NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
ennek így semmi értelme, ha a 6 percből crc elcsalt még 2 percet és akkor a bíró lefújja 6.20-nál
több mint 2 éve
Kampman
28 363
Sajnos így a németek jó eséllyel tovább fognak jutni még egy mai vereséggel is.
több mint 2 éve
LOL
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Az első kettő igaz isAz antifutball győzelme."A helyzeteket be kell lőni"
Persze ők erre azt mondanák, hogy tökéletes helyzetkihasználás.
Kampman
"A futballt gólra játsszák"
"Ettől szép ez a játék"
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
remélem azért a bíró nem fújja le +6 percnél, mindazonáltal világi balfaszok a japánok is
több mint 2 éve
Spanyolokból simán kinézem, hogy ha megverik a németeket, az uccsó meccset leadják a JapánoknakElőször is ez Enrique szemléletével teljesen szembe menne, valamint jobb nekik hogyha a másik ágon ott lesznek a németek
Rodaron
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Csóri Japán holnapig játszik akkor sem rúg gólt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Volt par percem.leultem nezni a meccset.rogton gol lett.
több mint 2 éve
Az antifutball győzelme."A helyzeteket be kell lőni"
Persze ők erre azt mondanák, hogy tökéletes helyzetkihasználás.
Kampman
"A futballt gólra játsszák"
"Ettől szép ez a játék"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Rodaron
2 080
Spanyolokból simán kinézem, hogy ha megverik a németeket, az uccsó meccset leadják a Japánoknak
több mint 2 éve
ennek a crc gólnak a németek őrülnek még, mert így bármi lesz este, nem esnek ki
több mint 2 éve
Kampman
28 363
Az antifutball győzelme.Persze ők erre azt mondanák, hogy tökéletes helyzetkihasználás.
több mint 2 éve
most aztán olyan időhúzás lesz, hogy ihaj
több mint 2 éve
Ezt meg honnan a faszomból?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
hoppácskaés akkor most várom mi lesz fél perc múlva ...
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Na Japók, neki lehet állni focizni.
több mint 2 éve
hoppácska
több mint 2 éve
Amikor kapus voltam, képes voltam merész vetődésekre, de sosem az egészségem rovására, akkor inkább bekaptam a góltSzegény japán gyerek keze beleért Navas kirúgásába, erről eszembe jutott egy "anekdota". Haverom középkezdésből ráakarta baszni a labdát futsal pályán, és megéreztem hogy ez a terv, ezért behúztam a kezem, nehogy hasba rúgjon a zseni. Reflexből történt ez, és ahogy húztam a karom, természetesen találkozott a labda 2 ujjammal, mutatóujj töréssel mehettem a korházba.Soha semmim nem volt eltörve, kivéve a két kusujjam, mindkettő focizás, védés közben.
Heisman nádor
warr_b
A történetkor középcsatár voltam 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Zombori szerint ez 11-es
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ez a Costa Rica mi a töcsöt keress ott a VB-n...Nagy tanulság a modern labdarúgásra nézve az ő játékuk is, célfutball mindenek felett, amíg lehet faragni az ellenfelet, mely csak ímmel-ámmal támad, addig ez az eredmény
Rodaron
---
több mint 2 éve
Cubehor
318
Ez hatvanszor inkább meccset befolyásoló szabálytalanság volt, mint azoknak a 99%a, amiért tizenegyes jár.Rengeteg értek a japók egy sárgával meg szabadrúgással.
több mint 2 éve
Kampman
28 363
Ez a Costa Rica mi a töcsöt keress ott a VB-n...2026-ban néhány általuk megelőzött csapatot is nézhetsz.
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 080
Ez a Costa Rica mi a töcsöt keress ott a VB-n...
több mint 2 éve
a meccs legnagyobb lehetősége jön
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Na ha most nem lesz szabadból gól, akkor soha
---