Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Wowww
több mint 2 éve
GÓL!Nagy Dolog, az Inter Escaldes már 12-t vágott 😀
vezet a Boreham a Bristol Rovers ellen
deyell
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Keressél egy lest!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
A felüdüléssel hogyan állunk most pontosan?
több mint 2 éve
Várjuk ki a végét. A kedvencem a fa kupából, mikor az akkor harmadosztályú Leeds szopatta meg a MU-t az Old Traffordon 2910-ben ☺️a Boreham ötödosztályú, így szopatja a harmadosztályú Bristol Roverst idegenben, az nagyobb vaszisztdaszGÓL!Chemnitz-Jena 3-0 a második félidő közepén.
deyell
warr_b
deyell
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
deyell
11 702
a Boreham ötödosztályú, így szopatja a harmadosztályú Bristol Roverst idegenben, az nagyobb vaszisztdaszGÓL!Chemnitz-Jena 3-0 a második félidő közepén.
deyell
warr_b
choose life
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Ezt az ázsiai bírócsajt minden 2. meccsen ott látom, erősen túl van dolgoztatva.Közmunkán van
Kampman
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Mi az a Necc Party? Harisnyás buli?33 percbe teltha már a Trollfoci is belédáll, hogy légyszi kommentálj rendesen, ott tényleg van baj (igaz, hogy ilyen nagyon havária volt a kapuscsere)
Heisman nádor
az meg a másik, hogy este elmentem Necc Partyra, és mikor délben eljutok oda, hogy felmegyek twitterre, az már lángol a sportriportert lehet-e kritizálni vita miatt
zacknorb
több mint 2 éve
Szerintem az egyik legnagyobb fék a csapatban.....mit tud a szöv kapról dugja a lányát?Hogy a fenébe nem fér be ebbe a belga kezdőbe Trossard???mi a faszt keres eden hazard a pályán?
Tony Adams
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
GÓL!Chemnitz-Jena 3-0 a második félidő közepén.
deyell
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
amúgy simán lehet, hogy megállapodnak egy jó kis 2-2-es szalonremiben este, az mindenkinek jóMegállapodnak, a németek meg x-nél a 98.ban rúgnak egy gólt
NB2
több mint 2 éve
Hogy a fenébe nem fér be ebbe a belga kezdőbe Trossard???mi a faszt keres eden hazard a pályán?
Tony Adams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hogy a fenébe nem fér be ebbe a belga kezdőbe Trossard???
több mint 2 éve
én pénteken beírtam az első 3 meccset 0-0-ra, és nyilván a 4. lett azFilózom rajta, h a 3. körben gondolatkísérlet gyanánt, beírom az összes meccset 0-0-ra.... kiszámolom majd holnap végén mennyi pontot hozott volna 1/2. körben... de ez a 40-50 pont lehet abból is összejönne.50+ emberből senkinek nem volt elég töke 0-0-t tippelni erre a meccsre (se)...Hárman tippeltek egyáltalán döntetlent, meg Eagles egyedül Marokkót...
Ebből látszik, hogy az ember/emberiség sosem tanul...
Igor
warr_b
Igor
több mint 2 éve
andorrai 10-0 nézi valaki ?11 az már, papírforma...
Sixo
És persze mocskos BKV, sálálálálááá 😄
több mint 2 éve
Filózom rajta, h a 3. körben gondolatkísérlet gyanánt, beírom az összes meccset 0-0-ra.... kiszámolom majd holnap végén mennyi pontot hozott volna 1/2. körben... de ez a 40-50 pont lehet abból is összejönne.50+ emberből senkinek nem volt elég töke 0-0-t tippelni erre a meccsre (se)...Hárman tippeltek egyáltalán döntetlent, meg Eagles egyedül Marokkót...
Igor
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
50+ emberből senkinek nem volt elég töke 0-0-t tippelni erre a meccsre (se)...Hárman tippeltek egyáltalán döntetlent, meg Eagles egyedül Marokkót...
Igor
több mint 2 éve
50+ emberből senkinek nem volt elég töke 0-0-t tippelni erre a meccsre (se)...Ebből látszik, hogy az ember/emberiség sosem tanul...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Zijes nalam van fantasyben, egyedul en tipppeltem marokkoi gyozelmet, persze hogy befut lesre ez a félnótás...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jó, nekem jó így, 1-0-s belga győzelmet tippeltem 😁Sima gól, nem érg hozzá senki...Az elrúgás pillanatában az álfejelő felsőteste előrébb volt
Erre elveszik, lol
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Belgák megúszták
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018