NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
Én meghagynám a 24 csapatos tornát, de 4 6 fős csoportot csinálnék és az első 2 menne csak tovább. Sokkal érdekesebb csoportmeccsek lennének és jó eséllyel az utolsó kör is izgalmas lenne.
davemayer
Akkor így hány csoportmeccs lenne? Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás
Vagy nem minden csapat találkozna, az meg megint nem jó.
csi77
5 meccs, kb 20 nap alatt, majd egyenes kiesés 10-15 nap alatt. Ez kb annyi mint a mostani torna, viszont több meccs és az adott országok tovább maradnak érdekeltek (több nézettség= több mani) illetve garantáltan lenne dráma is hiszen lenne nagy aki kiesik. Nem favorizálja a kicsiket, de legalább nem is kezdődik meg a matek már az első meccs után és nem lehet úgy taktikázni mint azt tette itt több csapat is (horvát-cseh, skót-angol pl) már a második(!) meccsen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
En a csoportmeccsektol szabadulnek, es akkor lehet tolem 32 csapat is. Max egy vigaszag amolyan masodik esely jelleggel. Mert ez a 6-bol 4 legjobb 3. tovabbjut ez vicc.
rokaur
Ja, engem is ez zavar a legjobban. A csapatok 2/3ada továbbjut...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Én meghagynám a 24 csapatos tornát, de 4 6 fős csoportot csinálnék és az első 2 menne csak tovább. Sokkal érdekesebb csoportmeccsek lennének és jó eséllyel az utolsó kör is izgalmas lenne.
davemayer
Akkor így hány csoportmeccs lenne? Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás
Vagy nem minden csapat találkozna, az meg megint nem jó.

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
rokaur 869
En a csoportmeccsektol szabadulnek, es akkor lehet tolem 32 csapat is. Max egy vigaszag amolyan masodik esely jelleggel. Mert ez a 6-bol 4 legjobb 3. tovabbjut ez vicc.

Szerkesztette: rokaur
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Nézzük meg most kik estek ki a csoportból: Finn, szlovák, magyar, török, észak-macedón, orosz, skót, lengyel. Minden tiszteletem a magyar válogatotté, amilyen produkciót leraktak a három nagy ellen, de szerintem a selejtezők azért vannak, hogy az ilyen szintű csapatok, mint pl. a felsorolt hat darab, ne jussanak ki egy világversenyre. Ráadásul a selejtezők is kevésbé komolyan vehetők, gyakorlatilag az ilyen Andorra jellegű csapatok szóródnak ki plusz egy pár alsó-középkategóriás csapat, mint az előbb felsoroltak.
Duff
Öt éve a hollandok és a dánok nem jutottak túl a selejtezőn, ami szerintem elég nagy kudarcnak számított a bővítés miatt, de az akkoriban stabil Eb- és vb-résztvevő görögök, valamint a szerbek se tudtak kvalifikálni a 24 csapatos Eb-re. Most nagy csapat nem hasalt el a selejtezőben, esetleg az izlandiakat, az íreket, vagy megint a szerbeket lehet mondani, hogy talán jelentősebb távol maradók. Bár szerintem a selejtezők teljes leértékelése inkább a Nemzetek Ligája létrehozása miatt következett be, mert annak az A-ligájából (ahol a legjobb 16 szerepel) sikertelen kvalifikáció esetén is könnyen el lehet jutni legalább a pótselejtezőig. Persze van előnye is, mivel már a magyar válogatott is A-ligás, így a következő Eb-re gyakorlatilag biztos a pótselejtezős helyünk. 😊

Egyébként nemcsak a fociban, hanem szinte minden csapatsportban emelik a létszámot. Idén már a férfi kézi vb-n is 32 csapat szerepelt, a férfi kosár Eb-n már négy tornát játszottak le 24 csapattal, de '19-től kezdve a vb-n is emelkedett a létszám 24-ről 32-re. Sőt a vízilabda Eb-n is több a csapat, pedig ott aztán tényleg bohóckodás megy egy-két meccsen. 😀
Mindenben az üzlet számít, a fociban is inkább jusson ki pár futottak még csapat, minthogy az irdatlan piaccal rendelkező Oroszország vagy Törökország, vagy egy közkedvelt válogatott ne legyen ott (lásd Anglia 2008) az Eb-n.

Music City Miracle
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Sőt épp hogy a 8 csapatos eb lenne a legkevésbé szórakoztató, kár ezzel az elitizmussal jönni. Nyilván sok a 24 csapat, ahogy a vb-t is elcseszik a 32-ről való óriási emeléssel, de nem ezen múlik a torna alapvető színvonala.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Van 32 ország európában?

Megnéztem a Wiki-n, ott Vatikánnal együtt 45 van 😊
Vicc a 24 csapatos EB, az országok több mint fele kijut.
A 32 csapatoshoz nem is kellene selejtező, csak jelentkezni kellene hogy megyünk 😀
bcsarli
Az UEFA-nak, mint Európai Labdarúgó-Szövetségnek 55 tagországa van, tehát a selejtezőben indulóknak kevesebb mint a fele jut ki az EB-re. Az más kérdés, hogy pár ország miért itt indul? (pl Kazahsztán, Azerbajdzsán, stb.) Európában több a pénz és jelentősebb a foci piac, gondolom ezért kérték ide magukat.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Még lehet egyet is értenék veletek, de szigorúan élvezeti szempontból pl a macedónok szerintem tök jó meccseket nyomtak, ahogy pl a szlovákok vagy a skótok is.

Szerintem az első két csoportkörrel nem volt semmi gond, a meccsek jelentős többsége izgalmas volt, a gond utána kezdődött.

Én nem látok kapcsolatot a szórakoztató faktor és aközött, hogy 16 vagy 24 csapatos az EB.
Szokol
A 24-es már nagyon híg, de az üzlet az első.

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Még lehet egyet is értenék veletek, de szigorúan élvezeti szempontból pl a macedónok szerintem tök jó meccseket nyomtak, ahogy pl a szlovákok vagy a skótok is.

Szerintem az első két csoportkörrel nem volt semmi gond, a meccsek jelentős többsége izgalmas volt, a gond utána kezdődött.

Én nem látok kapcsolatot a szórakoztató faktor és aközött, hogy 16 vagy 24 csapatos az EB.
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 765 — StuG Life
én azt se értem törököket oroszokat miért nem asia cupba nyomják

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
bcsarli
Abszolút egyetértek, a 16 csapatos EB szerintem sokkal jobb volt.

Nézzük meg most kik estek ki a csoportból: Finn, szlovák, magyar, török, észak-macedón, orosz, skót, lengyel. Minden tiszteletem a magyar válogatotté, amilyen produkciót leraktak a három nagy ellen, de szerintem a selejtezők azért vannak, hogy az ilyen szintű csapatok, mint pl. a felsorolt hat darab, ne jussanak ki egy világversenyre. Ráadásul a selejtezők is kevésbé komolyan vehetők, gyakorlatilag az ilyen Andorra jellegű csapatok szóródnak ki plusz egy pár alsó-középkategóriás csapat, mint az előbb felsoroltak.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
En is pont ezen gondolkoztam tegnap nezve a hollandok jatekat, hogy foleg a top ligak jatekosai evi 50-60 meccs utan mennyire szivesen is lepnek palyara az ilyen tornakon, foleg az idei EB-n, ahol sokat kell utazniuk is, covid protokoll is ervenyben van, meg dog meleg is van. A kovi bajnoki szezon meg a legtobb helyen augusztusban mar kezdodik is.

De valtozas ugy sem lesz, nincs realis opcio. Amatorok jatszanak? Vagy csak akik adott percnel kevesebbet jatszottak a szezon soran?

Amugy sztem max annyival gyengebb a szinvonal mint mondjuk egy BL, hogy kevesbe osszeszokottak a csapatok.

De a jatek kepe mar nagyon reg ota ilyen a profi sportban, foleg ha nem ket hasonlo szintu csapat jatszik.
Eredmeny >> minden mas

Ezert tobbet sztem nem is erdemes varni, foleg h a csapatok felenek csak a bunkerfoci a realis opcio, hogy ne verjek oket bucira.

Egy 8, vagy 16 csapatos EB sokkal jobb lenne.
Vagy akar egy 32 csapatok, es legyenek kint a romanok/szerbek/norvegok stb is. (sokkal gyengebbek nem lehetnek, mint a macedonok, skotok vagy epp mi vagyunk).
Borbinho
Van 32 ország európában?

A 32 csapatoshoz nem is kellene selejtező, csak jelentkezni kellene hogy megyünk 😀
bcsarli
45 van, de UK már eleve nem egy hanem 4 ország, nincs benne Kazah, Azerbadgán, Örményország, Grúzia, Feröer
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Zsóti megmondja:
 mandiner.hu/cikk/20210627_hollandia_terdel
zemanla
Hú de számalmas...

több mint 3 éve
En is pont ezen gondolkoztam tegnap nezve a hollandok jatekat, hogy foleg a top ligak jatekosai evi 50-60 meccs utan mennyire szivesen is lepnek palyara az ilyen tornakon, foleg az idei EB-n, ahol sokat kell utazniuk is, covid protokoll is ervenyben van, meg dog meleg is van. A kovi bajnoki szezon meg a legtobb helyen augusztusban mar kezdodik is.

De valtozas ugy sem lesz, nincs realis opcio. Amatorok jatszanak? Vagy csak akik adott percnel kevesebbet jatszottak a szezon soran?

Amugy sztem max annyival gyengebb a szinvonal mint mondjuk egy BL, hogy kevesbe osszeszokottak a csapatok.

De a jatek kepe mar nagyon reg ota ilyen a profi sportban, foleg ha nem ket hasonlo szintu csapat jatszik.
Eredmeny >> minden mas

Ezert tobbet sztem nem is erdemes varni, foleg h a csapatok felenek csak a bunkerfoci a realis opcio, hogy ne verjek oket bucira.

Vagy akar egy 32 csapatok, es legyenek kint a romanok/szerbek/norvegok stb is. (sokkal gyengebbek nem lehetnek, mint a macedonok, skotok vagy epp mi vagyunk).
Borbinho
Van 32 ország európában?

több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Zsóti megmondja:
 mandiner.hu/cikk/20210627_hollandia_terdel

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
A francia, portugal, nemet meccsen az volt a kozvelekedes, hogy milyen jol jatszanak a magyarok. Nem az hogy a masik 3 mennyire rosszul. Majd jon egy holland-cseh es nezhetetlen lesz. Kozben a csehek focizni is szandekoztak, meg labdat birtokolni. Erdekes ez a reszrehajlas 😉
topin
A magyarok, magyar szemmel nezve, a kepessegeikhez merten jol jatszottak. Harmadik felnek feltehetoen unalmas volt a a 3-bol legalabb 2 meccs.

Ugyanez igaz a csehekre is. Cseh szemmel nezve minden bizonnyal elmeny volt, izgalmas volt, jok voltak. Harmadik, fuggetlen felkent azonban nem volt jo merkozes.

A ketto nem zarja ki egymast. Nem feltetlenul kell reszlehajlast belelatni. Mindazonaltal szinte biztos, hogy pl a nemetek es a franciak nagyobb erot jelentenek, mint a hollandok.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 008
A francia, portugal, nemet meccsen az volt a kozvelekedes, hogy milyen jol jatszanak a magyarok. Nem az hogy a masik 3 mennyire rosszul. Majd jon egy holland-cseh es nezhetetlen lesz. Kozben a csehek focizni is szandekoztak, meg labdat birtokolni. Erdekes ez a reszrehajlas 😉
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Eredmeny >> minden mas

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Ezt mindegyik soccertornára le lehet írni, a "nagyobb a füstje, mint a lángja" közhely itt lenne elsüthető a legtöbbször. Túlságosan nagy a hype* a játék jelenlegi szórakoztatófaktorához képest, túl könnyen dobálózik mindenki olyan jelzőkkel, hogy "óriási csata", "hatalmas küzdelem", háború, stb.

Míg az igazság az, hogy a játékosok többségének ez nem más, mint púp a hátán, illetve a modern foci szabályrendszere olyan szinten támadóellenes, hogy bele van kódolva az unalmas mérkőzések tömkelege.

* erre számomra a legjobb példa az nso bulvárcikke a minap, hogy "lám, milyen bámulatosan vette le pogba az edzésen a labdát", miközben a meccseken örül az ember, ha elvétve valaki meg mer engedni egy különlegesebb cselt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Eddig nem lattam tul sok jo/izgalmas merkozest, ertvr ezalatt a latvanyos vagy porgos, feszult meccseket.

Persze szakmailag lehet jol jatszanak, de eddig nagyon szurke nekem ez az EB.
több mint 3 éve
Szabadrúgásból volt már gól?
steelwolf
Meg nem.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szabadrúgásból volt már gól?
több mint 3 éve
Elegge meglepodnek, ha nem a danok nyernek az EBt. Annyira egyutt vannak, nem lehet mentalisan megtorni oket.
Egy olyan csodasztori lesz, amit sok sok evig lehet majd emlegetni.

Csoportkor utan meg is raktam oket 😀

Amugy a belgaknal gyanus h lesz egy kurva nagy visszaeses, mert ugyan azok a huzonevek, akik 4-6 eve is voltak, es nagyon nem latszik a kovetkezo aranygeneracio.
Meg a kovi 2 vilagesemenyen lehet eselyuk, de a mostani csapat se olyan jo mar mint a 3 evvel ezelotti volt.

Nem veletlen h mindenkinek 100+ valogatottsaga van mar.

Na majd Hazard gyerekei odabasznak a 2032es EB-n, az mar kapasbol 3 jatekos a 11bol 😀
Borbinho
Ha nem mekivel eteti őket is!
Toca
Jo kis belga sultkrumpli kagyloval, nyamm <3

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Mondjuk Bozsiknak igaza van a lapokat illetően
De Light mikor kezezett, már a labdára vetődött és a cseh srác épp botlott bele a testébe... Ha nincs kéz, akkor sincs gólhelyzet már
Pepe meg idegből ment, sima piros
Fordítva kellett volna lapot adni

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀