Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Készítsd a Götze-gombot, illetve a Löw-gombot, mindjárt betalál a gatyuszba. A Löw-gomb az egy jó nagy fingás lehetne.ezt a madarat, ezt nehezebb volt kihagyniNem egy Götze, ez tény.
Stez
iktriad
több mint 8 éve
Milik a szöcske : D
több mint 8 éve
ezt a madarat, ezt nehezebb volt kihagyniNem egy Götze, ez tény.
Stez
több mint 8 éve
ezt a madarat, ezt nehezebb volt kihagyni
több mint 8 éve
Köszi Milik. Huh.
több mint 8 éve
Alapvető taktikai elem a szent gyepen. Nem láttam az eslőt,ennyire szar volt?Löw türtőzteti magát, a félidőben, ahogy az öltözőbe beszabadul, rögtön rohan a zuhanyzóba és negyed órán át a gatyájában turkál majd, hogy kibírja a második félidőt taknyolás nélkülSzerintem a második félidőben elenged egy galambot a tartalék játékvezető mellett
Stez
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Isten hozott mindenkit... Az ateistákat persze nem!VÉGE MÁRA
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Löw türtőzteti magát, a félidőben, ahogy az öltözőbe beszabadul, rögtön rohan a zuhanyzóba és negyed órán át a gatyájában turkál majd, hogy kibírja a második félidőt taknyolás nélkülSzerintem a második félidőben elenged egy galambot a tartalék játékvezető mellett
Stez
több mint 8 éve
Kínszenvedés szaga lengi be stúdiót.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
meg hát most nézzük reálisan, komolyan össze akarunk hasonlítani egy szánalmas fos német válogatottat a brutál erős északírrel?az észak-ír meccs jobb volt...mondják, hogy az idő megszépíti az emlékeket, de azért ez nem volt olyan régen😊
Löfli
az első félidővel kínozni lehetett volna ott is
NB2
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Ezt eddig minden olyan meccsről elmondták, ahol nem volt gól az első 20 percbenÉrik, hogy ez legyen az EB első 0-0-ája..Skodran Mustafi nagyon hiányzik egyelőre a német csapatból...amíg ilyen szervezetten védekezik lengyelország, nem lesz egyszerű dolguk, de vele se lenne
iktriad
Löfli
iktriad
több mint 8 éve
az észak-ír meccs jobb volt...mondják, hogy az idő megszépíti az emlékeket, de azért ez nem volt olyan régen😊
Löfli
az első félidővel kínozni lehetett volna ott is
több mint 8 éve
Érik, hogy ez legyen az EB első 0-0-ája..Skodran Mustafi nagyon hiányzik egyelőre a német csapatból...amíg ilyen szervezetten védekezik lengyelország, nem lesz egyszerű dolguk, de vele se lenne
iktriad
Löfli
több mint 8 éve
az észak-ír meccs jobb volt...
több mint 8 éve
Löw türtőzteti magát, a félidőben, ahogy az öltözőbe beszabadul, rögtön rohan a zuhanyzóba és negyed órán át a gatyájában turkál majd, hogy kibírja a második félidőt taknyolás nélkül
több mint 8 éve
Skodran Mustafi nagyon hiányzik egyelőre a német csapatból...amíg ilyen szervezetten védekezik lengyelország, nem lesz egyszerű dolguk, de vele se lenne
iktriad
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Skodran Mustafi nagyon hiányzik egyelőre a német csapatból...
több mint 8 éve
lője bameg, megtettem, hogy két gólt lő a tornán, ideje lenne belekezdeni, de nem, csicska gyerek ez, nem egy GötzeMüller milyen gyenge eddig az Eb-n..5 percen belül lövi a gólt😊
Stez
NB2
több mint 8 éve
Nem én írtam a hszt, szóval nem.Müller milyen gyenge eddig az Eb-n..5 percen belül lövi a gólt😊
Stez
NB2
több mint 8 éve
Müller milyen gyenge eddig az Eb-n..5 percen belül lövi a gólt😊
Stez
több mint 8 éve
Müller milyen gyenge eddig az Eb-n..
több mint 8 éve
Hummels pont úgy játszik, mint egy üzbegisztáni amatőr playa.Gundi így is néha összekeveri Kroosszal(!)... Meg kéne törölgetni kicsit a szemüvegét
Stez
több mint 8 éve
Hummels pont úgy játszik, mint egy üzbegisztáni amatőr playa.lol ott van pálya?
Stez