Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
másfél hónap híján igazad is van 😊csak Wales essen ki a retekbeMár megint soviniszta vagy. Pedig az utóbbi 50 évben pont annyi trófeát nyertek, mint az angolok.
Stez
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 331
csak Wales essen ki a retekbeMár megint soviniszta vagy. Pedig az utóbbi 50 évben pont annyi trófeát nyertek, mint az angolok.
Stez
több mint 8 éve
csak Wales essen ki a retekbe
több mint 8 éve
Ha így marad, holnap már "csak" egy ruszki és angol győzelem kéne vagy egy angol win a másik meccs X, s a továbbjutás meg is van nekünk.Illetve angol győzelem esetén mindegy mi a másik meccs. Azért most jó hogy X volt az első meccsük így kénytelenek hajtani.
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
alibecnek csúnyán kifordult a bokája és a térde isNem kellett volna az öltözőben dohányozni!
Löfli
több mint 8 éve
alibecnek csúnyán kifordult a bokája és a térde is
több mint 8 éve
Már a labda sem bírja a mocskos franciákat.
több mint 8 éve
ennek a romi kapusnak az Eb-n még nem volt kapott gólja, amibe ne lett volna bennea magyarnak se
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
ennek a romi kapusnak az Eb-n még nem volt kapott gólja, amibe ne lett volna benne
több mint 8 éve
Na valahogy így néz ki egy jó 0-0.Mint?
alatriste
több mint 8 éve
Na valahogy így néz ki egy jó 0-0.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Éssss ott is van 😊 😊
több mint 8 éve
vezetnek a balkáni svájciak😊
több mint 8 éve
sudoku gól
több mint 8 éve
Azért is tök jó hogy kijutottunk, mert megélek egy csomó újszerű élményt, pl nem hiszem valaha is szurkoltam volna Albániának, így meg egyértelmű. 😊
több mint 8 éve
Hülye olaszok kitalálták ezt a feszülős mezt, hogy látszódjon, ha ráncigálják őket, a svájciak jobbak, betekerték magukat piros wc-papírral, az el is szakad, így már tényleg nem tagadhatja egyik ellen sem, hogy szabálytalan.
több mint 8 éve
"GOODNESS ME, LENJANI, HOW DID YOU MISS THAT?!"ESPN2-n jól nyomják a kommentátorok 😊
több mint 8 éve
Elsőre Denver Hodzsának óvastam, de legyen ez az én dógom... 😀 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Enver Hodzsa népe tedd a dolgod😊Most már érthető, honnan származik a bunkerfoci kifejezés
NB2
több mint 8 éve
hajrá mindenki, kivéve franciák és szőrösök
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Annyira jó hogy holnap kezdődik a szóbeli..Így pont nem tudom bebaszva nézni haverokkal a Magyar meccset..Kurvaa vizsgáztató is be lesz baszva aztán együtt éneklitek, hogy "indul a vizsga csak erre vártál"EBiskola.
Coolearie
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Annyira jó hogy holnap kezdődik a szóbeli..Így pont nem tudom bebaszva nézni haverokkal a Magyar meccset..Kurvamiért ne tudnád? max a szóbelin hasalsz el, de van egy kurva jó estéd 😊EBiskola.
Coolearie