NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
80
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Az albán-albán meccsen kinek szurkoltok?a melónak, hogy befejezzem a meccs alatt 😀
Kampman
több mint 8 éve
Már most nagyon féltem imádott háromoroszlánosaimat, vissza fog még ütni, hogy nincs a keretben igazi ész, irányító középpályás.Hiába a lendület, a tudomány hamar elfogyhat.
több mint 8 éve
Granit Csaka 2 gólt lő ezzel továbbjutnak a svájci toblerónék.
több mint 8 éve
Az albán-albán meccsen kinek szurkoltok?Szerintem itt Svájc meglepetést okozhat.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nah, akkor lassan az Albán I-Albán II meccsel kezdődhet a mai nap. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Az albán-albán meccsen kinek szurkoltok?
több mint 8 éve
egye fene, én az Olaszokra tippelek
több mint 8 éve
Bevéstem magam magunkhoz 😊Akkor szerintem mindenki mást is beírhatsz oda.
Ha Izlandra és Walesre érkezett tipp, nehogy mi maradjunk ki 😊
gabokocka
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Bevéstem magam magunkhoz 😊Ha Izlandra és Walesre érkezett tipp, nehogy mi maradjunk ki 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
érdekes volt ez a francia csapat. kicsit néha olyan érzésem lett volna, hogy nem akarnak nyerni.az is vicces volt, hogy amikorra már azt gondoltam volna, hogy Zsirú a kerékkötő, addigra fejelt egy gólt.
aztán az is eszembe jutott, hogy ugye a liverpooli Moreno egy legendásan buta balbunkó, de Evra azért megpróbálta alulmúlni - és néha sikerült is neki. pedig elvileg megtanulhatott volna védekezni olaszban...
meg az is eszembe jutott, hogy hiába van három jó szezont futó emberevő néger a középpályán, nekem kicsit hiányosnak tűnt, nem volt, aki fazont adjon a játéknak. aztán persze az is lehet, hogy pont akkor volt benne ilyen, amikor figyeltem, mert nem bírtam végigülni a 2x45 percet...
több mint 8 éve
Ez kérlekszépen egy eredményközvetítőEzt a topikot fogd fel úgy, mint egy playoff-eredménykövetőtNehogy felvedd már! 😊Ha csak vicc volt, akkor elnézést tőled, de mindannyian tudjuk, hogy van aki nem mulatozásból ír ilyesmit.
csi77
Hanni
Kampman
több mint 8 éve
1 meccs ment le, de a végén ez kb. top 5-ös gól lesz. 😀Mondjuk pechesek a románok, kaptak egy védhetetlen gólt, meg egy abszolúte elkerülhetőt, amit simán ki kellett volna öklöznie a kapusnak. A játék képe alapján rászolgáltak volna az egy pontra.
több mint 8 éve
MIVAAAAN PAYEEEET
több mint 8 éve
Na ezt is sikerült eljinxelnem.Ez tizi, jóóó lett a meccs.És be is lőtték. Érik az X-em. 😊
Vrij6
iktriad
több mint 8 éve
Payeeeet aztakurva
több mint 8 éve
payet kb. az ötödik gólpasszát csak sikerült ténylegesen is gólra váltani, motm a csávóígy meg aztán főleg😀
kristof
több mint 8 éve
Pont ezen jár az agyam egész meccsen, hogy mi vajon képesek leszünk-e ilyen játékra? Azért ha azt nézem a románoknak volt legalább 5 helyzete és voltak pillanatai a meccsnek mikor tényleg szépen is játszottak. Szkeptikus vagyok a mieinkkel kapcsolatban, de cáfoljanak rám én örülnék a legjobban!Fura meccs, mert 3-1-től 1-3 ig minden eredmény lehetne...Én ilyen hozzáállást várnék tőlünk majd
Mondjuk engem megleptek a románok, azt hittem jobban be lesznek tojva, de néha nem is játszanak rosszul.
NB2
csi77
több mint 8 éve
Kampman
28 323
mit feketézel? AFROKanté az új Makelelecsak azért mert fekete?! te rasszista!
mustaine
Löfli
több mint 8 éve
Kanté az új Makelelecsak azért mert fekete?! te rasszista!
mustaine
több mint 8 éve
Fura meccs, mert 3-1-től 1-3 ig minden eredmény lehetne...Én ilyen hozzáállást várnék tőlünk majd
Mondjuk engem megleptek a románok, azt hittem jobban be lesznek tojva, de néha nem is játszanak rosszul.
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=PcMZ_RoWcrEDavid Guetta alatt lett volna értelme, de nem éreztem méltónak a művész úrhoz.meg Alekosz videók se lesznekFélidőbe mondhattad volna.
Kampman
Hanni
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 323
David Guetta alatt lett volna értelme, de nem éreztem méltónak a művész úrhoz.meg Alekosz videók se lesznekFélidőbe mondhattad volna.
Kampman
Hanni
több mint 8 éve
Fura meccs, mert 3-1-től 1-3 ig minden eredmény lehetne...Mondjuk engem megleptek a románok, azt hittem jobban be lesznek tojva, de néha nem is játszanak rosszul.