államkasszába szolidaritási hozzájárulásként és egyébként a peremkerületek együtt 20 milliárdot, akkor arra az alábbi választ sikerült összerakni: BALOLDAL!!! 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 316

Negritis, a vajda
Anyátok.......remèlem gyorsan vissza rakják, ha kellő erővel lèpnènek fel......az egyik legjobb ès legfontosabb gyógyszer nálunk is szinte csak az hatott anno.....
dande2
Akkor a gyártónak/forgalmazónak az anyukáját.....de persze majd jönn az ellen info stb stb....

index.hu/belfold/2024/12/18/ventolin-asztma-gyogyszer-tamogatas-helyettesito/
dande2
Mikor úsztam, ez a cucc még dopping listán volt. Csak külön szakorvosi igazolással lehetett használni. 😂
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív
 telex.hu/belfold/2024/12/18/orban-viktor-interju-deak-daniel

Minden pillanata arany. Tisztában vagyok vele, hogy mire kell ez, de nem értem ki a célközönség? Mire kell ez az interjú? A magyar fiatal férfiak közel nem annyira "incelek", hogy ilyen szélső jobbos bullshitbingo megfogja őket, a szavazóbázis nagy része meg a szavak 80%-t nem érti

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 392 — Cowboys fan

Negritis, a vajda
Anyátok.......remèlem gyorsan vissza rakják, ha kellő erővel lèpnènek fel......az egyik legjobb ès legfontosabb gyógyszer nálunk is szinte csak az hatott anno.....
dande2
Akkor a gyártónak/forgalmazónak az anyukáját.....de persze majd jönn az ellen info stb stb....

dande2
Majd kiderül. Mondjuk a hozzá való inhalációs tubus is hiánycikk, legalábbis hosszú ideig az volt, szerintem anno 30 masodperc alatt adtuk volna el facebookon, ha nem munkatárs családjának ígérjük oda.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 330 — Vikings fan
Rájöttem miért van Deutsch Tomcsi Brüsszelben, ő fogja bedobni a gyűrűt a Signal de Botrange lávájába!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....

Negritis, a vajda
dande2

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 706 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A gyerekre mostantól ne jöjjön fulladás.
Amadeus the Young
Tudom,hogy kire jöjjön.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 454 — Ajmo Vatreni
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?

nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
Én egyénként azt nem értem ezekkel a lépésekkel kapcsolatban, hogy a Fidesz tényleg úgy gondolja, hogy mondjuk 10 évente kell emelni a bérét a tanároknak/orvosoknak/gyermekvédelmiseknek stb.? Tehát van egy emelés ennek 20-ban, a másiknak 21-ben, a harmadiknak 22-ben és így sorban? Közben meg semmi? Akkor sem ha 20 százalék az infláció? Ez még politikai szempontból is rosszabb, gyengébb mint az évi mondjuk 5 százalék. Arra legalább rá lehet mondani, hogy minden évben emeltünk. De a tanároknak mit mond majd 26-ban? Emeltünk három éve.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....

Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 870 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
Amadeus the Young
Meg eddig se, amúgy se.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 368 — Saturday Night Lights
 hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebx
Beki
Mondjuk ez a román éllovasság az EU-13-ak között gyanús.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebx
Beki
Majd Márton megírja nekik, hogy igazából ezt hogyan is kellene számolni/viszonyítani.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 870 — The Mathematician
Beki
nem tudják milyen jó nekik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 439
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 977 — Kinek mit intézett a kormánya
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀

Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀
StormST
Elv ők kitalálták, hogy annak nevében, akit húztak, gyermekotthonnak adnak ajándékot. (Telexes cikk alapján, amit most olvastam
 telex.hu/belfold/2024/12/18/a-villamos-dilemma-nevu-tarsasjatekot-kapta-vitezytol-karacsony-karacsonyra)

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
több mint 1 éve
Megvan annak is a szépsége, amikor a fideszes mondja azt, hogy úgy támogat egy béremelést a fővárosban, hogy az ne a fejeseknek menjen, miközben ugye az országban kb. a miniszterek és Viktor kapták a legnagyobb emelést 2024-ben... 😀

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
 www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.
Porsan
ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Kúrfürst briareos
Mintha be lenne rekedve.
De egyébként még csak 61.

Kádárt 76 évesen rakták ki az elvtársak.
Horthyt szintén ennyi idősen a nyilasok.

Lehet, hogy Viktornak ennyi ideje már nem lesz.
Kampman
rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. hátha
Kúrfürst briareos
Nem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.

Ez a buli addig megy, amíg OV van vagy ameddig akarja.
Amadeus the Young
én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijba
Kúrfürst briareos
kockáztatok: remélem beledöglik ☠️

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀

Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀

Szerkesztette: StormST

több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 918 — no es importante
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?

nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
Nincs pénz, ami van még ingó és ingatlan formájában, azt pedig lapátolni kell a holdudvarnak, mi ebben a nem világos?

A rendszer itt már nem lekenyerezéssel akar (és fog) életben maradni, hanem erővel, ez egy ilyen játék.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 279 — balazs.t85@gmail.com

KB23
Szokásos, beígérjük a választás utánra.
Amadeus the Young
Ezt az emberek el is hiszik, működik.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555

KB23
Szokásos, beígérjük a választás utánra.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 617

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 368 — Saturday Night Lights
 www.valaszonline.hu/2024/12/18/gaz-firtas-goczi-emfesz-oroszorszag-ukrajna-gazprom-cetl-vadkelet/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)