NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
mindenki a tipperről beszél, de azért szerényen megemlíteném, hogy a fantasy ligában átvettem a vezetést.Én beszéltem arról is... de annyira szar az egész, h csak feldűhít igazából.
deyell
Ettől független megteszek amit tudok, és megpróbállak megszorítani.. 😊 de már most van -6 pontom, egy elvett transzfer miatt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Mindenki tegye fel főni a kaját + teavizet, üljön ki a wc-re egy cigivel és húzza ki a netkábelt.Hajrá Japán!
több mint 2 éve
Japán az én válogatottam innentől, ezek a srácok tényleg mennek, mint a mérgezett egerek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
gyerünk nippon
több mint 2 éve
🇯🇵 Japan XI: Gonda; Yamane, Itakura, Yoshida, Nagamoto; Endo, Morita; Doan, Kamada, Soma; Ueda.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 27, 2022
🇨🇷 Costa Rica XI: Navas; Watson, Duarte, Calvo, Oviedo; Fuller, Borges, Tejda, Torres; Contreras, Campbell. #FIFAWorldCup
több mint 2 éve
Aki tud spanyolul, az hallgassa vissza podcastként Twitchen Luis Enrique streamjét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
én nem tudom egy meccs alapján hova tenni a spanyolokatSzerintem érdekes nap lesz a holnapisztem japán behúzza, iránnal ellentétben crc-ben sztem nincs meg a tehetség/tűz ... hogy felálljon
Japán-CRC: csóri japánok hiába nyertek a németek ellen, ha este nyernek a németek, akkor akár ki is eshetnek. Emiatt fontos a gólkülönbség is
Belgium-Marokkó: nah ez nem igazán érdekel, meg amúgy is focin leszek 😊 de ezt a Belgák rutinból lehozzák
Horvát-Kanada: ez egy érdekes meccs lesz, Kanada jó volt, horvátok meg nem annyira
Spanyol-Német: rangadó, ha a németek kikapnak mennek haza, viszont ha nyernek, akkor CRC ellen csak a gólarányra kell figyelni és mehetnek tovább
NB2
a belga marokkó félő hogy egy hasonlóan semmilyen szar lesz mint az usa-angila
horvátok rutinból verik majd a jobban játszó kanadát
a spanyol - német teljes lutri, de ha tippelnem kéne akkor a németek már fejben kiestek
Negritis, a vajda
angoloktól is el voltak az emberek ájulva, aztán jött az usa meccs, de már a délelőtti jpn-crc meccsből azért talán leszűrhető, hogy ki volt az első meccsen gyenge és kinek volt csak rossz napja
több mint 2 éve
Szerintem érdekes nap lesz a holnapisztem japán behúzza, iránnal ellentétben crc-ben sztem nincs meg a tehetség/tűz ... hogy felálljon
Japán-CRC: csóri japánok hiába nyertek a németek ellen, ha este nyernek a németek, akkor akár ki is eshetnek. Emiatt fontos a gólkülönbség is
Belgium-Marokkó: nah ez nem igazán érdekel, meg amúgy is focin leszek 😊 de ezt a Belgák rutinból lehozzák
Horvát-Kanada: ez egy érdekes meccs lesz, Kanada jó volt, horvátok meg nem annyira
Spanyol-Német: rangadó, ha a németek kikapnak mennek haza, viszont ha nyernek, akkor CRC ellen csak a gólarányra kell figyelni és mehetnek tovább
NB2
a belga marokkó félő hogy egy hasonlóan semmilyen szar lesz mint az usa-angila
horvátok rutinból verik majd a jobban játszó kanadát
a spanyol - német teljes lutri, de ha tippelnem kéne akkor a németek már fejben kiestek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Szerintem érdekes nap lesz a holnapiJapán-CRC: csóri japánok hiába nyertek a németek ellen, ha este nyernek a németek, akkor akár ki is eshetnek. Emiatt fontos a gólkülönbség is
több mint 2 éve
Ilyen gyenge Mexikói csapatot sem láttam mióta követem a vb-ket, ami jó 20 év.én nem láttam most őket, de amikor a kapitány okosabbnak hiszi magát kb mindenkinél (csakazértis azt beválogatva, aki semmit nem ér, otthon hagyva a jobb csatárokat), ott lehet sejteni, hogy valami nem stimmel
esanders10
a mexikói focinál meg már pár éve nagyon nem stimmel valami
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
sőt az első játéknapon (vasárnap-hétfő) se volt 0-0mai napra ránéznél?😊az meg főleg hogy 4 olyan meccs legyen ahol esik ególa holnapi tippjeim nem túl változatosak:Nem akarlak elkeseríteni, de kizárt, hogy négy meccsen az egyik csapat egyetlen gólt se szerezzen.
Japán-Costa Rica 2-0
Belgium-Marokkó 2-0
Horvátország-Kanada 2-0
Spanyol-Német 2-0
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
NB2
cserébe volt molyan nap mikor 2 is volt
több mint 2 éve
mai napra ránéznél?😊az meg főleg hogy 4 olyan meccs legyen ahol esik ególa holnapi tippjeim nem túl változatosak:Nem akarlak elkeseríteni, de kizárt, hogy négy meccsen az egyik csapat egyetlen gólt se szerezzen.
Japán-Costa Rica 2-0
Belgium-Marokkó 2-0
Horvátország-Kanada 2-0
Spanyol-Német 2-0
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
tudom, hogy legalább egyet módosítanom kell. 😀a holnapi tippjeim nem túl változatosak:Nem akarlak elkeseríteni, de kizárt, hogy négy meccsen az egyik csapat egyetlen gólt se szerezzen.
Japán-Costa Rica 2-0
Belgium-Marokkó 2-0
Horvátország-Kanada 2-0
Spanyol-Német 2-0
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
az meg főleg hogy 4 olyan meccs legyen ahol esik ególa holnapi tippjeim nem túl változatosak:Nem akarlak elkeseríteni, de kizárt, hogy négy meccsen az egyik csapat egyetlen gólt se szerezzen.
Japán-Costa Rica 2-0
Belgium-Marokkó 2-0
Horvátország-Kanada 2-0
Spanyol-Német 2-0
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
a holnapi tippjeim nem túl változatosak:Nem akarlak elkeseríteni, de kizárt, hogy négy meccsen az egyik csapat egyetlen gólt se szerezzen.
Japán-Costa Rica 2-0
Belgium-Marokkó 2-0
Horvátország-Kanada 2-0
Spanyol-Német 2-0
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Mai nap masszív 0 pont....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
deyell
11 702
nekem is most jön a titkos fegyverem. Kamada Costa Rica ellen alázni fogmindenki a tipperről beszél, de azért szerényen megemlíteném, hogy a fantasy ligában átvettem a vezetést.Ott nehéz forduló közepén értékelni. Sokaknak a forduló 2. felében jönnek a játékosaik. Tipper.io lehet minden meccs után faszméregetni.
deyell
Sixo
choose life
több mint 2 éve
mindenki a tipperről beszél, de azért szerényen megemlíteném, hogy a fantasy ligában átvettem a vezetést.Ott nehéz forduló közepén értékelni. Sokaknak a forduló 2. felében jönnek a játékosaik. Tipper.io lehet minden meccs után faszméregetni.
deyell
Szerkesztette: Sixo
több mint 2 éve
11 pont az egész napra, szánalom.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
deyell
11 702
mindenki a tipperről beszél, de azért szerényen megemlíteném, hogy a fantasy ligában átvettem a vezetést.
choose life
több mint 2 éve
írd be googlebe, találsz rá képetPersze, már ment is, de screenshot nincs.2000 euró megy rá?Pillanatnyilag arra tippelek, hogy Arg nyeri a vébét.Lengyeleknek kell kiverniük Argentinát. Ilyen 0 focival se tudnak kiesni nem sok jót mondd a többiekről, szaúdiak is hibát hibára halmoztakEz a négyes a leggyengébb, mindegyik csapat fos...
Heisman nádor
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Szégyen ez a csoport
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Persze, már ment is, de screenshot nincs.2000 euró megy rá?Pillanatnyilag arra tippelek, hogy Arg nyeri a vébét.Lengyeleknek kell kiverniük Argentinát. Ilyen 0 focival se tudnak kiesni nem sok jót mondd a többiekről, szaúdiak is hibát hibára halmoztakEz a négyes a leggyengébb, mindegyik csapat fos...
Heisman nádor
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 2 éve
Tanultak Löflitől 😉Lengyeleknek kell kiverniük Argentinát. Ilyen 0 focival se tudnak kiesni nem sok jót mondd a többiekről, szaúdiak is hibát hibára halmoztakEz a négyes a leggyengébb, mindegyik csapat fos...
Heisman nádor
warr_b
több mint 2 éve
esanders10
543
Ilyen gyenge Mexikói csapatot sem láttam mióta követem a vb-ket, ami jó 20 év.