Darts
19 feliratkozó
21 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#2 Michael Smith: gabokocka
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#2 Michael Smith: gabokocka, Willie Parker
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Csütörtök délután:
1. meccs : Chris Landman vs Lee Lok Yin
2. meccs : Callan Rydz vs Romeo Grbavac
3. meccs : Martin Lukeman vs Nitin Kumar
4. meccs : #27 Gabriel Clemens vs Robert Owen
Csütörtök este:
1. meccs : Nick Kenny vs Stowe Buntz
2. meccs : Mensur Suljovic vs Matt Campbell (!)
3. meccs : Scott Williams vs Niko Springer
4. meccs : #2 Michael Smith vs Kevin Doets
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 11 éve
MAGNIFICENT MICHAEL VAN GERWEN ! 😀megdobja most 😛
Ezt a 17 nyilat egész életemben elnézném. Egy kibaszott zseni.berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
MAGNIFICENT MICHAEL VAN GERWEN ! 😀Ezt a 17 nyilat egész életemben elnézném. Egy kibaszott zseni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lewis tajparaszt beszédstílusát még mindig nem tudom hova tenni. Taylor meg teljesen jogosan volt mérges rá.
több mint 11 éve
és mindez Németországban.. beszarás 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
azért a végére odarakták magukat 😀utána pedig Barney és Mighty Mike, az se lesz piskóta.
jönnek az angolok!shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
azért a végére odarakták magukat 😀jönnek az angolok!
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Kezd izzasztó lenni ez a meccs a skótoknak, 4-0-ról 4-3.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
áh, Whitlock 😀 zseni a faszi.shawnkaNicholson már megint nem tud kiszállni... Whitlock az isten.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
áh, Whitlock 😀 zseni a faszi.
több mint 11 éve
tévedtem, most még az ausztrálok jönnek. 😀www.firstrow1.eu/watch/166535/1/watch--pdc-world-cup-of-darts,-germany---group-matches,-day-1.html
több mint 11 éve
elkezdődött a World Cup of Darts. most megy egy remek Wales-Spanyolország rangadó, de utánuk jönnek a hollandok a lengyelek ellen, de lesz még Phil Taylor-Adrian Lewis páros a japánok ellen is.
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Pénteken PDC-versenyen játszik Bezzeg Nándor és Mészáros Zsolt, a World Cup of Darts-on.Azon szörnyülködtem, hogy ha sikerülne behúzni a második helyet a csoportban (nyilván a kenguruk behúzzák a sajátjukat), akkor a mieink Whitlock-ék ellen játszanak egyet... bővebb infó a dartsvilag.hu-n, remek írásokkal.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Rapport Ricsi 16 évesen megnyerte a holland tatasteel szupertorna B-csoportját, ami bravúros teljesítmény, így jövőre az A-csoportba automatikus meghívása lesz, és kipróbálhatja magát a sakk elitje ellen is! Dupla zárójel, hogy Carlsen meg 7 győzelemmel nyerte a nagytornát 6 döntetlen mellett...sportgeza.hu/sakk/2013/01/29/a_tabla_mellett_kijon_az_allat_belolem/
www.chessgames.com/perl/chess.pl?tid=80073&crosstable=1
www.rapportrichard.hu/
www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=6165
www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=6230DoM
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem Players? en.wikipedia.org/wiki/Gentlemen_v_PlayersSchleckde, király vagy, köszi 😊
több mint 11 éve
pont a krikett is benne van a topik nevében, szal itt kérdeznék. 1970-ig gentlemennek hívtak az amatőr játékosait a sportnak, de mi volt a neve a profiknak? könnyítésnek csak három közül kell választani: staff, workers, players. (én a középsőre tippelek, de rövid és felületes keresés után nem találtam ilyenre utalót jelet 😀)kristofNem Players? en.wikipedia.org/wiki/Gentlemen_v_Players
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
pont a krikett is benne van a topik nevében, szal itt kérdeznék. 1970-ig gentlemennek hívtak az amatőr játékosait a sportnak, de mi volt a neve a profiknak? könnyítésnek csak három közül kell választani: staff, workers, players. (én a középsőre tippelek, de rövid és felületes keresés után nem találtam ilyenre utalót jelet 😀)
több mint 11 éve
Rapport Ricsi 16 évesen megnyerte a holland tatasteel szupertorna B-csoportját, ami bravúros teljesítmény, így jövőre az A-csoportba automatikus meghívása lesz, és kipróbálhatja magát a sakk elitje ellen is! Dupla zárójel, hogy Carlsen meg 7 győzelemmel nyerte a nagytornát 6 döntetlen mellett...www.chessgames.com/perl/chess.pl?tid=80073&crosstable=1
www.rapportrichard.hu/
www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=6165
www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=6230
több mint 11 éve
Mondjuk fljebb fúrni még lehet, a tábla úgy is eltakarja. 😀 Ha nincs mivel fúrni, az nagyobb probléma. GRAFIfőleg hogy általában nem a tábláBA kell fúrni a lyukat, hanem azt csak fel kell akasztani 😀
több mint 11 éve
Mondjuk fljebb fúrni még lehet, a tábla úgy is eltakarja. 😀 Ha nincs mivel fúrni, az nagyobb probléma.
több mint 11 éve
Vettem ma egy Winmau steel táblát, csak felszerelni azt nem tudom mert nincs fúrógépem 😀 Ilyen is csak velem történhet... berger90az enyém meg 20 centivel alacsonyabban lett felfúrva, mint kellene, az se sokkal jobb 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Vettem ma egy Winmau steel táblát, csak felszerelni azt nem tudom mert nincs fúrógépem 😀 Ilyen is csak velem történhet...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ha az 1-es helyén lenne a 20-as, egy 80-as körátlagom lett volna, de így... 😀hát akkor célozd az 5-öst... 😀
Newman
több mint 11 éve
Tegnap egy unalomba fulladt buli végén nyomtunk 2 kört haverral egy soft táblán. Dobtam egy 140 körülit ez volt a legmagasabb. Még 1 szektoron belül is maradtam, komolyan, ha az 1-es helyén lenne a 20-as, egy 80-as körátlagom lett volna, de így... 😀Rámentünk a dupla kiszállókra is, 2 nyillal kiszálltam 3-ról egy 1, D1 kombóval, büszke voltam magamra.... 😀
több mint 11 éve
Oké de 02.07 re akkor foglaljatok egy külön táblát mert én speciel kurvára nem akarom nézni hogy Sobri dobálgat magában 😀