NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Argentinoknak az X sem tragikus azért, lengyelek biztos elchokerkedik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Én inkább Mr Levenstein-nak hiszek.Löfli 2. félidőre mit szólnál egy kis tejszínes tintahalhoz ?Hogy az IHM-et idézzem:
Sixo
vörösboroskólásrizseslecsó
Kampman
több mint 2 éve
Én nem, de az ikertestvérem igen, nem ment sokkal mellé😅nem is tudtam hogy benfica szurkoló vagyDi mariska nalunk lett fodbalista! Copát is neki köszönhetik, hogy rohadjon meg!Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀Nincs a pályán egy mtk-s vagy reálos egyből szidsz mindenkit.
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Löfli 2. félidőre mit szólnál egy kis tejszínes tintahalhoz ?legnagyobb fosás akkor volt mikor györökön 30. születésnapomkor végigittuk pár nap alatt a koktéllapot
Sixo
az összes tejszínest ugyanarra a napra kértük mert előrelátóan terveztünk 😀
aztán kikértük a teljeset egybe utolsó napon
goo.gl/maps/MoVYntyEZtNwP7cp6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 362
Löfli 2. félidőre mit szólnál egy kis tejszínes tintahalhoz ?Hogy az IHM-et idézzem:
Sixo
vörösboroskólásrizseslecsó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Aszittem ősztar.com/temak/tomay-judit.137565/page-3szép kannái vannak az 1 perces csajnakKépet, mert 2 percre kiléptem
akár 2t is kaphatna tőlem
bár nem egy gaál noémi
Negritis, a vajda
Willie Parker
NB2
több mint 2 éve
Két végtelenül sziMpatikus csapat mérkőzését láthatjuk. Egyik kinevezhetné magát Barrio 18-nak, a másik MS13-nak, aztán jöhet a késharc...
több mint 2 éve
Löfli 2. félidőre mit szólnál egy kis tejszínes tintahalhoz ?
több mint 2 éve
Que? Soha nem is volt az, csak egy kicsit labdaügyesebb barrioszökevényFélre beszélsz, már megint sokat ittál. Mindenki tudja, hogy ő a Juve tette focistává.Di mariska nalunk lett fodbalista! Copát is neki köszönhetik, hogy rohadjon meg!Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀Nincs a pályán egy mtk-s vagy reálos egyből szidsz mindenkit.
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 2 éve
sztar.com/temak/tomay-judit.137565/page-3szép kannái vannak az 1 perces csajnakKépet, mert 2 percre kiléptem
bár nem egy gaál noémi
Negritis, a vajda
Willie Parker
több mint 2 éve
Ez mi geci? Suarez upgradelve⏱️ Half time expected goals:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 26, 2022
🇦🇷 Argentina (0.06) 0-0 (0.17) Mexico 🇲🇽#ARG | #MEX | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/UvFIslfP08
több mint 2 éve
Szerintem még fogják az 1 perces híreket tolni.szép kannái vannak az 1 perces csajnakKépet, mert 2 percre kiléptem
bár nem egy gaál noémi
Negritis, a vajda
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
szép kannái vannak az 1 perces csajnakKépet, mert 2 percre kiléptem
bár nem egy gaál noémi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Jól hallottam, hogy azzal reklámozták a meccset, hogy ott lesz Neymar?Max a kispadon
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Faszt, MűringyóFélre beszélsz, már megint sokat ittál. Mindenki tudja, hogy ő a Juve tette focistává.Di mariska nalunk lett fodbalista! Copát is neki köszönhetik, hogy rohadjon meg!Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀Nincs a pályán egy mtk-s vagy reálos egyből szidsz mindenkit.
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Draft
több mint 2 éve
Jól hallottam, hogy azzal reklámozták a meccset, hogy ott lesz Neymar?
több mint 2 éve
Argentínát 1978 és 1986 miatt rühellem mint a 💩T....Plusz azaz alacsony zsenicsávót sem bírom amióta színrelépett
Draft
több mint 2 éve
nem is tudtam hogy benfica szurkoló vagyDi mariska nalunk lett fodbalista! Copát is neki köszönhetik, hogy rohadjon meg!Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀Nincs a pályán egy mtk-s vagy reálos egyből szidsz mindenkit.
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Félre beszélsz, már megint sokat ittál. Mindenki tudja, hogy ő a Juve tette focistává.Di mariska nalunk lett fodbalista! Copát is neki köszönhetik, hogy rohadjon meg!Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀Nincs a pályán egy mtk-s vagy reálos egyből szidsz mindenkit.
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
OlyasmiGasztronómia után gasztroenterológiareceptet javaslom kibaszott jóSimán.....a gyomrom ki akar jönni.....faszom miért vagyok ekkora tűrhőAzt hiszem a paradicsomos húsgombócra tej majd Cola nem volt egy nyerő ötlet.....hozzám képest egy MG42-es kutyafülerakott tésztának vagy simán?
ThundersNFL a Jobbágy
femina.hu/recept/paradicsomos-husgombocos-teszta/
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
és igen ott azért 2 necces kombó is van 😀
kóla + tej
tej + paradicsom 😀
Negritis, a vajda
Willie Parker
Draft
több mint 2 éve
Di mariska nalunk lett fodbalista! Copát is neki köszönhetik, hogy rohadjon meg!Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀Nincs a pályán egy mtk-s vagy reálos egyből szidsz mindenkit.
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
szép kannái vannak az 1 perces csajnakakár 2t is kaphatna tőlem
bár nem egy gaál noémi
több mint 2 éve
Az 1978-ban történtek miatt nem hittem volna, hogy valaha is képes leszek szurkolni az argentin válogatottnak.van még annyira tehetséges, favágó és hulladék módon színészkedő válogatott mint az argentinNincs, én ezért nem kedveltem őket sose.
ha nem tudnám azt mondanám hogy Simeone az edző
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 2 éve
uruk jutnak még eszembe, de ott a teghetség azért kisebbvan még annyira tehetséges, favágó és hulladék módon színészkedő válogatott mint az argentinNincs, én ezért nem kedveltem őket sose.
ha nem tudnám azt mondanám hogy Simeone az edző
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Gasztronómia után gasztroenterológiareceptet javaslom kibaszott jóSimán.....a gyomrom ki akar jönni.....faszom miért vagyok ekkora tűrhőAzt hiszem a paradicsomos húsgombócra tej majd Cola nem volt egy nyerő ötlet.....hozzám képest egy MG42-es kutyafülerakott tésztának vagy simán?
ThundersNFL a Jobbágy
femina.hu/recept/paradicsomos-husgombocos-teszta/
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
és igen ott azért 2 necces kombó is van 😀
kóla + tej
tej + paradicsom 😀
Negritis, a vajda