NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer VB 2014

6 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 256 — no es importante
metország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkus
Argentína: dande, JC6, ZoliZoltán, Sebii, csi77, Janek, Rataxes, Boston
Brazília: eaglesmcnabb, ulpianus, DoM, Eazzy, ano92, Ka'deemCarey25
Hollandia: xrace77, peach, Hurka, Cardinalis, seefer
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Kérdés, hogy tud e váltani innen Uruguay? Elnézve amit játszottak, nem lesz egyszerű...
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 595 — Jó ötletnek tűnt!
EZZAAAAAAAAAAAAAAAAAZ

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 808 — nabege2@yahoo.com
Megérdemelték. Eddig ez egy nagy semmi az uruktól.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 824 — LIGHTS OUT!
Nem kérdés , hogy megérdemelték.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 928 — Apu ökölbeszorított keze
Na lesz itt izgalom

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nah, behozza Suarezt?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 777 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szép volt, Campbell. Jövőre játszhatsz az Arsenalban - 6 meccsen.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 077 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Campbell odavágta

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 728 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 777 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nagy izgalmak közepette felskicceltem egy fiktív történetet.

Egy uruguayi csatár fényűző lakásában elszaporodnak az egerek, kénytelen kihívni a rágcsáló-írtókat. Ők meg is teszik a dolgukat, mindkét fél elégedetten tudja le a napot.
Később ugyanez a folyamat megismétlődik, de hangyákkal, azokat is kiírtja a kártévő mentesítő brigád. Utoljára a szú kezdi el enni a focista holmijait, így megint felhívja a már bejáratott céget, és ki is jön az ismerős arc, pár óra alatt tiszta a lakás.
Amikor viszont a vállalkozó odaadja a csekket az árról, megdöbbenve látja az aranylábú, hogy kétszer annyiba került a hadművelet, mint a korábbi kiszállások összesen. Kérdőre is vonja a mesterembert, hogy ennyiért egy elefántot is leöltek volna neki, de az rezignáltan ennyit válaszol:
- Nem elefánt, Luis, szú ár ez!Höri
Ez már-már korai Egri Viktor szint("Odavitték a kapu elé, és azt mondták Ebbe, Sand!" vagy "Isaksson tipikus svéd kapus. Beáll a kapuba s véd." ).
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 477 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
amikor leírtad hogy szú, már tudtam hogy mi lesz a poén

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Most kell élvezni az igazi focit, mert aztán jönnek a rissz-rossz európai falábúak.... 😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve

Egy uruguayi csatár fényűző lakásában elszaporodnak az egerek, kénytelen kihívni a rágcsáló-írtókat. Ők meg is teszik a dolgukat, mindkét fél elégedetten tudja le a napot.
Később ugyanez a folyamat megismétlődik, de hangyákkal, azokat is kiírtja a kártévő mentesítő brigád. Utoljára a szú kezdi el enni a focista holmijait, így megint felhívja a már bejáratott céget, és ki is jön az ismerős arc, pár óra alatt tiszta a lakás.
Amikor viszont a vállalkozó odaadja a csekket az árról, megdöbbenve látja az aranylábú, hogy kétszer annyiba került a hadművelet, mint a korábbi kiszállások összesen. Kérdőre is vonja a mesterembert, hogy ennyiért egy elefántot is leöltek volna neki, de az rezignáltan ennyit válaszol:
- Nem elefánt, Luis, szú ár ez!Höri
Juj! 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

- Nem elefánt, Luis, szú ár ez!

több mint 10 éve
dr0725 New England Patriots 481
Suarez rendszeridegen, vagy csak nem szerethető?szaba
sérült
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 915 — Circus Maximus
Nos, Bazzának lett igaza. Amint belül passzolgattak a uruk urak egyből lett is helyzet. Ezt kéne erőltetni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 517
Suarez rendszeridegen, vagy csak nem szerethető?
több mint 10 éve
embertelen rosszul jött ki a kapus

több mint 10 éve
Navas mit védett.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 057 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nem Suarezre gondoltam hanem egy fazonszabász középpályásra.Bazzani
az nem illik az orkokhoz 😀 | uruk-hai |
több mint 10 éve
Én inkább azt látom az elképzelés nem ez. Inkább felfutnak szélen és onnan gyötrik előre vagy befelé egy passzból. Nem középen akarják kipasszolni a védelmet. Nem mintha működne

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Recoba biztos nem ér ráHKori
Francescoli inkább. Recoba is csatár.

több mint 10 éve
HKori Cleveland Browns 74
Recoba biztos nem ér rá
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Nem Suarezre gondoltam hanem egy fazonszabász középpályásra.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Iszonyat jó a Costa Rica-i csatárnak, Joel Campbellnek a mozgása. Elég érthetetlen, hogy ő kölcsönben volt, miközben az Arsenal ilyen Sanogokkal bohóckodott.