Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Hát a PL császárok közül (Jota, Bernardo, Bruno) egyik balfaszabb mint a másik ezen az EB-n.Kinyírta a lelküket a PL iram
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Hát a PL császárok közül (Jota, Bernardo, Bruno) egyik balfaszabb mint a másik ezen az EB-n.Roni is addig volt jó amíg Spanyolba játszott!
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
chiesa ő már cr7 pozíciójából gólt rúgott volna, nem passzolja le, esés közben kilövi a pipátmorata ezt simán a léc alá vágta volnaNem Chiesa?
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Nem tom. Konkrétan vmeik meccsen égett az atletico 0-1re bejött és adott egy alom gólpasszt aminek köszönhetően meg fordítottak a meccset és nyertek itt a végén így anélkül nem lettek voltak bajnokok. De sokkal nagyobb tehetségnek volt kikiáltva.Közben megnéztem Félix a németek ellen még keretben sem voltJoao Felixet szetszedi a media egy ideje, nem tunik olyannak, mint aki igazan kuzdene a palyan. Ami meglepo, hogy meg Simeone mellett sem.
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ezzel arra akartam célozni, hogy nem igazán van kitVan aki azért kapja a fizetését, hogy ezt kitalálja 😀 de bűnösen rossz minden amit Meunier eddig prezentált a meccsenEden ma legalább jól játszik, de Meunier katasztrófa, én ott váltanék fixen.nah és kire ? 😀
Hanni
Sixo
Hanni
több mint 3 éve
Hát a PL császárok közül (Jota, Bernardo, Bruno) egyik balfaszabb mint a másik ezen az EB-n.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
morata ezt simán a léc alá vágta volnaPersze, a stadion felső szegőléce alá.
Sixo
több mint 3 éve
morata ezt simán a léc alá vágta volnaNem Chiesa?
Sixo
több mint 3 éve
morata ezt simán a léc alá vágta volnalehet, neki csak a tiszta gólhelyzetek nem mennek
Sixo
több mint 3 éve
CR-nek pocsék EB-je vanDe hát benne van a Dream Teamben!
NB2
több mint 3 éve
Jotat ki dugja?
több mint 3 éve
Jota hozza ugyanazt a szintet mint a Poolban. Jó lövés, bedobás
több mint 3 éve
Jotanyit magas volt az a löket.
több mint 3 éve
Közben megnéztem Félix a németek ellen még keretben sem voltJoao Felixet szetszedi a media egy ideje, nem tunik olyannak, mint aki igazan kuzdene a palyan. Ami meglepo, hogy meg Simeone mellett sem.
csebi
több mint 3 éve
Van aki azért kapja a fizetését, hogy ezt kitalálja 😀 de bűnösen rossz minden amit Meunier eddig prezentált a meccsenEden ma legalább jól játszik, de Meunier katasztrófa, én ott váltanék fixen.nah és kire ? 😀
Hanni
Sixo
több mint 3 éve
CR-nek pocsék EB-je van
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Joao szeretné, hogy teljesen X legyen
több mint 3 éve
Közben megnéztem Félix a németek ellen még keretben sem volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Dendonckerre siman lehet. Es jobb is nala. Egy evig majdnem hatved volt a Wolvesban.Eden ma legalább jól játszik, de Meunier katasztrófa, én ott váltanék fixen.nah és kire ? 😀
Hanni
Sixo
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
20+ szabálytalanságra kellett volna tenni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kéne egy Maniche ebbe a Portugál csapatva, aki rárúgdosna 25-30 méterről!
több mint 3 éve
ha a hetvenötödik percig nem egyenlítenek, akkor deportugál piros lapra milyen oddsz van? 1.15?pont ezért nem lesz
slowmotion
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
^ érkezik
több mint 3 éve
Kampman
28 359
portugál piros lapra milyen oddsz van? 1.15?pont ezért nem lesz
slowmotion