Darts
20 feliratkozó
több mint 2 éve
remélem Bunting nem fossa össze magát, ha már eddig ilyen jól ment neki, de úgy rémlik, azért hajlamos rá
Löfli
Bocs
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
remélem Bunting nem fossa össze magát, ha már eddig ilyen jól ment neki, de úgy rémlik, azért hajlamos rá

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Na jöjjön a torna egyik ha nem a legjobb meccse
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na eddig elitista sportot űztem, ideje a kocsmait nézni...mi vót eddig? tegnap láttam Michael van Gervyn Ár kiesését, meg a kommentárok mondták, hogy sms sms, horgászat kaja, fészbuk, és hogy egy régóta legjobb vébé eddig. Tényleg?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Már megint?90-es alatti átlaggal továbbjutni elég durva a legjobb 32 között azértHolnap szerintem Littler olyan szinten fogja megalázni hogy vissza is vonul.
Heisman nádor
kapitnono
több mint 2 éve
Tudtam èn, hogy nem szabad Barneyt bevállalnom, akkor egèsz jól halad 😛
több mint 2 éve
90-es alatti átlaggal továbbjutni elég durva a legjobb 32 között azértHolnap szerintem Littler olyan szinten fogja megalázni hogy vissza is vonul . Picit már eljárt felette az idő
Heisman nádor

több mint 2 éve
90-es alatti átlaggal továbbjutni elég durva a legjobb 32 között azért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Na most szerintem Williams közelebb a fordításhoz mint Barney a győzelemhezBejött a Jynx 😁
kapitnono

több mint 2 éve
Na most szerintem Williams közelebb a fordításhoz mint Barney a győzelemhez

több mint 2 éve
Barney most kb Williams hibáiból él csakClayton és most Barney is azt dobja most kb mint Asp, de őt nem szabadna újra ochiehoz állítani 😀És Clayton simán tovább! 😊Simának azért nem mondanám, éppen hogy 90 es átlagot dobott , kiszallózása is elég gyenge volt. Egy kicsit erősebb, jobb napot kifogó ellenfélel szemben szerintem simán kipottyant volna.
Toto21
kapitnono
Heisman nádor

több mint 2 éve
Clayton és most Barney is azt dobja most kb mint Asp, de őt nem szabadna újra ochiehoz állítani 😀És Clayton simán tovább! 😊Simának azért nem mondanám, éppen hogy 90 es átlagot dobott , kiszallózása is elég gyenge volt. Egy kicsit erősebb, jobb napot kifogó ellenfélel szemben szerintem simán kipottyant volna.
Toto21
kapitnono
több mint 2 éve
És Clayton simán tovább! 😊Simának azért nem mondanám, éppen hogy 90 es átlagot dobott , kiszallózása is elég gyenge volt. Egy kicsit erősebb, jobb napot kifogó ellenfélel szemben szerintem simán kipottyant volna.
Toto21

több mint 2 éve
És Clayton simán tovább! 😊
több mint 2 éve
Heta mi ez a kiszállózás, aztán megnyeri egy 151-el 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Egyre jobban divatba jön, hogy a viszonylag fontos dobások előtt cigiszünetet tart az aktuális dobó, nagyon gázA holland nagyon túltolja most már, meg a mutogatást/pofavágást is.
Stoki
több mint 2 éve
Egyre jobban divatba jön, hogy a viszonylag fontos dobások előtt cigiszünetet tart az aktuális dobó, nagyon gáz
több mint 2 éve
Heta kurva nagy arcyou mean Toy storys Evel Knievel?
petey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hú már ma lesz is a Gerwen Bunting. Hajrá "Tejbetök" 😊
több mint 2 éve
Én meg Ross Smith-re hasonlítok eléggé. Úgyhogy bekaphatjátok 😛Humphries meg Mitch karaktere a Modern családból. Pláne az elmabmulónak tűnő nézései.A gumiszerelő ismerősöm pont úgy néz ki mint Dolan.Én is úgy vagyok vele, hogy csomó játékost meg tudok feleltetni személyes ismerősöknek vagy ismert embereknek.
A műhelyében van egy darts tábla és dec végén zárva szokott lenni.
Nagyon gyanús...
Willie Parker
Hempel engem Nessajra emlékeztet, Pikachu Ungár Péterre, Schindler egy korábbi munkatársamra, Gary Anderson az egykori autóvezető oktatómra, Phil Taylor pedig teljesen úgy néz ki, mint a munkahelyem tulajdonosa.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Szegény Ricky Evans úgy néz ki mint egy kiégett alkoholista a háttérben, Gurney-nek sincs jó kedve
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 510
Sztem sobri csak unatkozik es etet minketNa, pont ilyen xy törvény akárhanyadik paragrafus nincs. Veszek egy jelmezt a játékboltban, felveszem, és dobok. Ha a rendező engedi, akkor okés, de ha nem engedi, akkor mindenféle jelzés nélküli mackónadrágban meg strandpapucsban se dobálhatok, az ő hatásköre a dresscode, és ez is okés."Kedves Sobri Jóska!Elég ha elárulod, hogyha én elindulok a magyar bajnokságon, mint mondjuk Superman, akár be is öltözök, és a hazai dartsszövtség ezt engedi, akkor hogyan tudja a DC levetetni rólam a jelmezt vagy elérni, hogy ne lehessek Superman?De milyen törvény van a becenévhasználatra szerinted?Majd ha vége a meccsnek, kicsit mélyülj el a védjegyek és védjegyoltalmak világában.
Vagy mindenféle anyagi előnyszerzés nélkül megjeleníteni egy márkát vagy egy művészeti alkotást?
Majd egy jogász megszakérti, de meglepne, ha sikeresen lehetne perelni ilyenért.
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Nagyon örülünk, hogy cégünk egy nagymúltú és méltán híres terméke ilyen nagy hatással volt Önre. Azonban szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a Superman név, jelmez és logó kereskedelmi védjegyoltalom alatt áll, és mivel Ön hivatalos eseményen, engedélyünk nélkül használta, a xy törvény akárhanyadik paragrafusának értelmében cégünk jogosult a logó és jelmez használatából adódóan nagyonsokezermillió savanyikavanyi forint követelésére, amennyiben továbbra is használni kívánja a DC válallat szellemi tulajdonát képező bármely terméket.
Üdvözlettel
Dr. Lex Luthor
DC comics EMEA sportfelügyeleti és marketingosztály"
Hanni
A rendezvény szervezője a felelős, az perelhető, de jelen esetben a PDC ellen se nyernének meg semmilyen védjegyoltalmi pert, mert nincs károkozás, nincs haszon, nincs semmiféle ellenérdek.
Őszentsége Sobri Jóska
www.vg.hu/extra/2023/06/a-juventus-fc-miatt-valtozik-meg-a-juventus-radio-neve