Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-uefa-fegyelmi-eljarast-inditott-a-mieink-ellen-2508103

Menjenek már el a halál f@szára....
Vrij6
faszomért kell bedobálni pedárdát...
braxa88
+ a verekedés a stadionban ugyebár...persze ezt megússzuk most 40-50 ezres büntetéssel, de minek kell állandóan kib@szni magunkkal?!
Klaci79
Egyszerű képletezés, az oroszok, az angolok meg a horvátok sima felfüggesztéssel mennek tovább, minket meg adandó alkalommal azonnal hazavágnak, majdcsak figyed..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Milyen magyarázata van annak, hogy vasárnap csak 1-1 meccs van, míg hétközben 2-2?
NB2
Misére is kell járni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szlovákokat nem szeretném mert ellenük kiesni több szempontból gáz lenne. Márpedig sztem jelenleg jobbak ha mással nem egy Hamsíkkal mindenkép.

A sorsolással tényleg szerencsémk van. Egyrészt azzal amilyen sorrendben jöttek az ellenfelek, másrészt hogy tudni fogjuk mi a helyzet a továbbjutással a csoportból mire mi jövünk.

Bár nekem minden további ráadás innentől nem lesz semmi miatt hiányérzetem.

Hajrá Magyarok!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-uefa-fegyelmi-eljarast-inditott-a-mieink-ellen-2508103

Vrij6
braxa88
+ a verekedés a stadionban ugyebár...persze ezt megússzuk most 40-50 ezres büntetéssel, de minek kell állandóan kib@szni magunkkal?!
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Vrij6
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Azt esetleg tudja valaki, hogy a 6 csoportgyőztes közül miért pont az adott 4 kapja majd a 4 csoport harmadikat? Ez is szimpla sorsolással ment? Első 4 csoport győztese kap csoport harmadikat?
Vrij6
úgy tudom, hogy adott, hogy az E és F csoport "szopik".

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Azt esetleg tudja valaki, hogy a 6 csoportgyőztes közül miért pont az adott 4 kapja majd a 4 csoport harmadikat? Ez is szimpla sorsolással ment? Első 4 csoport győztese kap csoport harmadikat?

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Milyen magyarázata van annak, hogy vasárnap csak 1-1 meccs van, míg hétközben 2-2?
NB2
Pénz?

több mint 8 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 630 — Bears fan
NB2
csapatok tudjanak többet pihenni? (csak tipp)
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
Kádár sárgája röhej volt. Ellenben Kleinheisler szövegért, Nagy Ádám meg labda elrúgásért kapott lapot. Ezek elég nagy fegyelmezetenségek, főleg úgy hogy egy nyolcaddöntő vár majd ránk.
tüsi91
Nagy Ádám sárgája abszolút védhető, muszáj volt szabálytalankodnia, mert még nem zárt vissza a csapat. Ha azt a szabadrúgást gyorsan elvégzik....
több mint 8 éve
Ha a labancok verik a bálnásokat akkor bármi van mi vagyunk a 2. a csoportban?
Janek
Yep, mivel azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Ha a labancok verik a bálnásokat akkor bármi van mi vagyunk a 2. a csoportban?

több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kádár sárgája röhej volt. Ellenben Kleinheisler szövegért, Nagy Ádám meg labda elrúgásért kapott lapot. Ezek elég nagy fegyelmezetenségek, főleg úgy hogy egy nyolcaddöntő vár majd ránk.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
 www.facebook.com/sportfogadas/videos/10153585595551497/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Tényleg, ilyenkor senki sem emlegeti, hogy a végén mindig elbénázzuk? Két két gól az utolsó percekben.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
én ugye hiába tudnék vpn-n m4-t nézni egyszerűen a médiaklikk annyira rossz minőségben tudja csak adni a folyamatos streamet az itteni nettel, hogy inkább vadászok más lehetőségeket. meg szoktam állapodni az ESPN-nel, ahol tegnap MMcManaman volt a szakértő. Azt megélni, hogy egy EB csoport meccsen minket tegyen esélyesnek, és azt mondja, hogy mi nyerünk, hihetetlen. Maga a közvetítés jó, a magyar nevek nagy részét jól mondják (stiebert is s-sel egyedül talán a szalaj az idegesítő ...), és nagyon fel vannak készülve a csapatunkból, tegnap mondtak is egy dolgot, amit nem is tudtam.
Maga a meccs: igazából a tizenegyes megadható volt, nem ezzel van a problémám (McManaman is azt mondta, hogy van contact valóban, de ha ellene ezt befújják, akkor nagyon hisztizett volna). A problémám azzal van, hogy ilyen párharcokat mezőnyben lazán elengedett, sőt még komolyabbakat is, és emiatt nem volt következetes a spóri. Plusz előtte azért Királyt csak mellkason rúgták, azt meg simán elnézte, de azt nézzük, hogy Dragovic második sárgája nem volt az, akkor meg . Második félidőben keményen nyomtunk amúgy, és végre nem félt az edzőnk (jó tudjuk ő meghúzhat olyat, amiért a vadászt a maga korában elzavarták volna, bár szerintem őt sem kényszerítette senki, hogy a már akkor is régen túlhaladott söprögető posztot játszassa), behozott 3 csatárt.
Utolsó szituáció viszont ha már magyar szabálytalanságot fújt, akkor tizenegyest kellett volna adni. amit elvett az elején, azt visszaadta.

Számomra amúgy meglepően gyengék az osztrákok. Jó szellemben kezdték a meccset, Harnik fejese ott volt, aztán semmi. Labdát sem tudnák megtartani, igazán nagy helyzetük nincs, ez nagyon kevés. Ennek ellenére szurkolni kell, hogy legalább egy X-et elérjenek, mert akkor a 2. hely megvan, és jöhet az angol-szlovák-wales-orosz csapatból a 2. helyezett. Csoportelsőként meg a belgákat kapnánk, hát még a 2. hely többet is érhet.
csebi
Az utolsó szabálytalanság biztos nem volt tizenegyes, hiszen kint kezdődött a köríven a kézfogó, de mivel mindketten fogták egymást bőszen, sztem rossz ítélet volt a fújás. Ő is tudta hogy hülyeséget fújt, mert ha fúj akkor minimum sárga (utolsó ember + lerántás), de nem adott semmit. Kádár sárgája nevetséges volt, Stiebert hátulról legalább annyira faultolták a tizenhatoson belül, mint amennyire Kádár felrúgta az izlandit a megadott tizinél. A többi, kevésbé jelentős mezőnybeli tévedését már ne is említsük, pedig volt belőle rengeteg.Szóval rettentően gyengén, következetlenül és erélytelenül vezette a meccset, csak úgy, mint a román-svájcit.
gabokocka
én csak azt mondom, hogy ha már fújt, akkor az tizenegyes lett volna sztem, ebből is látszik, hogy nem volt következetes. Kádár sárgája semmi nem volt. Stieberé sztem nem volt tizenegyes. egyet értek, hogy következetlen volt (fenn is írtam). a román-svájcit nem láttam, csak a tizenegyeses szituációt, ott nekem egyértelműnek tűnt a mezhúzás, az tizenegyes volt. de summa summarum nagyon gyenge bíró ez az orosz, remélem nem kap több meccset.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Az megvan, Strockkal nem veszítettünk tétmeccsen, amikor számított az eredmény?

román 0-0, észak-ír 1-1, feröer 2-1, norvég 1-0 és 2-1, osztrák 2-0, izlandi 1-1.

Hét meccs, 4 győzelem 3 döntetlen, 9-4-es gólkülönbség és egyszer sem kaptunk két gólt.

És ez mehet tovább, mert könnyen lehet, hogy a portugál meccsnek már érdemi tétje nem lesz 😊

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
a tegnapi meccshez, valaki magyarázta itt a fórumon hogy pepe megtért meg most már aranyember
azóta láttam 3-4 meccsét és ugyanaz a patkány köcsög aki volt, nem való focipályára

az orosz bíró meg úgy volt balfasz ahogy volt, pálya közelébe nem kéne többet engedni
és nem azért mert ellenünk tévedett, hanem mert szimplán a 2. meccset vezette ótvar szarul

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
A második helyet kell megszerezni a csoportban. Ahogy toljuk a szlovák féle csoport ellen teljesen reálisnak tűnik a legjobb 8!!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
én ugye hiába tudnék vpn-n m4-t nézni egyszerűen a médiaklikk annyira rossz minőségben tudja csak adni a folyamatos streamet az itteni nettel, hogy inkább vadászok más lehetőségeket. meg szoktam állapodni az ESPN-nel, ahol tegnap MMcManaman volt a szakértő. Azt megélni, hogy egy EB csoport meccsen minket tegyen esélyesnek, és azt mondja, hogy mi nyerünk, hihetetlen. Maga a közvetítés jó, a magyar nevek nagy részét jól mondják (stiebert is s-sel egyedül talán a szalaj az idegesítő ...), és nagyon fel vannak készülve a csapatunkból, tegnap mondtak is egy dolgot, amit nem is tudtam.
Maga a meccs: igazából a tizenegyes megadható volt, nem ezzel van a problémám (McManaman is azt mondta, hogy van contact valóban, de ha ellene ezt befújják, akkor nagyon hisztizett volna). A problémám azzal van, hogy ilyen párharcokat mezőnyben lazán elengedett, sőt még komolyabbakat is, és emiatt nem volt következetes a spóri. Plusz előtte azért Királyt csak mellkason rúgták, azt meg simán elnézte, de azt nézzük, hogy Dragovic második sárgája nem volt az, akkor meg . Második félidőben keményen nyomtunk amúgy, és végre nem félt az edzőnk (jó tudjuk ő meghúzhat olyat, amiért a vadászt a maga korában elzavarták volna, bár szerintem őt sem kényszerítette senki, hogy a már akkor is régen túlhaladott söprögető posztot játszassa), behozott 3 csatárt.
Utolsó szituáció viszont ha már magyar szabálytalanságot fújt, akkor tizenegyest kellett volna adni. amit elvett az elején, azt visszaadta.

Számomra amúgy meglepően gyengék az osztrákok. Jó szellemben kezdték a meccset, Harnik fejese ott volt, aztán semmi. Labdát sem tudnák megtartani, igazán nagy helyzetük nincs, ez nagyon kevés. Ennek ellenére szurkolni kell, hogy legalább egy X-et elérjenek, mert akkor a 2. hely megvan, és jöhet az angol-szlovák-wales-orosz csapatból a 2. helyezett. Csoportelsőként meg a belgákat kapnánk, hát még a 2. hely többet is érhet.
csebi
Az utolsó szabálytalanság biztos nem volt tizenegyes, hiszen kint kezdődött a köríven a kézfogó, de mivel mindketten fogták egymást bőszen, sztem rossz ítélet volt a fújás. Ő is tudta hogy hülyeséget fújt, mert ha fúj akkor minimum sárga (utolsó ember + lerántás), de nem adott semmit. Kádár sárgája nevetséges volt, Stiebert hátulról legalább annyira faultolták a tizenhatoson belül, mint amennyire Kádár felrúgta az izlandit a megadott tizinél. A többi, kevésbé jelentős mezőnybeli tévedését már ne is említsük, pedig volt belőle rengeteg.Szóval rettentően gyengén, következetlenül és erélytelenül vezette a meccset, csak úgy, mint a román-svájcit.

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
A bíróról ezek jutnak eszembe: talicska aprómajom..., bikacsök, péklapát, petrencésrúd, fagyálló.

Hatalmas grat a csapatnak h nem törtek össze és végigvitték!
kishaszi
Biztos jó kaja lenne ezekből az összetevőkből....

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png