Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
MEGVERTÜK A VILÁGBAJNOKOT, BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jól játszottál na 😃
Kampman
több mint 1 éve
Messi miatt orulok hamar nem a brazilok nyertek. De azert nem a foci unnepe volt.
több mint 1 éve
Mert mennyi köze volt az argentin kapusnak a két tizihez?Biztos voltam benne, hogy Loris nem fog tizit.én is sajnos
Bazzani
jó kapus, de nem klasszis
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Évek óta nem olvasomGrat Messinek sport sajtot nem nyitok meg most 1 hónapig. 😀NSO tiltás azonnal.
Toca
Bazzani
több mint 1 éve
Nem tették oda a Realosokat ostobák!kapus nélkül nem lehet tizipárbajt nyerni 😕tök mindegy a kapus ha jól lövöd, franciáknál ketten is szarul lőtték, ott meg senki
szegény Mbappét sajnálom
NB2
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Biztos voltam benne, hogy Loris nem fog tizit.én is sajnos
Bazzani
jó kapus, de nem klasszis
több mint 1 éve
Hajdú B szerint Messi lett világbajnok nem is Argentína. Sikeres volt a szurkolása.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Messi az uj BradyEz sértő Bradyre nézve....cipőjét sem vihetné
Adirotor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Miért a franciák nyertek mégis ? 😀kár, hogy ez a tróger csapat nyertA jobban focizó csapat nyerte a döntőt, ezt azért el lehetne ismerni...
ha tényleg nem lettek volna az egyebek, teljes szívvel elismertem volna, hogy ők a jobbak, de így
NB2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Kampman
28 290
MEGVERTÜK A VILÁGBAJNOKOT, BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!több mint 1 éve
kapus nélkül nem lehet tizipárbajt nyerni 😕tök mindegy a kapus ha jól lövöd, franciáknál ketten is szarul lőtték, ott meg senki
szegény Mbappét sajnálom
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
eb 2021: az öreg fehér latinok megnyerik a tizit a fiatal négerek ellenvb 2022: can you repeat that please
több mint 1 éve
Volt valami?? Most jönnek a tizik?Rendes játékidő után kimentem WC-zni, aztán főztem vacsit meg egy kávét, most értem vissza.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
anticlimactic volt ez a büntetőpárbaj, ahogy az amerikaiak szokták mondani.Pont ugyanezt akartam mondani.
Kampman
több mint 1 éve
70 perc után kifejezetten jó meccs lett belőle, mindkét csapat megérdemelte volna.
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
kár, hogy ez a tróger csapat nyertA jobban focizó csapat nyerte a döntőt, ezt azért el lehetne ismerni...
ha tényleg nem lettek volna az egyebek, teljes szívvel elismertem volna, hogy ők a jobbak, de így
NB2
több mint 1 éve
Európabajnok akkor sem lesz a törpe.
több mint 1 éve
Messi az uj Brady
több mint 1 éve
HányingerAzèrt most aztán szavad nem lehet. Ha úgy maradt volna 2-0 akkor talán így nyugi 😉
davemayer
több mint 1 éve
Nagy donto, kar hogy ezek a hanyinger favagok nyertek, ez van.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Szép volt Argók!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!