Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
pochettinot kirúgtákParadesnek meg embert kell ölni a pályán,hogy kiállítsák ...Beakadt a stream...? nyertek az argentinok
ThundersNFL a Jobbágy
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Paradesnek meg embert kell ölni a pályán,hogy kiállítsák ...Beakadt a stream...? nyertek az argentinok
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Llorist helyett egy Barthez kellett volna a Francia győzelemhez2006-ban ő sem fogott meg egyet se.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Paradesnek meg embert kell ölni a pályán,hogy kiállítsák ...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Én már nem nézem idénNe bohóckodj már itt, miközben gálázunk Carolinában!Kawhi Leonard megbaszta Drake-t, vmi ilyesmi főcíme volt az egyik torontoi websitenak😝A Drake átok is megtört 😏rendes játékidőbe rakta, so ő bukott
dande2
de amúgy már párszor nem hatott
2019 Toronto Raptors bajnoki cím volt az első curse breaker
zacknorb
Willie Parker
Szokol
több mint 1 éve
Igen, nagyon aktívan keresik a mélypontot. 😀www.origo.hu/sport/focivb/20221218-cernavekony-tangaban-szurkol-argentinanak-a-2018as-vbdonto-birojanak-felesege-kep.htmlA magyar média jelenlegi legalja az egész szájt.
végre egy origo cikk, ami szimpatikus. 😀 😀
Zsellértelkes Vrij
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Mbappe 4 év múlva már sztem all time legtöbb vb góllal fog állni
több mint 1 éve
Ne bohóckodj már itt, miközben gálázunk Carolinában!Kawhi Leonard megbaszta Drake-t, vmi ilyesmi főcíme volt az egyik torontoi websitenak😝A Drake átok is megtört 😏rendes játékidőbe rakta, so ő bukott
dande2
zacknorb
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Kawhi Leonard megbaszta Drake-t, vmi ilyesmi főcíme volt az egyik torontoi websitenak😝A Drake átok is megtört 😏rendes játékidőbe rakta, so ő bukott
dande2
zacknorb
több mint 1 éve
Llorist helyett egy Barthez kellett volna a Francia győzelemhez
Draft
több mint 1 éve
Kampman
28 290
www.origo.hu/sport/focivb/20221218-cernavekony-tangaban-szurkol-argentinanak-a-2018as-vbdonto-birojanak-felesege-kep.htmlA magyar média jelenlegi legalja az egész szájt.
végre egy origo cikk, ami szimpatikus. 😀 😀
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
A Drake átok is megtört 😏rendes játékidőbe rakta, so ő bukott
dande2
több mint 1 éve
www.origo.hu/sport/focivb/20221218-cernavekony-tangaban-szurkol-argentinanak-a-2018as-vbdonto-birojanak-felesege-kep.htmlvégre egy origo cikk, ami szimpatikus. 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
na most nézem csak lett egy 2. és egy 4. hely, messze volt a címvédés fantasyben, ha a csapataim végre még eredményeket is érnének el, akkor több esélyem lett volna 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A Drake átok is megtört 😏A zenevilágban is volt már rossz hatással másokra
dande2
több mint 1 éve
A Drake átok is megtört 😏Nem mert 1 m UsD-t bukott 😀 vagyos akkor reszben
dande2
több mint 1 éve
A Drake átok is megtört 😏1. állítólag egyszer már beletrafált
dande2
2. állítólag így már bukta a pénzt, hogy OT lett
több mint 1 éve
Ki sem jutunk....A vb gyenge volt, de a lezárás fantasztikusabb lett, mint amilyet valaha el tudtam képzelni.Pláne, hogy megnyerjük
Szerintem az EB jobb lesz majd úgy általában, de majd meglátjuk.
Kampman
Gergőbácsi
Draft
több mint 1 éve
A Drake átok is megtört 😏
több mint 1 éve
a pacalt felváltotta az argentin bélszín 😀Szóval a jó válasz a szerbek bukása után Argentína volt.....Szilárd sem a legélesebb pacal a fiókban.Megalázta Mbappé a francia elnököt, levegőnek nézte Macront
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
A legélesebb kés a hentespultonSzilárd sem a legélesebb pacal a fiókban.Megalázta Mbappé a francia elnököt, levegőnek nézte Macront
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
több mint 1 éve
A vb gyenge volt, de a lezárás fantasztikusabb lett, mint amilyet valaha el tudtam képzelni.Pláne, hogy megnyerjük
Szerintem az EB jobb lesz majd úgy általában, de majd meglátjuk.
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Szóval a jó válasz a szerbek bukása után Argentína volt.....Szilárd sem a legélesebb pacal a fiókban.Megalázta Mbappé a francia elnököt, levegőnek nézte Macront
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Insert Elrond meme...én ott voltam x ezer évvel ezelőttAzt megtudhattuk, h Yetteles előfizetése vanAkkor tényleg ennyire hülye.Eredeti:Ez PS ugye? Mondjatok kerlekSzerintem az.
Blevi
Ennyire nem hülye, gondoljon róla bárki bármit.
Kampman
www.facebook.com/nemeth.szilard.fidesz/posts/pfbid0YViX6An4ZwLs5EVYaKM3SMSAxfhToen8QWdYXh2buwXig3kYNzZuipVx87Fxzz2Wl
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Ééééééééééééééééééés mint mindig, most is úgy köszön el, hogy hátha legközelebb mi is.....Nyomorúságos kicsit.