Darts
19 feliratkozó
21 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#2 Michael Smith: gabokocka
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#2 Michael Smith: gabokocka, Willie Parker
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Csütörtök délután:
1. meccs : Chris Landman vs Lee Lok Yin
2. meccs : Callan Rydz vs Romeo Grbavac
3. meccs : Martin Lukeman vs Nitin Kumar
4. meccs : #27 Gabriel Clemens vs Robert Owen
Csütörtök este:
1. meccs : Nick Kenny vs Stowe Buntz
2. meccs : Mensur Suljovic vs Matt Campbell (!)
3. meccs : Scott Williams vs Niko Springer
4. meccs : #2 Michael Smith vs Kevin Doets
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 11 éve
Igazából meccsnézésre megyek, a meccsválasztás annyira nekem sem tetszik, bár szerintem az a D csoport még komplikált is lehet 😊 meglátjuk, azért WBC sincs túlságosan gyakran.Ne légy puncsos.. olasz-mexikó?? Pff.. még a venezuela-dominikát megérteném, de az is csapatmeccs és 12:30-tól van 😛Csütörtök, 18:30, Noiret. Ezen a héten és jövő héten is ingyenes a darts, nyilván ott a helyünk.shawnkaPont akkor van közös WBC-meccsnézés a playballos arcokkal, bár lehet, hogy lenézek, mert az csak kilenckor kezdődik.Rajna
A jövő hetet sajna viszont én passzolom, már most tudom.Igor
több mint 11 éve
a jövő hét nekem sem lesz okés, de holnapután vitézkedjünk.
több mint 11 éve
Ne légy puncsos.. olasz-mexikó?? Pff.. még a venezuela-dominikát megérteném, de az is csoportmeccs és 12:30-tól van 😛Csütörtök, 18:30, Noiret. Ezen a héten és jövő héten is ingyenes a darts, nyilván ott a helyünk.shawnkaPont akkor van közös WBC-meccsnézés a playballos arcokkal, bár lehet, hogy lenézek, mert az csak kilenckor kezdődik.Rajna
A jövő hetet sajna viszont én passzolom, már most tudom.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Csütörtök, 18:30, Noiret. Ezen a héten és jövő héten is ingyenes a darts, nyilván ott a helyünk.shawnkaJövök! Igaz, jövő héten az ünnep miatt már nem.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Csütörtök, 18:30, Noiret. Ezen a héten és jövő héten is ingyenes a darts, nyilván ott a helyünk.shawnkaPont akkor van közös WBC-meccsnézés a playballos arcokkal, bár lehet, hogy lenézek, mert az csak kilenckor kezdődik.
több mint 11 éve
Csütörtök, 18:30, Noiret. Ezen a héten és jövő héten is ingyenes a darts, nyilván ott a helyünk.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/a-kiraly-visszater-osullivan-folytatja-palyafutasat-2221337Mire sikerült idetalálnom már be is előztél. 😊
Nem vagyok nagy snooker drukker de ennek örülök 😀Toca
Megörültem én is a hír olvastán.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/a-kiraly-visszater-osullivan-folytatja-palyafutasat-2221337Nem vagyok nagy snooker drukker de ennek örülök 😀
több mint 11 éve
van Gerwen nem normális, dobott egy back-to-back 10 nyilas kiszállót... el is verte Barney-t 7-3-ra.
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
jó ez a Wade-Lewis meccs, mindkettő szétcsókerkedi az arénát 😀shawnkade hogy ez a kétbalkezes Lewis hogy lett kétszeres világbajnok...?!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
jó ez a Wade-Lewis meccs, mindkettő szétcsókerkedi az arénát 😀
több mint 11 éve
Mi mindig ezt játszunk.Szerintem ez az igazi játék.ja ok, köszi 😊 hallottam már erről, csak nem tudtam, hogy ez a neve 😀a cricket mit takar? én csak 501-ezni szoktam.kaszocsak nagy szektorra dobálsz 15-től Bullig és mindegyiket 3x kell eltalálni (D 2-t, T 3-at ér)
www.flyordie.hu/help/darts/krikett.htmlFarky
valami állandó helyet ki kéne már találni a táblámnak, mert most csak jó időben tudom feltenni a ház falára az udvaron, de az meg akkora macera, hogy tavaly elő se volt véve...
kaszo
több mint 11 éve
ja ok, köszi 😊 hallottam már erről, csak nem tudtam, hogy ez a neve 😀a cricket mit takar? én csak 501-ezni szoktam.kaszocsak nagy szektorra dobálsz 15-től Bullig és mindegyiket 3x kell eltalálni (D 2-t, T 3-at ér)
www.flyordie.hu/help/darts/krikett.htmlFarky
valami állandó helyet ki kéne már találni a táblámnak, mert most csak jó időben tudom feltenni a ház falára az udvaron, de az meg akkora macera, hogy tavaly elő se volt véve...
több mint 11 éve
a cricket mit takar? én csak 501-ezni szoktam.kaszocsak nagy szektorra dobálsz 15-től Bullig és mindegyiket 3x kell eltalálni (D 2-t, T 3-at ér)
www.flyordie.hu/help/darts/krikett.html
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
a cricket mit takar? én csak 501-ezni szoktam.
több mint 11 éve
Amúgy Sobri nyilai nagyon oda mennek, ahova kellshawnkaMondjuk van egy trükköm, hogy először célzok, és csak utána dobok.
Ez azért ad némi fórt a random dobálókkal szemben. 😊
több mint 11 éve
Legnagyobb dobások: 133 Sobritól, ami nem tudom miből jött össze, shawnkaNem nehéz kitalálni 3*19, 3*19, 19 😊
Tragikus nap volt, nem sok mindent találtam.. szinte semmit.
Egyetlen értelmes dobásom volt, amire so-so büszke lehetnék (éljen a random faktor): a végén ikszeltünk Shawnkával, utolsó cricket játékban (miután 6 kör alatt nem tudtam egyetlen 18-ast kidobni...igaz, ő a 17-essel volt így) és bulldobással próbáltuk eldönteni kié az ezüst,gondoltam magamban, ez jó sokáig fog tartani..
Ehhez képest én kezdtem, és meg is lett rögtön első kör harmadik nyílra!
Ezek után Főfalcon odaáll: elsőre kisbull, másodikra kisbull...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
beszámolót!kaszoIgor, Sobri és én voltunk lent.
501-ek 5-5-2-vel végződtek, Igor volt a kettő.
A cricket már mást téma, megpróbáltunk a főhollóval összedolgozni, de Sobri veretlen maradt ebben a játékmódban, mind az 5 menetet behúzta.
Legnagyobb dobások: 133 Sobritól, ami nem tudom miből jött össze, tőlem meg volt egy 108 2 tripla 18-cal és egy igazi homállyal 😀
4-ről most sikerült kiszállnom két kettessel, illetve volt egy 76-ról is, úgy, hogy a harmadik nyilamra 48 volt még a kijelzőn. 😛
Amúgy Sobri nyilai nagyon oda mennek, ahova kell, tőlem jött egy-két clutch dobás, ezért voltam versenyben, Igor meg néha-néha találta meg a szektorait, de akkor nagyon 😊
több mint 11 éve
beszámolót!
több mint 11 éve
sajnos én csak most értem haza, így a mai kimarad 😕 😡Jó mulatást, sajna ezt most kihagyom. 😕berger90én viszont 18:30-ra ott vagyok.shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Jó mulatást, sajna ezt most kihagyom. 😕berger90én viszont 18:30-ra ott vagyok.
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Egy kis előretekintés a mai esti PLoD körről (valaki említatte múlt héten)triplahusz.blogspot.hu/2013/02/premier-league-of-darts-week-2.html#more
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lesz akkor csütörtökön?természetesen 😊
Kezdek helyre jönni, talán addigra egész jól is leszek.Igor
több mint 11 éve
Lesz akkor csütörtökön?Kezdek helyre jönni, talán addigra egész jól is leszek.