Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Fiola is remélem légiós lesz az Eb után, mondjuk Hollandiában.
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Priskint hoznám. Nikolicsnak volt már értékelhető momentuma válogatottban?gólt szerzett Andorra, Oroszország és Litvánia ellen
tüsi91
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Priskint hoznám. Nikolicsnak volt már értékelhető momentuma válogatottban?annyi jó befejező csatárunk van, hogy nem győzünk válogatni 😀
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Priskint hoznám. Nikolicsnak volt már értékelhető momentuma válogatottban?
több mint 8 éve
Zlatan közben tolt egy Lynchet és bejelentette, hogy a MU-ban folytatja 😀Yeah!
kristof
több mint 8 éve
Kampman
28 326
youtu.be/AQg9u98bSnM?t=325Na szakmázgassunk kicsit, kit cserélnétek kire és mikor?Imrének kéne váltani
Hanni
Höri
több mint 8 éve
Zlatan közben tolt egy Lynchet és bejelentette, hogy a MU-ban folytatja 😀fuck me
kristof
több mint 8 éve
az elején nagyon be voltunk tojva, simán benne volt egy románia 2.0, de utána egyre jobban játszottunk, bár a félidő vége a sógoroké volt és bizony nagyobb helyzeteik voltakSzalait nem értem miért van pályán
És a pályán nem látszott, hogy a bíró nem fúj le sok mindent így nem esek kelek minden hülyeségre, (ld Szalai kezezése)
Jah és érződik, hogy nem vagyunk labdabiztosak, de azért egy X-et jó lenne hozni
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Igazából nincs olyan aki nagyon kilógna...(na jó Szalai, de őt nem bántjuk)én meglepetés gyanánt egy kicsit átvinném Dzsudzsit a másik szélre...ezzel nyilván Németh kevésbé lenne veszélyes, de egy-egy jó beadásra képes lehet, a jobbhátvédjük meg nem tűnik túl acélosnak, ráadásul Dragovicsnak belül a jobb oldalon már van egy lapja...esetleg egy Stieber jöhetne és akkor Némó 9-es posztra vagy oda jöhet Niko vagy Bőde...legalább odabasz egyet a Alaba-nak
több mint 8 éve
Szerintem mindenféleképpen. BuzsákyNagy Ádiról valahol Portót olvastam. Azért Európa egyik vezető tehetségnevelőjébe lehet nem veszne el. Who knows.mint Lipcsei Peti?
Hanni
slowmotion
több mint 8 éve
Kampman
28 326
A néger Emersonnal remek középpályát alkotnánakNagy Ádiról valahol Portót olvastam. Azért Európa egyik vezető tehetségnevelőjébe lehet nem veszne el. Who knows.mint Lipcsei Peti?
Hanni
slowmotion
több mint 8 éve
Zlatan közben tolt egy Lynchet és bejelentette, hogy a MU-ban folytatja 😀Felőlem, csak Szalait cserélje le valaki.
kristof
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Zlatan közben tolt egy Lynchet és bejelentette, hogy a MU-ban folytatja 😀
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
Nagy Ádiról valahol Portót olvastam. Azért Európa egyik vezető tehetségnevelőjébe lehet nem veszne el. Who knows.Azert szerintem hollandia jobb lenne neki
Hanni
több mint 8 éve
Nagy Ádiról valahol Portót olvastam. Azért Európa egyik vezető tehetségnevelőjébe lehet nem veszne el. Who knows.mint Lipcsei Peti?
Hanni
több mint 8 éve
Nagy Ádiról valahol Portót olvastam. Azért Európa egyik vezető tehetségnevelőjébe lehet nem veszne el. Who knows.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Végre van két normális szélső védőnk.Németh láthatatlan, védekezést megoldja becsülettel, de ennyi.
Gera lassú. Nagy Ádámot elviszik az eb után külföldre. Kérdés eltűnik e úgy mint sokan mások.
több mint 8 éve
Azért Nikolicsot csak megpróbálhatnánk esetleg talán Szalai helyén léci léci léci
több mint 8 éve
közben párizsban nagyban megy a tüntetés/sztrájk/minden, az espn stúdiója nem is tud bejelentkezni 😀
több mint 8 éve
Na szakmázgassunk kicsit, kit cserélnétek kire és mikor?gera-szalai sztem még 10-15 percet maradjon max
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Na szakmázgassunk kicsit, kit cserélnétek kire és mikor?Imrének kéne váltani
Hanni
több mint 8 éve
Na szakmázgassunk kicsit, kit cserélnétek kire és mikor?
több mint 8 éve
Ez meglepően jó volt, magasan jobb volt mint vártam (védelem terén is, sokat futunk, stb)Hajszállal jobbak, de eddig elég iksz szagú..
Cseréljünk okosan, mert sztem 65-70 perc környékére itt egy-két ember fáradt lesz.. de addig még Szalai birkózzon egy 25 percet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nem látom azt a hatalmas különbséget amit mondott egy-két ember.Egyenlőre szerintem jól kézben tartjuk a meccset.