NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kampman
28 362
Szegény Kampman, a gól előtt pedig még vezetett.Szaúd-Arábia továbbjutása majd kárpótol.
Sixo
több mint 2 éve
Bátyám pont kiment cigizni, az is ér nem 😀Nah figyelj. Mit szív? Összedobunk neki egy csík prilukira. Sokat kell az elkövetkező 1hónapban cigiznie.
Rodaron
több mint 2 éve
Nah ki hol volt a gólnál? Ki nem látta? Warrb Löfli gyanús, hogy ők voltak wc-n.Fél szemmel én éppen egy József Attila-verset keresgéltem. Nem vicc.
Sixo
több mint 2 éve
Herrera: labda volt, spori 😊jó persze az argentin szini tanoda befigyelt most is
több mint 2 éve
Nah ki hol volt a gólnál? Ki nem látta? Warrb Löfli gyanús, hogy ők voltak wc-n.
több mint 2 éve
Bátyám pont kiment cigizni, az is ér nem 😀ha a WCre akkor igen 😊
Rodaron
több mint 2 éve
Már van 5 😛Aranylabdát!kettőt!
csipkelli
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Rodaron
2 080
Bátyám pont kiment cigizni, az is ér nem 😀
több mint 2 éve
na, már éppen ellen akartam fogadni az x2-nek, pár másodpercet nem tudott volna még várni?!
több mint 2 éve
Aranylabdát!kettőt!
csipkelli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Véééééééééééééééégreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 2 éve
Aranylabdát!szal 40 másodperc késés
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Azért ez bent van, na.
több mint 2 éve
Rodaron
2 080
Na csak le kellett írnom 😀
több mint 2 éve
Na fujja is le, legyen már egy telim xD
több mint 2 éve
Rodaron
2 080
Kik ezek akik bejöttek az argentionokhoz, te jó Isten....hol van Dybala pl
több mint 2 éve
kerti törpe berakta
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Aranylabdát!
több mint 2 éve
Igazi fogyatékos vagyok, hogy átírtam meccs előtt 5 perccel az 1:1es tippemet. Lófasz lesz itt, nem argentin Wbaszhatom én is a 2-1-met, de legalább az jött a francia-dán meccsen.
Hanni
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Mit keres a jobb alsó sarokban a szőke Kanye West?Jogos, gabigol egy vb-n sem szerepelt még, és már nem is nagyon fog
Kampman