Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Ebből én is kérek.Messi nyomsara valasztottak az o altal megjelolt jatekosokat? Es most ere az evre az eddzo mashogy csinalta? Koszi.Csapat összeállítás az előző VB-nMilyen suttyosag? Ki fejtened koszi.Hagyjuk már, nyilván minden suttyóság az ő tudta nélkül ment. Az ártatlan fociautistaAz kerul be a konyvekbe csak. Ezt azzal egyutt mondom hogy Barca szurkolokent senki sem nagyobb a csapatnal. Egyebkent szerinted Messi kepes erre? Mar ugy ertem ertelmileg? Van egy managere.A goat vita rohadtul nem csak a pályáról szól.Ennek mi koze a palyan elert teljesitmenyhez?Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
gabor25
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Akkor ezert is vigasztalta a francia elnok mbappe t?Mert Messi amekkora sutyó addig fogja baszogatni amíg el nem megyMeirt menne el?Ez továbbra is egy kibaszott csapatsport, 11 játékossal a pályán. Valahol kibaszott lehangoló, hogy úgy csinálunk, mintha egyedül nyerte volna meg a világbajnokságot, pedig kurvára nem. A csapattársak érdemeit is el kéne ismerni, nem?Arra Messi nem képes van ő és többiek....
Zsellértelkes Vrij
PSG öltözőben fasza lesz a hangulat....Mbappe helyében húznék onnan
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Nagy troll lenne, ha ezzel hivná a tevepásztort 🙂Mivel a teknőc válaszhatja meg a csapattársait a szerződése alapján, holnap ki lesz rúgva 😊Mert Messi amekkora sutyó addig fogja baszogatni amíg el nem megyMeirt menne el?Ez továbbra is egy kibaszott csapatsport, 11 játékossal a pályán. Valahol kibaszott lehangoló, hogy úgy csinálunk, mintha egyedül nyerte volna meg a világbajnokságot, pedig kurvára nem. A csapattársak érdemeit is el kéne ismerni, nem?Arra Messi nem képes van ő és többiek....
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
ThundersNFL a Jobbágy
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Kampman
28 290
na, tipperben összejött egy 4. hely, ott is gratulálok mindenkinek18. hely, lol 😀
zacknorb
több mint 1 éve
na, tipperben összejött egy 4. hely, ott is gratulálok mindenkinek
több mint 1 éve
Mivel a teknőc válaszhatja meg a csapattársait a szerződése alapján, holnap ki lesz rúgva 😊Mert Messi amekkora sutyó addig fogja baszogatni amíg el nem megyMeirt menne el?Ez továbbra is egy kibaszott csapatsport, 11 játékossal a pályán. Valahol kibaszott lehangoló, hogy úgy csinálunk, mintha egyedül nyerte volna meg a világbajnokságot, pedig kurvára nem. A csapattársak érdemeit is el kéne ismerni, nem?Arra Messi nem képes van ő és többiek....
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Majd meglátjuk....Ertem hogy nem szereted de nem O a foci Soros Gyuri bacsijaMert Messi amekkora sutyó addig fogja baszogatni amíg el nem megyMeirt menne el?Ez továbbra is egy kibaszott csapatsport, 11 játékossal a pályán. Valahol kibaszott lehangoló, hogy úgy csinálunk, mintha egyedül nyerte volna meg a világbajnokságot, pedig kurvára nem. A csapattársak érdemeit is el kéne ismerni, nem?Arra Messi nem képes van ő és többiek....
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Jó volt ez a döntő, jöhet az előszezon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Messi nyomsara valasztottak az o altal megjelolt jatekosokat? Es most ere az evre az eddzo mashogy csinalta? Koszi.Csapat összeállítás az előző VB-nMilyen suttyosag? Ki fejtened koszi.Hagyjuk már, nyilván minden suttyóság az ő tudta nélkül ment. Az ártatlan fociautistaAz kerul be a konyvekbe csak. Ezt azzal egyutt mondom hogy Barca szurkolokent senki sem nagyobb a csapatnal. Egyebkent szerinted Messi kepes erre? Mar ugy ertem ertelmileg? Van egy managere.A goat vita rohadtul nem csak a pályáról szól.Ennek mi koze a palyan elert teljesitmenyhez?Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
gabor25
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ertem hogy nem szereted de nem O a foci Soros Gyuri bacsijaMert Messi amekkora sutyó addig fogja baszogatni amíg el nem megyMeirt menne el?Ez továbbra is egy kibaszott csapatsport, 11 játékossal a pályán. Valahol kibaszott lehangoló, hogy úgy csinálunk, mintha egyedül nyerte volna meg a világbajnokságot, pedig kurvára nem. A csapattársak érdemeit is el kéne ismerni, nem?Arra Messi nem képes van ő és többiek....
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Irónia? A srác egyszerűen megint túlpörgött, semmi több.Ezek után amíg nem vonul vissza tuti LM lesz az aranylabdás minden évben mert neki ez jár....mondjuk ez már enyhe gyűlöletbeszéd, semmi tiszta logikus gondolat
ThundersNFL a Jobbágy
vagy iszonyatosan nagy irónia, akkor viszont zseniális
zacknorb
több mint 1 éve
Mert Messi amekkora sutyó addig fogja baszogatni amíg el nem megyMeirt menne el?Ez továbbra is egy kibaszott csapatsport, 11 játékossal a pályán. Valahol kibaszott lehangoló, hogy úgy csinálunk, mintha egyedül nyerte volna meg a világbajnokságot, pedig kurvára nem. A csapattársak érdemeit is el kéne ismerni, nem?Arra Messi nem képes van ő és többiek....
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
Draft
több mint 1 éve
Ezek után amíg nem vonul vissza tuti LM lesz az aranylabdás minden évben mert neki ez jár....mondjuk ez már enyhe gyűlöletbeszéd, semmi tiszta logikus gondolat
ThundersNFL a Jobbágy
vagy iszonyatosan nagy irónia, akkor viszont zseniális
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hol ennyi a benzin kalifornia?Szaúd Arábia meg szopjon tevét a díszbuzi szöv kapjával egyetemben
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
több mint 1 éve
szerintem a vb minden fölött áll, lásd cannavaro, lásd modic (kivéve persze 2010), szvsz lőhet haaland meg mbappe 70 gólt is, semmit nem fog számítani.Ha a City duplázik szerintem nem rabolják ki Haalandot is Lewa után.de lesz 2 aranylabdája 2020as években fixenMeg még pár tucat játékos. 😀 7 év van hátra, és ebben az első 3 évben se ő a legjobb.A zseni ma végleg lezárta a vitás kérdéseket. Ő a 2010-es, 2020-as évek legnagyobb játékosa. Azt hiszem ezt el lehet fogadni a hatereknek is.a 20-as még fixen nem
ott még Mbappe és Haaland lazán előzhet
zacknorb
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ezek után amíg nem vonul vissza tuti LM lesz az aranylabdás minden évben mert neki ez jár....
Draft
több mint 1 éve
Enged el, ha pályára se lép megkapjaHa a City duplázik szerintem nem rabolják ki Haalandot is Lewa után.de lesz 2 aranylabdája 2020as években fixenMeg még pár tucat játékos. 😀 7 év van hátra, és ebben az első 3 évben se ő a legjobb.A zseni ma végleg lezárta a vitás kérdéseket. Ő a 2010-es, 2020-as évek legnagyobb játékosa. Azt hiszem ezt el lehet fogadni a hatereknek is.a 20-as még fixen nem
zacknorb
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Szaúd Arábia meg szopjon tevét a díszbuzi szöv kapjával egyetemben
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
A Barcelona mostani csodjenen nagy resze van annak, amit Messi eves fizetese miatti teher jelentett.En nem kovettem a sima focit. Kifejtenetek ezt koszonom.Nem mondom hogy minden nelkule tortent. Biztos vagyok benne hogy ilyen szinten nem ert az uzlethez, es nem is erdekli.Hagyjuk már, nyilván minden suttyóság az ő tudta nélkül ment. Az ártatlan fociautistaAz kerul be a konyvekbe csak. Ezt azzal egyutt mondom hogy Barca szurkolokent senki sem nagyobb a csapatnal. Egyebkent szerinted Messi kepes erre? Mar ugy ertem ertelmileg? Van egy managere.A goat vita rohadtul nem csak a pályáról szól.Ennek mi koze a palyan elert teljesitmenyhez?Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
Blevi
gabor25
több mint 1 éve
Csapat összeállítás az előző VB-nMilyen suttyosag? Ki fejtened koszi.Hagyjuk már, nyilván minden suttyóság az ő tudta nélkül ment. Az ártatlan fociautistaAz kerul be a konyvekbe csak. Ezt azzal egyutt mondom hogy Barca szurkolokent senki sem nagyobb a csapatnal. Egyebkent szerinted Messi kepes erre? Mar ugy ertem ertelmileg? Van egy managere.A goat vita rohadtul nem csak a pályáról szól.Ennek mi koze a palyan elert teljesitmenyhez?Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
gabor25
Draft
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Ha a City duplázik szerintem nem rabolják ki Haalandot is Lewa után.de lesz 2 aranylabdája 2020as években fixenMeg még pár tucat játékos. 😀 7 év van hátra, és ebben az első 3 évben se ő a legjobb.A zseni ma végleg lezárta a vitás kérdéseket. Ő a 2010-es, 2020-as évek legnagyobb játékosa. Azt hiszem ezt el lehet fogadni a hatereknek is.a 20-as még fixen nem
zacknorb
Jughead
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Meirt menne el?Ez továbbra is egy kibaszott csapatsport, 11 játékossal a pályán. Valahol kibaszott lehangoló, hogy úgy csinálunk, mintha egyedül nyerte volna meg a világbajnokságot, pedig kurvára nem. A csapattársak érdemeit is el kéne ismerni, nem?Arra Messi nem képes van ő és többiek....
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
gabor25
5 144
En nem kovettem a sima focit. Kifejtenetek ezt koszonom.Nem mondom hogy minden nelkule tortent. Biztos vagyok benne hogy ilyen szinten nem ert az uzlethez, es nem is erdekli.Hagyjuk már, nyilván minden suttyóság az ő tudta nélkül ment. Az ártatlan fociautistaAz kerul be a konyvekbe csak. Ezt azzal egyutt mondom hogy Barca szurkolokent senki sem nagyobb a csapatnal. Egyebkent szerinted Messi kepes erre? Mar ugy ertem ertelmileg? Van egy managere.A goat vita rohadtul nem csak a pályáról szól.Ennek mi koze a palyan elert teljesitmenyhez?Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
Blevi
FLZOLI
Blevi
több mint 1 éve
Srácok most mar nyugi megy az NFL csak szólok 🥳🥳🥳😉b+ tényleg 😀
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Srácok most mar nyugi megy az NFL csak szólok 🥳🥳🥳😉