Darts
19 feliratkozó
1 hónapja
Ki nyeri?#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb - !VILÁGBAJNOK!
Ki nyerje?
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL - !VILÁGBAJNOK!
Menetrend: DÖNTŐ - Péntek este 21:10
#4 LUKE LITTLER 7-3 #3 MICHAEL VAN GERWEN
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Na csak meglett Smithnek, segitett, hogy extran jottek a 180asok, a tuloldalon meg nem annyira, pedig volt egy par brutal kiszalloja a lengyelnek megint.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Azért tud ő olyan tömeget dobni, amivel el tud meccs közben húzni és azzal nyerhet.ő is csak ma estigKImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
Más kérdés hogy ordas nagy choker, csak azért van még bent, mert suljovic még nála is nagyobb balfasz éles szituban 😀
eaglesmcnabb
kaszo
Viszont valóban nagyobb az esély rá hogy szoros lesz, és akkor a lengyel nagy valószínűséggel bedarálja.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ő is csak ma estigKImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
Más kérdés hogy ordas nagy choker, csak azért van még bent, mert suljovic még nála is nagyobb balfasz éles szituban 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Gary is bent van még azért. Smithet szerintem kiejti Ratajski, aki nagyon jó formában volt egész évben, és maradt még ugye Duzza.KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.Vártam csillag hullást a steril körülmények miatt, de nem ilyen szintűt... Most ha fogadnom kéne duzzára tennék.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 631
Elkezdődött a Home Tour rájátszása, teljesen jól látható táblákkal. Wright éppen vezet 4-1-re Murray ellen.Klaasen elég simán behúzta a csoportot ahogy olvastam.Most nem volt kamu D20?
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 916
Elkezdődött a Home Tour rájátszása, teljesen jól látható táblákkal. Wright éppen vezet 4-1-re Murray ellen.
több mint 4 éve
Na Woodhouse táblája már egész normálisan látható (lehet látni hova dob), remélem ő jut tovabbÉs dob egy 9 nyilast Price ellen 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Ma egyenlőre rosszabb a helyzet sajnos...
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 631
Tegnap láttam,hogy áttették a Hungarian Darts Trophyt szeptember első hétvégéjére.Nem volt ez még korai a jelenlegi állapotok alapján?Ráadásul akkor lesz a Champions League így nem sok top játékos fog jönni valószínűleg az élmezőnyből.Ez a tegnapi meg...Belenéztem egy meccsbe (Lewis-Reeves),de azt sem tudtam eldönteni,hogy melyik szektorban landoltak a nyilak,ez számomra élvezhetetlen így 😕
több mint 4 éve
Egynek nem rossz ez, lehet valamit nézni. Innen már csak jobb lehet lekopogom. Lassan de be fog ez indulni. 😊Holnap meg hajrá Price, az ordibálásai fel fogjak dobni a közvetítést 😀
több mint 4 éve
Mikey
18 916
Anglia....
több mint 4 éve
Lewist elvesztettük
több mint 4 éve
Háát a kép elég fos xDHa nem önmaguk ellenségei, akkor pont ugyanonnan, mint máskor.
Meg aztán ki tudja, hogy milyen messziről dobálnak.
Gorcsev
több mint 4 éve
Ez a képminőség komoly?! 2020-ban?Miért Garry azért nem indul mert nem elég jó a nete.
6 éves mobil jobb képet közvetít live chaten, egy Live Jasminos csaj 50 euros webkamerajan pedig a seggükön a pihék egyenként látszódnak.
Sobri Jóska
Ezután már értem 😀
több mint 4 éve
Ez a képminőség komoly?! 2020-ban?6 éves mobil jobb képet közvetít live chaten, egy Live Jasminos csaj 50 euros webkamerajan pedig a seggükön a pihék egyenként látszódnak.
több mint 4 éve
Mikey
18 916
Háát a kép elég fos xDJa mer' csalnak. 🙄
Meg aztán ki tudja, hogy milyen messziről dobálnak.
Gorcsev
több mint 4 éve
Mától minden este egy hónapon át PDC Home Tour. Érdekesen hangzik. 😁Élőben a sporttv-n!
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 916
Mától minden este egy hónapon át PDC Home Tour. Érdekesen hangzik. 😁
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 631
Értem.Én amíg rendelgettem,addig itthonról tettem.Részben azért mert nem akkora tételek voltak,hogy megérte volna,másik részben meg mert a Novopartsnál van 20% egyesületi kedvezmény (ha tag vagy valamelyik egyesületnél).A külföldi árakkal és egyebekkel annyira nem is voltam tisztában.Szállítással és vámmal együtt olcsóbb volt Angliából, mint itthonról lenne úgy, hogy abban a szállítás még nincs benne.Nem lett volna olcsóbb valamelyik hazai boltból megrendelni?A Red Dragon shopjából.Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.honnan rendelted?
Mikey
kristof
www.reddragondarts.com/darts
Mikey
JoeyPorter
Plusz itthon március eleje óta nincs raktáron, kintről meg 12 nap alatt ideért.
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 916
Szállítással és vámmal együtt olcsóbb volt Angliából, mint itthonról lenne úgy, hogy abban a szállítás még nincs benne.Nem lett volna olcsóbb valamelyik hazai boltból megrendelni?A Red Dragon shopjából.Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.honnan rendelted?
Mikey
kristof
www.reddragondarts.com/darts
Mikey
JoeyPorter
Plusz itthon március eleje óta nincs raktáron, kintről meg 12 nap alatt ideért.
Szerkesztette: Mikey