Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
nevetséges bazmeg, égnek mint a Reichstag, és még gálázni akarnak. nagypofájú szar banda, nem fognak hiányozni.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Egy viszont biztosnak tűnik az eddigiek alapján. Az amerikai földrész nagyon belehúzott kapusok terén. Ochoa, Navas, Bravo, mind iszonyat meggyőző eddig.SchleckHiguita meg Chilavert régen is ott voltak 😀
több mint 10 éve
Végül is most 5-1 után csak 2-0-ra kapnak ki az előrelépés megkérdőjelezhetetlen 😀
több mint 10 éve
Egy viszont biztosnak tűnik az eddigiek alapján. Az amerikai földrész nagyon belehúzott kapusok terén. Ochoa, Navas, Bravo, mind iszonyat meggyőző eddig.
több mint 10 éve
Még senki se állt fel 2-0rol. Legmegnyugtatobb eredményHöriNem néztek NHL-t 😛
több mint 10 éve
Bravo amennyire "kicsi" kapus annyira jók a kijövetelei, uralja a légteret, ha fogalmazhatok így, és az ausztrálok ellen is így volt. 😉Jughead185 cm, nem annyira alacsony. De rohadt jó! 😊
több mint 10 éve
Vidalt bárki faraghatja, még le se fújja a bíró.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Bravo amennyire "kicsi" kapus annyira jók a kijövetelei, uralja a légteret, ha fogalmazhatok így, és az ausztrálok ellen is így volt. 😉Jugheadjee
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mata nem fér ide be...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
spanyol győzelem 101-szeres szorzó, gyerünk. 😛
több mint 10 éve
röhejes ez a spanyol csapat, a 65. percben lecseréli a kezdő csatárt egy másikra 0-2-es hátránynál😊micsoda tökösség 😊
több mint 10 éve
Kacor király legalább saját magát lecselezi
több mint 10 éve
Jughead
5 215
Bravo amennyire "kicsi" kapus annyira jók a kijövetelei, uralja a légteret, ha fogalmazhatok így, és az ausztrálok ellen is így volt. 😉
több mint 10 éve
Igazi szurkoló: igazából leszarja a csapatát, ha mutatják a kivetítőn. 😀
több mint 10 éve
ez a röhejes tiki-taka kifejezés létező szó ?Drippersze, a spanyolok kérdezik egymástól ti kit akartok szöv kapnak 😀
több mint 10 éve
ez a röhejes tiki-taka kifejezés létező szó ?DripNem tudom, de ha még egyszer meghallom, lefejelem a kommentátort.
több mint 10 éve
ez a röhejes tiki-taka kifejezés létező szó ?Dripigen, azt jelenti jól kikapsz ha nem vigyázol
több mint 10 éve
A kérdés, hogy a hollandok ellen mennyit akarnak belerakni, hogy elkerüljék a brazilokat, akik szerintem 99%, hogy nyerik a csoportot.Persze.SchleckMasszívan elfáradt ma is Chile. Ez nem jó jel számukra a továbbiakban.Schlecknyolcaddöntőre gondolsz?Vrijbloed
több mint 10 éve
ez a röhejes tiki-taka kifejezés létező szó ?
több mint 10 éve
Persze.Masszívan elfáradt ma is Chile. Ez nem jó jel számukra a továbbiakban.Schlecknyolcaddöntőre gondolsz?Vrijbloed