Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
A zseni ma végleg lezárta a vitás kérdéseket. Ő a 2010-es, 2020-as évek legnagyobb játékosa. Azt hiszem ezt el lehet fogadni a hatereknek is.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Mbappé is milyen már, mesterhármas vb-döntőben, és nem ér vele semmit.
több mint 1 éve
Nem tudom, én örülök hogy láttam jatszani Messit. És azért lehet szeretni meg nem szeretni de azért ezt az argentin válogatottat ő vitte fel a csúcsra meg így száz evesen, futás nelkül, kamu tizikkel együtt. Alapból rühellem a franciákat, mar csak a történelem meg a személyes tapasztalat alapján is, náluk pökhendibb rátartibb nép sztem nincs a világon, de ugyanígy örülök, hogy látom Mbappét.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A goat vita rohadtul nem csak a pályáról szól.Ennek mi koze a palyan elert teljesitmenyhez?Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
FLZOLI
Blevi
több mint 1 éve
Milyen kurvajó lehet egy olyan csapatnak szurkolni, ahol csak egy játékos számít, a többi hülye meg le van ejtve. Jah, nem. 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Ennek mi koze a palyan elert teljesitmenyhez?Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
FLZOLI
több mint 1 éve
Mondjuk nem kellett volna évente tumorként csuklóztatni a csapatát. Pl.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
több mint 1 éve
Copa+VBMost amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
több mint 1 éve
deyell
11 702
levezetésképpen lehet nézni Levante - Eibar rangadót a spíler2-őn.
choose life
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Pelé többet.Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
több mint 1 éve
EB-t nem nyert 😊Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
több mint 1 éve
Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaIgazabol mindenki ezt hozta fel eddig ellene valogatottal nem ert el semmit. Most mit?
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaLegyen ez a legnagyobb örömük. Szánalmas szint ez a vita mindenhol.
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ik ezt a vègèn már nem tudta elszúrni, köszi 😉
több mint 1 éve
Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaremelem ez ironia😀
Hányinger
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nem szerettem sosem az argentinokat, de ha már megnyerték, akkor örülök, hogy így nyerték meg, nem azzal a borzalommal, amit az első 80 percben láttam.
több mint 1 éve
Messi VILÁGBAJNOK!De megérdemelték Argentínok!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Most amíg ez törpe vissza nem vonul lehet hallgatni,hogy minden idők legjobbja meg bla-bla-blaHányinger
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Foldesi26
317
Messi a foci. Huhh bazdmeg, Messi es Ronaldo minden, csak nem a foci szerencsere.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
cbs: “Messi GETS his world cup“Hülye amerikaiak, csak egyénileg tudják felfogni a világot
Adirotor
több mint 1 éve
kár, hogy ez a tróger csapat nyertTróger? A jelzők talán… Na mindegy. Viva Argentina!
ha tényleg nem lettek volna az egyebek, teljes szívvel elismertem volna, hogy ők a jobbak, de így
NB2
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Akkora arc ez a Messi még a végén ő veszi át a trófeát.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
cbs: “Messi GETS his world cup“
több mint 1 éve
Asszongya: "Messit mindenki szereti"Ez nem olvas eredménykövetőt?!